Aceste sucuri pot vindeca diabetul de tip 2 intr-o saptamana!

2728

Aceaste patru retete au capacitatea de a vindeca diabetul de tip doi intr-o singura saptamana, in special atunci cand acestea sunt folosite impreuna cu protocolul obisnuit impotriva diabetului: evitarea produselor din paste, a orezului, a cartofilor, a porumbului, a alimentelor procesate preparate din faina, grau, gluten, zahar, sirop de porumb, precum si a celor care contin uleiuri partial hidrogenate (grasimi trans). Nu in ultimul rand, aceste sucuri sunt benefice si pentru cei care sufera de hipertensiune arteriala.

Suc de spanac si de telina

Ingrediente

• 3 pumni de spanac

• 2 tulpini de telina cu frunze

• 1 morcov

• 1 mar verde (nu dulce)

• 1 castravete (optional)

• ½ lamaie

Mod de preparare si beneficii

Se spala legumele si marul verde si se curata morcovul. Stoarce morcovul, marul verde impreuna cu spanacul si cu tulpinile de telina.

 Morcovul si lamaia contin pototasiu, mineral care poate ajuta la contracararea si la echilibrarea nivelului ridicat de sodiu asociat cu hipertensiunea arteriala. Morcovul este un bun regulator al irigatiei sanguine si este excelent pentru prevenirea problemelor oftalmologice care apar adesa in cazul diebeticilor. Spanacul contine calciu, beta-caroten, vitaminele A si C, nutrienti care ofera multiple beneficii organismului tau. Telina este bogata in potasiu si magneziu, doua minerale esentiale in prevenirea si in tratarea hipertensiunii. Merele verzi contin acid malic care sprijina scaderea nivelului zaharului din sange.

Suc de fasole verde cu varza de Bruxelles

Ingrediente

• 10-12 verze de Bruxelles

• 2 cani de pastai de fasole verde

• 1 castravete (optional)

• 1 lamaie decojita

Mod de preparare si beneficii

Se storc verzele de Bruxelles, fasolea verde si apoi lamaia. Se amesteca bine.

Varza de Bruxelles si fasolea verde ii furnizeaza organismului tau minerale esentiale si energie prin crearea vitaminei B6 si  nu in ultimul rand, aceste legume sunt o foarte importanta sursa de insulina.

Suc de spanac cu patrunjel

Ingrediente

• 2 pumni de spanac

• 1 tulpina de telina cu frunze

• 1 pumn de patrunjel

• 3 morcovi

• ½ mar verde

Mod de preparare si beneficii

Mai intai se storc morcovii, apoi spanacul, patrunjelul, telina si la sfarsit marul verde. La sfarsit se amesteca bine.

Potasiu, sodiu si alte minerale intalnite in aceste legume si fructe contribuie la gestionarea glucozei din sange in mod natural si nu in ultimul rand contribuie la scaderea tensiunii arteriale.

Suc de nasturel cu rosii si patrunjel

Ingrediente

• 6 crengute de nasturel

• 1 pumn de patrunjel

• 2 rosii

• 2 mere verzi (nu dulci)

Mod de preparare si beneficii

Se taie merele in patru, se elimina miezul si semintele, se pun toate ingredientele intr-un storcator si la sfarsit se amesteca bine.

Aceasta este o reteta foarte sanatoasa pentru inima ta si are o eficienta deosebita de prevenire a afectiunilor cardiovasculare si a accidentului vascular cerebral. Consumul zilnic de mere verzi poate reduce considerabil nivelul colesterolului, una dintre cauzele aparitiei inflamatiei cronice la nivelul arterelor sanguine.

Rosiile contin licopen, care contribuie reducerea colesterolului rau (LDL). Nasturelul este foarte bogat in beta-caroten si in antioxidanti esentiali in reducerea riscului aparitiei afectiunilor cardiovasculare, a afectiunilor oftalmologice si a anumitor tipuri de cancer.

Important! In cazul in care bei astfel de sucuri in mod regulat, este foarte important ca acestea sa nu inlocuiasca mesele bogate in legume fierte, crude si salate. Sucurile sunt menite a fi o completare a mesei, nu un inlocuitor. Cu toate acestea, in anumite cazuri, un astfel de suc poate inlocui cu succes o masa, deoarece contine tot ceea ce organismul tau are nevoie, inclusiv carbohidrati, grasimi, proteine, apa si fibre.