0 Shares 414 Views

Acestea sunt cele mai impresionante reclame de Craciun ale anului si nu numai!

Emanoil Hociota Dec 22, 2014
0 415

In Marea Britanie, in fiecare an, marile magazine scot la iveala reclame de Craciun care mai de care mai speciale. Aceste reclame sunt mult mai lungi in comparatie cu reclamele obisnuite, acestea fiind mini-povestiri, concepute special pentru a te emotiona la culme.

In acest an, reclama care a atras cel mai mult atentia, este reclama celor de la Sainsbury, care aduce la viata reputatul armistitu de Craciun intre britanici si germani, un armistitiu care ar fi avut loc in anul 1914 chiar de Craciun.

In imagini putem sa-l vedem pe Jim in santul sau britanic si pe Otto in santul sau german. In frigul nopti, cele doua tabere incep sa cante “Silent Night”, un colind de origine austriaca.

Deoarece merita sa pastram suspansul, nu va vom dezvalui mult mai multe din cele ce urmeaza:

Dar, in ciuda unei asemenea povesti de viata, pe YouTube, cel putin, aventurile pinguinului Monty  s-au dovedit a fi triumfatoare. Soldatii celor de la Sainsbury au atras putin peste 5 milioane de vizualizari, in timp ce pinguinul Monty a topait triumfator cu peste 14 milioane de vizualizari.

Acestea nu sunt singurele reclame de Craciun care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor de pretutindeni. Magazinul Posh Waitrose ne prezinta povestea unui copil care invata sa faca oameni din turta dulce, folosind ingredientele celor de la Posh.

Nici cei de la Debenhams nu s-au lasat mai prejos. Urmatoarea reclama, ce-i drept mai scurta in comparatie cu cele de mai sus, ne prezinta o multime de copii care imita obiceiurile de cumparaturi nebunesti ale celor mari.

Vom continua colectia noastra de reclame impresionante cu cea a lantului britanic de farmacii Boots. Aceasta ne prezinta povestea unei mame, o asistenta medicala, care este intampinata de o surpriza placuta atunci cand se intoarce acasa dupa terminarea programului in ziua de Craciun, la miezul noptii.

Nu putem incheia aceasta colectie de reclame emotionante de Craciun, fara sa va prezentam si cateva dintre reclamele anilor trecuti, realizate de cei de la John Lewis, aceiasi care au realizat si impresionanta reclama in care ne sunt prezentate aventurile pinguinului Monty.

In ordinea inversa a aparitiei lor, va prezentam doua reclame extrem de emotionante:

2013 – John Lewis – Ursul si Iepurele

2012 – John Lewis – Calatoria

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45898 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category