0 Shares 1971 Views

Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat

Emanoil Hociota Aug 20, 2014
0 1972
.

In cazul in care esti ca majoritatea dintre noi, cu siguranta ai trecut printr-o perioada in viata in care te-ai simtit blocat. Te-ai intrebat vreodata ce faci cu viata ta? In cazul in care intrebarile de genul “Unde ma aflu?” sau “Cum am ajuns aici?” rezoneaza cu tine in acest moment, exista o sansa ca tocmai aceasta sa fie o astfel de perioada din viata ta.

In cazul in care esti unul dintre cei norocosi care simt ca totul in viata lor se intampla exact asa cum si-au planuit, felicitari, dar te sfatuim sa citesti mai departe. Fiecare dintre noi am trecut sau vom trece printr-o asemenea experienta, iar aceste sfaturi cu siguranta iti vor folosi la un moment dat. Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat:

  Cele CINCI obiceiuri esentiale ZEN care te vor ajuta sa traiesti o viata echilibrata
1. Recunoaste si accepta situatia in care te afli

Acesta este primul si cel mai important lucru de retinut. Precum orice in viata, cheia este sa stii unde te afli pe drumul tau si sa apreciezi realitatea curenta a vietii tale.

Fiecare dintre noi putem sa ne dam seama de momentele in care suntem blocati, dar, uneori, aceasta situatie poate fi foarte dificil de acceptat. Da, este incomod si poate duce la sentimente de tristete si depresie, dar altfel cum crezi am am putea sa depasim aceste momente, daca nu acceptandu-le. Nu-i opune rezistenta sentimentului si nu-l judeca. De indata ce-l accepti, in interiorul tau apare puterea de a te elibera.

  Cele 15 motive pentru care nu datorezi nimanui vreo explicatie
2. Acesta este un sentiment care provine din interior

Cand ne simtim blocati, de foarte multe ori primul nostru instinct este acela de a cauta in afara noastra ceva sau pe cineva. In realitate, noi ar trebui sa acordam o atentie sporita modului in care traim, gandim si simtim si sa analizam mai atent modul in care ne propunem sa raspundem provocarilor vietii. Viata ta este responsabilitatea ta. In timp ce nu vom putea niciodata sa schimbam ceea ce se afla in exteriorul nostru, cu siguranta ne putem schimba perceptia. Iar ceea ce este si mai amuzant, atunci cand ne schimbam perceptia asupra unui lucru care ne deranjeaza, lucrul respectiv pare a se schimba de la sine.

.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares254 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares52 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category