0 Shares 1414 Views

Astana – Aceasta este capitala Iluminati!

Emanoil Hociota Dec 18, 2014
0 1415

Astana este prima capitala construita in secolul XXI si este o reprezentare perfecta a directiei spre care ne indreptam.  Aceasta capitala este in adevaratul sens al cuvantului viziunea unui singur om: Nursultan Nazarbayev, presedintele Kazahstanului. Sustinut financiar de miliarde de petrodolari, orasul este construit de la zero intr-o zona retrasa si pustie a stepelor asiatice. Rezultatul este unul cat se poate de uluitor: o capitala oculta futurista, care imbratiseaza Noua Ordine Mondiala in tip ce sarbatoreste cea mai veche religie cunoscuta de om: inchinarea la Soare. Orasul este in continuare ocupat de santiere de constructii, dar cladirile care sunt deja finalizate dezvaluie pe deplin viziunea oculta a lui Nazarbayev.

01

Conceputa de cel mai prolific arhitect din Marea Britanie, Lordul Norman Forster, aceasta piramida gigant este o prezenta ciudata in mijlocul stepelor asiatice. Cladirea este dedicata “renuntarii la violenta” si pentru “aducerea impreuna a tuturor religiilor lumii”. Lordul Norman Foster a declarat ca aceata cladire nu prezinta simboluri religioase cunoscute pentru a permite reunificarea armonioasa a celorlalte confesiuni. In realitate, piramida este un templu pentru o singura religie: cultul Soarelui. O calatorie in interiorul acestei cladiri este una cu adevarat simbolica. Calatoria in sine reprezinta calea fiecarui om catre iluminare. Haideti sa aruncam o privire!

  Ochii albastri provin dintr-o regiune a Marii Negre de acum 10.000 de ani

Forma piramidala

“Initiatii au acceptat forma piramidala ca fiind simbolul ideal atat al doctrinelor secrete cat si al institutiilor infiintate pentru difuzarea acestora.” – Manly P. Hall, Invataturi Secrete pentru toate varstele

02

Novus Ordo Seclorum – Noua Ordine a Veacurilor

Asa cum precizeaza si Manly P. Hall, piramida este simbolul suprem, reprezentand misterele civilizariilor antice. Sublime in simplitate si divine in proportiile lor, acestea intruchipeaza atat cunostiintele divine detinute de iluminati, cat si nedumerirea maselor. Elita de azi, initiatii in lumea oculta, sunt mostenitorii acestei intelepciuni vechi si folosesc piramida ca pe un simbol al puterii in lumea moderna. Varful iluminat si plutitor al piramidei reprezinta principiile divine prezente in univers si in interiorul fiecarei fiinte umane. O alt sens simbolic atribuit varfului lipsa este reprezentat de treaba neterminata inca a Noii Ordini Mondiale. Se spune ca acest varf piramidal va reasezat acolo unde ii este locul atunci cand planurile elitei vor deveni realitate. Acestea sunt doar cateva dintre piramidele din intreaga lume, o reprezentare a puterii elitelor asupra maselor.

Arena Memphis

  Dovada existentei Uriasilor din Egiptul antic ignorata!

03

Hotelul Luxor, Las Vegas

04

Hotelul Raffles, Dubai

05

Vizitatorii pot merge in partea de sus a turnului pentru a vedea o priveliste minunata a orasului construit de Nazarbayev. Exista, de asemenea, anumite elemente destul de ciudate pe care le poti vedea. In interiorul globului intalnim acest “obiect” enigmatic. Este un triunghi de aur cu amprenta presedintelui Nazarbayev. Semnificatia acestui obiect ne ramane in continuare necunoscuta.

In interiorul Globului de aur

06

In departare se pot vedea doi stalpi si un altul intre cei doi. Este oare acesta un simbol masonic?

07

Stalpii Masonici

08

Da, stalpii gemeni de aur reprezinta cei doi stalpi ai masoneriei, numiti Boaz si  Jachin. Nu vom patrunde prea mult in simbolistica acestor stalpi, dar putem spune ca Nazarbayev este un “Mason acceptat si liber”.

Palatul Prezidential

09

Amplasat intr-o pozitie dominanta in oras, Palatul Prezidential se afla la capatul unui traseu ceremonial care incepe cu turnul  Bayterek. O cupola de dimensiuni mari este amplasata in partea de sus a palatului, reprezentand principiul feminin, in opozitie cu falnicul turn Bayterek, principiul masculin. Structuri asemanatoare sunt prezente in aproape toate orasele importante, inclusiv Washington D.C. si Paris.

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares99 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares97 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares141 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category