0 Shares 1079 Views

Bere de ghimbir (fara alcool) – Tratamentul natural pentru inflamatii cronice, durere si migrene

Emanoil Hociota Noi 22, 2014
0 1080

In medicina holistica traditionala, ghimbirul este adesea folosit in tratamentul diferitelor afectiuni, care variaza de la greata la durere. Ghimbirul are proprietatea de a reduce greata si varsaturile, dar asta nu e tot.

Lista beneficiilor oferite de acest condiment pare a fi fara de sfarsit. Timp de mai mult de 2000 de ani, chinezii au utilizat ghimbirul pentru a trata greata, afectiunile digestive, artrita, precum si afectiunile cardiovasculare.

Ghimbirul, cel mai versatil condiment cunoscut, are proprietatea de a  reduce inflamatia cronica, durerea si migrenele. De asemenea, este benefic si in tratamentul ulcerului, gutei si diabetului. Ghimbirul contine gingerol si sogaol, acestia fiind compusii activi care-i ofera uimitoarele sale puteri tamaduitoare.

  Cum iti afecteaza emotiile starea de sanatate a organismului tau
Bere de ghimbir (fara alcool) – Tratament pentru inflamatii cronice, durere si migrene

Aceasta bautura este inventia medicului de origine canadiana Dr. Thomas Cantrell.

Ghimbirul este un condiment foarte bogat in potasiu, un mineral foarte important pentru functionarea normala a sistemului cardiovascular si in mangan, un mineral care creste rezistenta organismului la diferite afectiuni si care are proprietatea de a intari mucoasa inimii si a sistemului cardiovascular.

De asemenea,  ghimbirul este foarte bogat in siliciu, un mineral care contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului, dintilor si unghiilor tale. Contine vitaminele A, C, E, complexul de vitamine B si minerale precum magneziu, fosfor, sodiu, fier, zinc, calciu si beta-caroten.

Bere de ghimbir – Reteta

Ingrediente

  TREI delicatese pentru buna functionare a creierului tau

• 250 de grame de ghimbir proaspat tocat marunt

• 500 de ml de apa

• Miere

• Apa carbogazoasa

• Sucul de la 1 lime

Mod de preparare

Se pune la fiert intreaga cantitate de apa (500ml). Cand apa a inceput sa fiarba, se adauga ghimbirul. Se reduce focul la minim si se mai lasa amestecul la fiert timp de 3-4 minute. Apoi, se ia de pe foc si se strecoara.

Bautura se serveste astfel: 1 parte sirop de ghimbir si 3 parti de apa carbogazoasa. Se serveste cu gheata si se indulceste dupa gust cu miere. Adauga un strop de suc de lime si berea de ghimbir este gata!

You may be interested

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares79 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares17 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Daca iti pasa prea mult vei sfarsi rau. Nu te mai incarca de parerile negative ale celorlalti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares50 views

Daca iti pasa prea mult vei sfarsi rau. Nu te mai incarca de parerile negative ale celorlalti!

IoAnE - Sep 29, 2017

Odata cu dezvoltarea rapida a diferitelor canale de socializare online, ni se ofera mai mult ca oricand posibilitatea sa ne conectam cu oameni…

Most from this category