0 Shares 536 Views

Bicarbonatul de sodiu: Adevaratul inamic al industriei farmaceutice

Emanoil Hociota Mai 03, 2014
0 537

Nimeni nu ar da crezare ideii potrivit careia ceva atat de ieftin si de banal precum bicarbonatul de sodiu poate depasi in eficienta chiar si unele dintre cele mai scumpe medicamente.

La un moment dat era foarte cunoscut faptul ca bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a vindeca cu usurinta banala raceala, precum si de a fi un sprijin de nadejde in tratarea altor afectiuni mult mai grave. Exista foarte multe persoane care atesta ca au scapat definitiv de cancer datorita bicarbonatului. Exista peste 1000 de motive intemeiate pentru care ar trebui sa folosim bicarbonat de sodiu, iar unul dintre principalele motive este acela ca aceasta substanta este naturala, mediul si copiii nostri nu sunt afectati in urma consumului deoarece nu este un compus chimic care ar avea capacitatea de a afecta natura intr-o masura sau alta.

Bicarbonatul de sodiu este o substanta pe care o intalnim peste tot in natura, in oceane, in sol, in alimente si in organismul nostru. Bicarbonatul de sodiu este un neutralizator al altor compusi nocivi pentru sanatatea organismului, fiind astfel un medicament extrem de eficient in aceasta epoca a toxicitatii.

Bicarbonatul de sodiu, este si a fost utilizat pe scara larga de zeci de ani de zile si este folosit cu scopul de a diminua toxicitatea agentilor de chimioterapie si de a preveni decesele survenite in urma radiatilor sau de a preveni afectarea definitiva a rinichilor. In ceea ce priveste bicarbonatul, fie ati consumat ioni de bicarbonat din apa potabila, fie ati fost tratati din punct de vedere clinic cu bicarbonat de sodiu. Aceasta substanta banala salveaza nenumarate vieti in fiecare zi.

Formele grave de astm in cazul copiilor pot fi rezistente la tratamentul cu bronhodilatatoare si corticosteroizi sistemici. Un studiu recent a demonstrat ca administrarea in forma sa intravenoasa (IV) le poate imbunatatii PH-ul si niveul de CO2 copiilor care sufera de forme foarte grave de astm.

Cercatatorii de la Universitatea din Arizona privesc bicarbonatul de sodiu ca fiind un potential tratament impotriva cancerului. Cercetarile lui Robert J. Gillies si a colegilor sai au demonstrat ca pre-tratarea soriceilor de laborator cu bicarbonat de sodiu are ca efect alcalinizarea zonei din jurul tumorilor. (Ranghunand 2003). S-a descoperit ca acest tip de tratament “mareste activitatea anti-tumorala” ale altor medicamente anti-canceroase. Anul acesta, aceiasi cercetatori au raportat capacitatea bicarbonatului de a creste ph-ul tumorei si de a preveni aparitia matastazei spontante in cazul soriceilor de laborator care sufereau de cancer la san. De asemenea, bicarbonatul a redus si gradul in care au fost afectati ganglionii limfatici.

Din pacate, de-a lungul timpului dieta moderna a dezvoltat o crestere nesanatoasa a ph-ului. Un dezechilibru al ph-ului poate peturba activitatea celulara pana la niveluri extreme. Un ph excesiv de acid al organismului  provoaca probleme grave de sanatate, precum cancerul, diabetul, afectiunile cardiovasculare, osteoporoza si arsurile la stomac. Este dovedit si recunoscut din punct de vedere stiintific faptul ca viata prospera cel mai bine intr-un mediu usor alcalin, fapt ce intareste din nou beneficiile oferite organismului de catre bicarbonat.

Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai folositoare substante din lume si nu este o surpriza faptul ca industria farmaceutica ar face orice pentru a ascunde acest fapt de doctori si de pacienti.  In fiecare zi, oamenii cauta leacuri alternative impotriva afectiunilor precum cancerul, impotriva afectiunilor de rinichi si impotriva altor afectiuni grave – adu-le la cunostinta si celor din jurul tau aceasta realitate. Bicarbonatul de sodiu este un medicament important si sigur, dar asigurati-va ca bicarbonatul pe care-l cumparati este organic si ca nu contine aluminiu!

Sursa

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares69 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares69 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares73 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category