0 Shares 480 Views

Bicarbonatul de sodiu: Adevaratul inamic al industriei farmaceutice

Emanoil Hociota Mai 03, 2014
0 481

Nimeni nu ar da crezare ideii potrivit careia ceva atat de ieftin si de banal precum bicarbonatul de sodiu poate depasi in eficienta chiar si unele dintre cele mai scumpe medicamente.

La un moment dat era foarte cunoscut faptul ca bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a vindeca cu usurinta banala raceala, precum si de a fi un sprijin de nadejde in tratarea altor afectiuni mult mai grave. Exista foarte multe persoane care atesta ca au scapat definitiv de cancer datorita bicarbonatului. Exista peste 1000 de motive intemeiate pentru care ar trebui sa folosim bicarbonat de sodiu, iar unul dintre principalele motive este acela ca aceasta substanta este naturala, mediul si copiii nostri nu sunt afectati in urma consumului deoarece nu este un compus chimic care ar avea capacitatea de a afecta natura intr-o masura sau alta.

Bicarbonatul de sodiu este o substanta pe care o intalnim peste tot in natura, in oceane, in sol, in alimente si in organismul nostru. Bicarbonatul de sodiu este un neutralizator al altor compusi nocivi pentru sanatatea organismului, fiind astfel un medicament extrem de eficient in aceasta epoca a toxicitatii.

Bicarbonatul de sodiu, este si a fost utilizat pe scara larga de zeci de ani de zile si este folosit cu scopul de a diminua toxicitatea agentilor de chimioterapie si de a preveni decesele survenite in urma radiatilor sau de a preveni afectarea definitiva a rinichilor. In ceea ce priveste bicarbonatul, fie ati consumat ioni de bicarbonat din apa potabila, fie ati fost tratati din punct de vedere clinic cu bicarbonat de sodiu. Aceasta substanta banala salveaza nenumarate vieti in fiecare zi.

Formele grave de astm in cazul copiilor pot fi rezistente la tratamentul cu bronhodilatatoare si corticosteroizi sistemici. Un studiu recent a demonstrat ca administrarea in forma sa intravenoasa (IV) le poate imbunatatii PH-ul si niveul de CO2 copiilor care sufera de forme foarte grave de astm.

Cercatatorii de la Universitatea din Arizona privesc bicarbonatul de sodiu ca fiind un potential tratament impotriva cancerului. Cercetarile lui Robert J. Gillies si a colegilor sai au demonstrat ca pre-tratarea soriceilor de laborator cu bicarbonat de sodiu are ca efect alcalinizarea zonei din jurul tumorilor. (Ranghunand 2003). S-a descoperit ca acest tip de tratament “mareste activitatea anti-tumorala” ale altor medicamente anti-canceroase. Anul acesta, aceiasi cercetatori au raportat capacitatea bicarbonatului de a creste ph-ul tumorei si de a preveni aparitia matastazei spontante in cazul soriceilor de laborator care sufereau de cancer la san. De asemenea, bicarbonatul a redus si gradul in care au fost afectati ganglionii limfatici.

Din pacate, de-a lungul timpului dieta moderna a dezvoltat o crestere nesanatoasa a ph-ului. Un dezechilibru al ph-ului poate peturba activitatea celulara pana la niveluri extreme. Un ph excesiv de acid al organismului  provoaca probleme grave de sanatate, precum cancerul, diabetul, afectiunile cardiovasculare, osteoporoza si arsurile la stomac. Este dovedit si recunoscut din punct de vedere stiintific faptul ca viata prospera cel mai bine intr-un mediu usor alcalin, fapt ce intareste din nou beneficiile oferite organismului de catre bicarbonat.

Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai folositoare substante din lume si nu este o surpriza faptul ca industria farmaceutica ar face orice pentru a ascunde acest fapt de doctori si de pacienti.  In fiecare zi, oamenii cauta leacuri alternative impotriva afectiunilor precum cancerul, impotriva afectiunilor de rinichi si impotriva altor afectiuni grave – adu-le la cunostinta si celor din jurul tau aceasta realitate. Bicarbonatul de sodiu este un medicament important si sigur, dar asigurati-va ca bicarbonatul pe care-l cumparati este organic si ca nu contine aluminiu!

Sursa

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14151 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37821 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45920 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category