0 Shares 841 Views

Cea mai importanta Lege Universala – Legea Armoniei

Emanoil Hociota Iun 19, 2015
0 842

Intr-un articol anterior am discutat despre cele 20 de Legi Unviersale. Dintre toate acestea, cu siguranta, cea mai importanta este Legea Armoniei. Aceasta prima lege universala este similara cu una dintre cele 7 Legi Cosmice ale lui Hermes Trimegistos, numita Principiul armoniei si echilibrului, care prevede „Armonia este fluxul vieții. Totul se străduiește pentru armonie, pentru echilibru. Ceea ce este puternic determină ceea ce este slab și-l face egal cu sine însuși.” In continuare vom observa in detaliu modul de functionare al acestei legi si efectele de neevitat ale acesteia.

Energie și Vibrație

Totul în jurul vostru este energie, inclusiv gândurile și sentimentele. De exemplu, empaticii pot simți intuitiv și percep emoțiile și sentimentele altor persoane, fără ca o altă persoană să spună un cuvânt. Aceste energii creează vibrații care sunt fie armonioase fie dizarmonioase cu Universul și nu vă pot afecta numai pe voi, dar și pe oamenii care vin în contact cu voi. Poate că acest lucru explică de ce mass-media și majoritatea guvernelor încearcă să ne țină să trăim într-o stare perpetuă de frică? Când trăim în frică actionam din instinct si putem fi ușor controlați.

Emoții negative

Emoții negative, cum ar fi frica, gelozia și invidia, vă vor ține să trăiți într-o stare de dizarmonie și creează blocaje care la rândul lor, vor aduce cicluri repetitive de emoții negative și experiențe până când în cele din urmă eliberați orice emoții discordante sau experiențe care sunt atașate de voi. De exemplu, atunci când ne înfuriem pe cineva, de obicei, nu este ceva ce ne displace personal în acea persoană, cel mai probabil, este ceva de ce ne temem în interiorul nostru. Acest lucru ne oferă o oportunitate de a depăși această teamă sau emoție negativă prin auto-reflecție în timp ce ne ajută în progresia noastră spirituală.

  Fum si oglinzi – Iluzia fricii
Aliniază-te singur

Universul funcționează mereu în echilibru perfect. Prin auto-alinierea cu energia pozitivă, vei primi, la rândul tău energie pozitivă. Atunci când vă aliniați cu energia negativă, creați un efect de undă dizarmonios. Această lege înlocuiește chiar legea fundamentală a Karmei, pentru armonie este potențialul suprem de echilibru.

Scopul Karmei este acela de-a atinge armonia

Dacă arunci o piatră într-un lac tu deranjezi armonia lacului, esti cauza, efectul este unde și valuri care curg spre exterior și înapoi până când armonia este restabilită. În mod similar, acțiunile tale dizarmonioase curg înspre Univers și înapoi peste tine, viață după viață, până când propria armonie este restabilită.

Ceea ce  le oferim celorlalti, vom crea pentru noi înșine

Când dai iubire necondiționată altora, se va deschide spațiul de a primi iubire necondiționată tu însuți. Când ceea ce cauți dai în mod liber, aceasta permite ca ceea ce cauți să intre. Ceea ce dăm altora, vom crea pentru noi înșine. Energiile sunt în perfectă armonie una cu alta. Din păcate, acest lucru funcționează cu energii pozitive și negative iar Universul va căuta să aducă în echilibru aceste energii.

  Iata de ce viata poate fi privita ca fiind o gluma cosmica!
Cum creezi armonie cu Universul

Un lucru pe care-l puteți face este de a trimite în tăcere dragostea voastră tuturor celor cu care intrați în contact. Dacă cineva merge alături de tine pe stradă, zâmbește și spune, „Bună dimineața”, dar în mintea ta, spune „Te iubesc”. Când conduceți, puteți face același lucru către șoferii din trafic. Sau puteți încerca sa trimiteti dragostea si multumirea voastră catre Dumnezeu.

Cum îmi pot da seama dacă sunt în armonie cu Universul?

Odată ce începeți să eliberați toată frica, Universul se va alinia cu noile energii. Putem spune că vă aflați în aliniere perfectă, atunci când primiți ceea ce voi dați pozitiv altora. Acest lucru nu înseamnă neapărat bogăție sau posesiuni materiale, este mai mult pe un nivel de schimb de energie pozitivă, deși ar putea să includă posibilitatea unor bani sau bunuri fizice. Principalul aspect este intenția. Când dai, dă întotdeauna fără condiții atașate și nu aștepta nimic în schimb. Când faci acest lucru, universul va răsplăti faptele tale pentru alții, pentru a crea un echilibru simbiotic între ceea ce ai făcut pentru alții și ceea ce ești pe cale să primești .

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category