0 Shares 346 Views

Cel mai puternic remediu natural pentru reflux gastroesofagian si arsuri la stomac

Emanoil Hociota Iul 24, 2015
0 347

Poate o simpla lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa sa calmeze arsurile la stomac sau refluxul gastroesofagian?

Da, acest simplu remediu poate face asta. In cazul in care suferi de reflux gastroesofagian sau de arsuri la stomac, poti sa inlocuiesti pastilele antiaciditate toxice, care pot contine organisme genetic modificate si alte ingrediente periculoase, cu acest remediu simplu.

Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un agent de echilibrare al pH-ului organismului. In cazul in care organismul este prea acid, bicarbonatul te poate ajuta sa restabilesti echilibrul acid / alcalin la nivelul organismului.

  Cea mai mare greseala pe care o faci atunci cand vrei sa slabesti

In cazul majoritatii oamenilor, arsurile la stomac, refluxul gastroesofagian si indigestia se datoreaza lipsei de acid gastric. In cazul in care organismul nu produse suficient acid gastric, alimentele vor ramane pentru mai mult timp in stomacul tau. Atunci cand alimentele raman mai mult timp in stomacul tau, acestea pot fermenta. Acest proces determina aparitia unui nivel de disconfort care se simte ca reflux.

Bicarbonatul de sodiu contribuie la neutralizarea aciziilor stomacului si previne refluxul gastroesofagian.  De asemenea, este de mare ajutor si in cazul arsurilor la stomac, indigestiei si tulburarilor gastrice.

  Varza murata – Regina Probioticelor

Acesta actioneaza prin scaderea nivelului de aciditate, reducandu-se astlfe posibilitatea ca alimentele din stomac sa se deplaseze la nivelul esofagului. Astfel, senzatia de arsura in gat si in piept asociata cu aceasta conditie este redusa.

Metoda prin care poti calma arsurile la stomac si refluxul gastroesofagian

Pune o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa si amesteca bine. Bea aceasta solutie pentru un ajutor rapid. Bea acest amestec ori de cate ori suferi de refluxul gastroesofagian, dar asigura-te ca  mergi la medic in cazul in care aceasta problema este una persistenta.

You may be interested

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares69 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares15 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Daca iti pasa prea mult vei sfarsi rau. Nu te mai incarca de parerile negative ale celorlalti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares46 views

Daca iti pasa prea mult vei sfarsi rau. Nu te mai incarca de parerile negative ale celorlalti!

IoAnE - Sep 29, 2017

Odata cu dezvoltarea rapida a diferitelor canale de socializare online, ni se ofera mai mult ca oricand posibilitatea sa ne conectam cu oameni…

Most from this category