" />
0 Shares 302 Views

Cel mai puternic remediu natural pentru reflux gastroesofagian si arsuri la stomac

Emanoil Hociota Iul 24, 2015
0 303

Poate o simpla lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa sa calmeze arsurile la stomac sau refluxul gastroesofagian?

Da, acest simplu remediu poate face asta. In cazul in care suferi de reflux gastroesofagian sau de arsuri la stomac, poti sa inlocuiesti pastilele antiaciditate toxice, care pot contine organisme genetic modificate si alte ingrediente periculoase, cu acest remediu simplu.

Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un agent de echilibrare al pH-ului organismului. In cazul in care organismul este prea acid, bicarbonatul te poate ajuta sa restabilesti echilibrul acid / alcalin la nivelul organismului.

  Dovezile sunt clare! Utilizarea telefoanelor mobile cauzeaza aparitia cancerului!

In cazul majoritatii oamenilor, arsurile la stomac, refluxul gastroesofagian si indigestia se datoreaza lipsei de acid gastric. In cazul in care organismul nu produse suficient acid gastric, alimentele vor ramane pentru mai mult timp in stomacul tau. Atunci cand alimentele raman mai mult timp in stomacul tau, acestea pot fermenta. Acest proces determina aparitia unui nivel de disconfort care se simte ca reflux.

  Rutina de 5 minute care iti va calma sentimentele de depresie

Bicarbonatul de sodiu contribuie la neutralizarea aciziilor stomacului si previne refluxul gastroesofagian.  De asemenea, este de mare ajutor si in cazul arsurilor la stomac, indigestiei si tulburarilor gastrice.

Acesta actioneaza prin scaderea nivelului de aciditate, reducandu-se astlfe posibilitatea ca alimentele din stomac sa se deplaseze la nivelul esofagului. Astfel, senzatia de arsura in gat si in piept asociata cu aceasta conditie este redusa.

  Secretele celor mai sanatosi oameni din lume

Metoda prin care poti calma arsurile la stomac si refluxul gastroesofagian

Pune o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa si amesteca bine. Bea aceasta solutie pentru un ajutor rapid. Bea acest amestec ori de cate ori suferi de refluxul gastroesofagian, dar asigura-te ca  mergi la medic in cazul in care aceasta problema este una persistenta.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares133 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares127 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares113 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category