0 Shares 262 Views

Cel mai puternic remediu natural pentru reflux gastroesofagian si arsuri la stomac

Emanoil Hociota Iul 24, 2015
0 263

Poate o simpla lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa sa calmeze arsurile la stomac sau refluxul gastroesofagian?

Da, acest simplu remediu poate face asta. In cazul in care suferi de reflux gastroesofagian sau de arsuri la stomac, poti sa inlocuiesti pastilele antiaciditate toxice, care pot contine organisme genetic modificate si alte ingrediente periculoase, cu acest remediu simplu.

Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un agent de echilibrare al pH-ului organismului. In cazul in care organismul este prea acid, bicarbonatul te poate ajuta sa restabilesti echilibrul acid / alcalin la nivelul organismului.

In cazul majoritatii oamenilor, arsurile la stomac, refluxul gastroesofagian si indigestia se datoreaza lipsei de acid gastric. In cazul in care organismul nu produse suficient acid gastric, alimentele vor ramane pentru mai mult timp in stomacul tau. Atunci cand alimentele raman mai mult timp in stomacul tau, acestea pot fermenta. Acest proces determina aparitia unui nivel de disconfort care se simte ca reflux.

Bicarbonatul de sodiu contribuie la neutralizarea aciziilor stomacului si previne refluxul gastroesofagian.  De asemenea, este de mare ajutor si in cazul arsurilor la stomac, indigestiei si tulburarilor gastrice.

Acesta actioneaza prin scaderea nivelului de aciditate, reducandu-se astlfe posibilitatea ca alimentele din stomac sa se deplaseze la nivelul esofagului. Astfel, senzatia de arsura in gat si in piept asociata cu aceasta conditie este redusa.

Metoda prin care poti calma arsurile la stomac si refluxul gastroesofagian

Pune o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa si amesteca bine. Bea aceasta solutie pentru un ajutor rapid. Bea acest amestec ori de cate ori suferi de refluxul gastroesofagian, dar asigura-te ca  mergi la medic in cazul in care aceasta problema este una persistenta.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45898 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category