0 Shares 700 Views

Cele mai misterioase imagini suprinse pe Marte

Emanoil Hociota Mar 05, 2015
0 701

Marte este unul dintre cele mai importante obiecte ceresti. Am observat si am inregistrat miscarea acestei planete si chiar am numit zei dupa aceasta planeta. In zilele noastre, in urma cercetarilor efectuate de agentiile spatiale din intreaga lume, putem afla mult mai multe despre aceasta planeta decat am facut-o vreodata. Imaginile trimise de catre vehiculele Rover ale NASA s-au dovedit a fi revolutionare si controversate, in timp ce unele au fost de-a dreptul ciudate. Este prea exagerat sa spunem ca exista o posibilitate, oricat ar fi ea de mica, ca pe aceasta planeta sa existe anumite structuri? Exista posibilitatea ca aceste structuri sa nu fie simple formatiuni geologice naturale ale Planetei Rosii?

Ei bine, in cazul in care crezi ca toate imaginile neobisnuite suprinse pe aceasta planeta, imagini in care putem observa statui, animale si alte obiecte ciudate, sunt simple cazuri de pareidolia, urmatoarele imagini s-ar putea sa iti schimbe intr-o oare care masura modul in care privesti aceasta planeta.

Posibilitatea existentei vietii pe aceasta planeta este mai mare ca oricand si cu fiecare minut care trece, cercetatorii NASA sunt mai aproape de a dovedi faptul ca aceasta planeta au exista forme de viata cu mii de ani in urma. Astfel, imaginea de ansamblu pe care o avem s-ar schimba complet si astfel, aceste obiecte obisnuite ar capata un sens cu totul diferit.

  Legea Atractiei si Puterea Mintii Tale

Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai misterioase imagini suprinse pe Marte. In imagine putem observa prezenta unei gorile. Nu? Sau este vorba de un simplu caz de paraidolia? Ei bine, acest obiect se aseamana extrem de mult cu o gorila. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca rocile din jurul sau au muchii ascutite, in timp ce “gorila” are imagini fine si detalii rotunde. Nu putem sa nu ne intrebam ce este aceasta „gorila”? Este o banala piatra de pe Planeta Marte sau este mult mai mult decat atat?

05

Am putea sa credem ca si acesta este un fenomen de paraidolia. Cu toate acestea, la fel ca in cazul de mai sus, comparat cu pietrele din jurul sau, acest obiect arata cu adevarat neobisnuit, motiv pentru care a fost numit “degetul de pe Marte”.

04

Aceasta este o alta imagine care ridicat numeroase semne de intrebare. Acest obiect pare a se asemana extrem de mult cu o casca din Primul Razboi Mondial, motiv pentru care a fostu numit “Casca Martiana”.  Ar putea fi o simpla piatra de pe Marte, dar asemanarea dintre aceasta si o casca de armata este incredibila.

  OPT Suplimente pentru imbunatatirea functionarii glandei pineale

03

Probabil una dintre cele mai faimoase imagini de pe Marte este “Fata de pe Marte. Cei de la NASA au realizat chiar o conferinta de presa cu scopul de a explica unele dintre conditiile care au dus la producerea acestui chip, printre care conditiile de lumina si unghiul din care a fost facuta imaginea. Imaginea este mai mult decat ciudata. Putem distinge ochii, nasul si gura, nu?

02

Una dintre cele mai recente imagini trimise de pe Planeta Marte este aceasta imagine a ceea ce pare a fi un os. Dar, cei de la NASA au explicat rapid ca acest “os” nu este altceva decat o banala piatra de pe Marte si citam: “Nu sunt ramasitele fosilizate ale unui martian misterios. Membrii echipei stiintifice sunt de parere ca forma sa a fost sculptata prin eroziune, fie vant sau apa.”

01

Din cate putem o observa in imaginile de mai sus, se pare ca acestei planete ii poate fi atribuit cu usurinta titlul de artist desavarsit.

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares99 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares97 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares141 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category