0 Shares 254 Views

Cele NOUA previziuni facute de Nostradamus pentru urmatoarea perioada

Emanoil Hociota Noi 26, 2014
0 255

Michel de Nostredame, sau asa cum este acesta cunoscut, Nostradamus, astrolog si farmacist de origine franceza, este foarte cunoscut pentru colectia sa de profetii. Colectia sa de profetii majore “Profetii” a fost publicata pentru prima oare in anul 1555. Acesta a sustinut faptul ca previziunile sale sunt bazate pe astrologia judiciara insa foarte multi astrologi l-au considerat a fi prea incompetent pentru a face presupuneri, bazate pe configuratiile plantare, care sa poata prezice cu adevarat ce se va intampla in viitor.

Cu toate acestea, multe dintre previziunile sale s-au adeverit, ceea ce ii face pe foarte multi oameni sa aiba incredere in continuare in previziunile sale.

Iata care sunt cele NOUA previziuni facute de Nostradamus pentru urmatoarea perioada:

9. Diferentele de limba vor disparea

Nostradamus a prevazut ca in urma inventiei numita de catre acesta “un nou motor”, lumea va fi ca “in zilele dinaintea turnului Babel”. Din cate se pare, Nostradamus vorbea despre un fel de masina de traducere universala – poate un calculator. Tot el este cel care prevesteste ca aceasta va fi inventia care va duce in curand la sfarsitul natiunilor.

8. Mortii vor invia

“Nu departe de varsta mileniului, cand nu va mai exista indeajuns de mult loc in iad, mortii vor iesi din mormintele lor”, si-a avertizat Nostradamus cititorii. Aceasta previziune se afla in concordanta cu profetiile intalnite in cartea Apocalipsei.

7. Economia mondiala se va prabusi

Averile vor disparea, iar “cei bogati vor muri de mai multe ori”, prevestea Nostradamus. Sistemul economic mondial se afla la un pas de esec inca din anul 2009.

6. Eruptii majore ale Muntelui Vezuviu

In viitor, o eruptie majora a Muntelui Vezuviu este sigura. Cand se va intampla, aceasta eruptie va fi catastrofala. Posibil ca o astfel de eruptie sa aiba loc in anul 2015 sau 2016, eruptie care, folosind acest sistem, ar trebui sa fie incomod de aproape.

5. Oamenii vor ajunge sa traiasca pana la 200 de ani si chiar mai mult

Progresele in medicina vor extinde durata medie de viata pana la 200 de ani. Un barbat in varsta de 80 de ani va arata asemenea unui barbat in varsta de 50 de ani, prevesteste Nostradamus.

4. Radiatiile vor distruge lumea

“Regii vor jefui padurile, cerul se va deschide, campurile vor fi arse de caldura”, scrie vazatorul. Acesta este un avertisment cu privire la distrugerea padurilor tropicale, distrugere care va cauza in consecinta distrugerea stratului de ozon. Astfel, Pamantul va fi expus radiatiilor ultraviolete nocive.

3. Oamenii vor invata sa vorbeasca cu animalele

Progresele in stiinta telepatiei vor face ca aceasta afirmatie sa devina realitate. Acest lucru va conduce la o crestere a persoanelor care vor adopta stilul de viata vegan sau vegetarian. Nostradamus prevesteste ca “porcul va deveni un frate al omului”.

2. Toate taxele vor fi eliminate in lumea occidentala

O revolta majora va pune capat tuturor impozitelor pentru totdeauna. Vazatorul scrie: “Oamenii vor refuza sa plateasca impozit regelui”.

1. Viitorii parinti vor avea nevoie de permis

Zilele in care oricine poate face un copil vor deveni un lucru de domeniul trecutului pana in anul 2013, prezice Nostradamus.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares69 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares69 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares73 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category