0 Shares 3615 Views

Cele NOUA schimbari pe care nu le poti evita in drumul tau catre trezira spirituala

Emanoil Hociota Oct 28, 2014
0 3616
.

In cazul in care citesti acest articol, atunci te afli deja pe calea iluminarii. Desi fiecare persoana urmeaza o cale unica si individuala, exista multe elemente care ne sunt specifice fiecaruia.

Fiecare dintre noi ne schimbam viziunea asupra lumii in mod constant. Pe masura ce incepem sa cautam adevarul, incepem sa vedem dincolo de iluziile societatii, ale guvernului si ale institutiilor publice. Declinul societatii de consum si declinul materialismului devine evident si realizam ca trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru vietile noastre.

Iluminarea apare, adesea insotita de consecinte spirituale profunde, deoarece fiecare dintre noi are conexiuni cu Intelectul Universal. Semne, simboluri si sincronicitati apar in vietile noastre din ce in ce mai des, schimband cursul acestora pentru totdeauna. In acest proces, exista schimbari universale pe care trebuie sa le facem daca urmam o cale care are ca scop propria noastra evolutie.

  Cele OPT moduri prin care poti taia cordoanele energetice toxice

Acestea sunt cele NOUA schimbari pe care nu le poti evita in drumul tau catre trezirea spirituala:

9. Imbunatatirea relatiei tale cu parintii si cu familia

Este vital sa-ti regasesti tineretea si copilaria pentru a te vindeca. Multi dintre noi au avut parte de mari traume in copilarie, iar aceste traume au nevoie de atentia noastra pentru a ne permite sa nu stagnam in viziunea noastra asupra lumii din jurul nostru.

Este necesar sa constientizam importanta relatiilor sanatoase cu parintii si cu restul familiei noastre. Adesea ne place sa spunem ca toata lumea face ce poate cu ce are. Indiferent cine au fost si cine sunt parintii tai, acest fapt li se aplica si lor. Fii dispus sa initiezi conversatii pe teme vechi si sa iti ceri scuze cand apare un aspect negativ pentru care esti responsabil.

  CINCI motive pentru care Dumnezeu ne face sa asteptam

Cum poti sa aduci iertare peste aceste momente din trecut? Tu ti-ai conturat propriile experiente, deci tu trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru acestea. Ele au fost create pentru dezvoltarea ta spirituala si umana pe planeta in acest moment. Cu cat te opui lor, cu atat respingi si negi puterea pe care o poti obtine din invataturile acestor experiente, oricat de dificile au fost acestea la un moment dat.

.

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares99 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares103 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares141 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category