0 Shares 3906 Views

Cele noua schimbari pe care nu le poti evita in drumul tau catre trezirea spirituala

Emanoil Hociota Oct 28, 2014
0 3907
.

In cazul in care citesti acest articol, atunci te afli deja pe calea iluminarii. Desi fiecare persoana urmeaza o cale unica si individuala, exista multe elemente care ne sunt specifice fiecaruia.

Fiecare dintre noi ne schimbam viziunea asupra lumii in mod constant. Pe masura ce incepem sa cautam adevarul, incepem sa vedem dincolo de iluziile societatii, ale guvernului si ale institutiilor publice. Declinul societatii de consum si declinul materialismului devine evident si realizam ca trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru vietile noastre.

Iluminarea apare, adesea insotita de consecinte spirituale profunde, deoarece fiecare dintre noi are conexiuni cu Intelectul Universal. Semne, simboluri si sincronicitati apar in vietile noastre din ce in ce mai des, schimband cursul acestora pentru totdeauna. In acest proces, exista schimbari universale pe care trebuie sa le facem daca urmam o cale care are ca scop propria noastra evolutie.

  Cele 20 de legi ale Universului pe care nu le putem evita

Acestea sunt cele NOUA schimbari pe care nu le poti evita in drumul tau catre trezirea spirituala:

9. Imbunatatirea relatiei tale cu parintii si cu familia

Este vital sa-ti regasesti tineretea si copilaria pentru a te vindeca. Multi dintre noi au avut parte de mari traume in copilarie, iar aceste traume au nevoie de atentia noastra pentru a ne permite sa nu stagnam in viziunea noastra asupra lumii din jurul nostru.

Este necesar sa constientizam importanta relatiilor sanatoase cu parintii si cu restul familiei noastre. Adesea ne place sa spunem ca toata lumea face ce poate cu ce are. Indiferent cine au fost si cine sunt parintii tai, acest fapt li se aplica si lor. Fii dispus sa initiezi conversatii pe teme vechi si sa iti ceri scuze cand apare un aspect negativ pentru care esti responsabil.

  Masca Ego-ului - Cat de atasat esti de propria ta masca?

Cum poti sa aduci iertare peste aceste momente din trecut? Tu ti-ai conturat propriile experiente, deci tu trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru acestea. Ele au fost create pentru dezvoltarea ta spirituala si umana pe planeta in acest moment. Cu cat te opui lor, cu atat respingi si negi puterea pe care o poti obtine din invataturile acestor experiente, oricat de dificile au fost acestea la un moment dat.

.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category