0 Shares 224 Views

Cele OPT puncte cheie in interpretarea viselor noastre

Emanoil Hociota Dec 27, 2014
0 225

Visele au reprezentat inca din cele mai vechi timpuri una una dintre enigmele dominante ale umanitatii. Inca din anul 5000 I.Hr., mesopotamienii si-au facut un obicei din a-si inregistra visele pe tablite de lut si fiecare cultura din lume are propria sa interpretare  a taramului in care patrunzi in starea dintre veghe si somn.

Exista multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru a realiza o interpretare de succes a viselor. Printre cele mai importante aspecte se numara urmatoarele opt puncte cheie:

#1. Observa contextul general pentru a vedea daca acesta este pozitiv sau negativ.

#2. Visele tale se pot afla intr-o foarte stransa legatura cu amintirile si cu posibilitatile trecutului tau, cu situatia prezenta de viata prin care treci, sau cu viitorul.

#3. Verifica legatura dintre visul tau si cele patru elemente, pentru a cunoaste daca acesta are legatura cu actiunile tale (elementul pamant), cu gandurile tale (elementul aer), cu emotiile tale (elementul apa) sau cu energia vitala (elementul foc).

#4. Verifica legatura dintre visul tau si cele patru taramuri ale constiintei pentru a cunoaste daca acesta are legatura cu nevoile tale sau cu fotele naturale (simboluri animale), cu amintirile tale (simboluri minerale), cu sentimentele si cu emotiile tale (simboluri vegetale) sau cu propriul tau comportament (simboluri umane).

#5. Observa daca visul tau are legatura cu lumea ta interioara (reprezentata de polaritatea feminina – o mama, fete si femei) sau cu lumea ta exterioara, cu actiunile tale (reprezentata de polaritatea masculina – tata, baieti si barbati). Aminteste-ti ca o femeie poseda un barbat interior si ca un barbat poseda o femeie interioara. Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi detinem in interiorul nostru ambele energii, in ceea ce priveste constiinta.

#6. Pentru a intelege cat mai bine ce reprezinta un anumit simbol, este necesar sa-i observi semnificatia sa in realitate (ex. O masina este folosita pentru a avansa in societate alaturi de ceilalti, simbolul atingerii unor obiective; o casa este un simbol al intimitatii, un sanctuar al echilibrarii).

#7. Pentru a-ti da seama daca un simbol are o semnificatie pozitiva sau negativa a trebui sa analizezi daca acesta se afla la locul potrivit (de exemplu, un delfin in ocean se afla la locul potrivit, dar nu si un cal in dormitor).

#8. Incearca sa descoperi legatura profunda dintre visele tale si realitate – trecut, prezent si viitor.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45894 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category