0 Shares 1522 Views

Cele SAPTE legi spirituale ale iubirii

Emanoil Hociota Iun 15, 2014
0 1523

Pentru foarte multi dintre noi, prima experienta spirituala pe care o cunoastem in viata este experienta iubirii. Iata care sunt cele SAPTE legi spirituale ale iubirii:

#1. Atractia

2

Legea Atractiei sustine ca “pentru a fi atractiv, trebuie sa fii autentic.” Ce face ca o persoana sa fie considerata a fi atractiva? Intelepciunea veche ne spune ca atractia provine in primul rand din naturalete. Nimic nu este mai frumos pe lumea aceasta decat naturaletea.

#2. Orbirea

2

Aceasta lege sustine ideea potrivit careia aceasta pasiune nebuna exista pentru a facilita deschiderea unei usi care ne indreapta catre o realitate transcendenta mai profunda. Aceasta pasiune nebuna intre doi oameni are loc atunci cand atractia dintre acestia este atat de intensa incat ii transporta pe acestia dincolo de lumea si de perceptia obisnuita. Aceasta este etapa in care momentele petrecute impreuna par a fi fermecate.

  Iata de ce viata poate fi privita ca fiind o gluma cosmica!

#3. Comuniunea

2

In cadrul acestei etape intervine intre cei doi parteneri o comunicare ce depaseste cu mult planul fizic. Este vorba de o comunicare la nivel spiritual, de la suflet la suflet. Prin urmare, comuniunea reprezinta fundatia increderii intr-o relatie. In acest stadiu, parteneri patrund intr-un teritoriu necunoscut, imprumutand unul de la celalalt ceea ce nu ar fi avut in singuratate.

#4.  Intimitatea

2

Legea intimitatii sustine ca in adevarata intimitate, corpul fizic si sufletul celor doi parteneri fuzioneaza inr-unul singur. Cei doi devin una si aceeasi persoana. In aceasta etapa, energia sexuala si energia spirituala sunt recunoscute pentru cei doi ca fiind una si aceeasi energie. Energia sexuala este privita ca fiind energia creativa a Universului.

#5. Renuntare si non-atasament

2

Aceasta lege sustine ideea potrivit careia, pentru a te gasi pe tine insuti este necesar sa te pierzi in persoana pe care o iubesti cu adevarat. Renuntarea este rezultatul dizolvarii ultimelor pretentii ale ego-ului cu privire la separare. Aceasta dizolvare nu se petrece la nivel de identitate, ci la nivel spiritual.

  Cele mai importante NOUA intrebari cu privire la procesul de ascensiune si raspunsurile acestora

#6. Pasiunea

2

Legea pasiunii sustine ca realitatea profunda existenta poate fi experimentata ca urmare a fuzionarii masculinului si femininului intr-o singura energie. Pasiunea pentru viata si pasiunea pentru dragoste sunt acelasi lucru. Acest lucru se datoreaza faptului ca viata, in esenta sa, este iubire.

#7. Extazul

2

Legea extazului sustine ca aceasta este starea noastra originala. Aceasta este starea fata de care ne-am indepartat si aceasta este starea la care se presupune ca ne vom intoarce la un moment dat. Aceasta este ultima etapa a intimitatii, etapa in care spiritul curge in exterior prin intermediul iubirii.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares35 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares232 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares48 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category