0 Shares 1029 Views

Cele SAPTE legi spirituale ale iubirii

Emanoil Hociota Iun 15, 2014
0 1030

Pentru foarte multi dintre noi, prima experienta spirituala pe care o cunoastem in viata este experienta iubirii. Iata care sunt cele SAPTE legi spirituale ale iubirii:

#1. Atractia

2

Legea Atractiei sustine ca “pentru a fi atractiv, trebuie sa fii autentic.” Ce face ca o persoana sa fie considerata a fi atractiva? Intelepciunea veche ne spune ca atractia provine in primul rand din naturalete. Nimic nu este mai frumos pe lumea aceasta decat naturaletea.

#2. Orbirea

2

Aceasta lege sustine ideea potrivit careia aceasta pasiune nebuna exista pentru a facilita deschiderea unei usi care ne indreapta catre o realitate transcendenta mai profunda. Aceasta pasiune nebuna intre doi oameni are loc atunci cand atractia dintre acestia este atat de intensa incat ii transporta pe acestia dincolo de lumea si de perceptia obisnuita. Aceasta este etapa in care momentele petrecute impreuna par a fi fermecate.

#3. Comuniunea

2

In cadrul acestei etape intervine intre cei doi parteneri o comunicare ce depaseste cu mult planul fizic. Este vorba de o comunicare la nivel spiritual, de la suflet la suflet. Prin urmare, comuniunea reprezinta fundatia increderii intr-o relatie. In acest stadiu, parteneri patrund intr-un teritoriu necunoscut, imprumutand unul de la celalalt ceea ce nu ar fi avut in singuratate.

#4.  Intimitatea

2

Legea intimitatii sustine ca in adevarata intimitate, corpul fizic si sufletul celor doi parteneri fuzioneaza inr-unul singur. Cei doi devin una si aceeasi persoana. In aceasta etapa, energia sexuala si energia spirituala sunt recunoscute pentru cei doi ca fiind una si aceeasi energie. Energia sexuala este privita ca fiind energia creativa a Universului.

#5. Renuntare si non-atasament

2

Aceasta lege sustine ideea potrivit careia, pentru a te gasi pe tine insuti este necesar sa te pierzi in persoana pe care o iubesti cu adevarat. Renuntarea este rezultatul dizolvarii ultimelor pretentii ale ego-ului cu privire la separare. Aceasta dizolvare nu se petrece la nivel de identitate, ci la nivel spiritual.

#6. Pasiunea

2

Legea pasiunii sustine ca realitatea profunda existenta poate fi experimentata ca urmare a fuzionarii masculinului si femininului intr-o singura energie. Pasiunea pentru viata si pasiunea pentru dragoste sunt acelasi lucru. Acest lucru se datoreaza faptului ca viata, in esenta sa, este iubire.

#7. Extazul

2

Legea extazului sustine ca aceasta este starea noastra originala. Aceasta este starea fata de care ne-am indepartat si aceasta este starea la care se presupune ca ne vom intoarce la un moment dat. Aceasta este ultima etapa a intimitatii, etapa in care spiritul curge in exterior prin intermediul iubirii.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37821 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45916 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category