" />
0 Shares 835 Views

Cele SASE lucruri pe care un prieten adevarat nu le va face niciodata

Emanoil Hociota Aug 06, 2014
0 836

Exista trei tipuri de prieteni in viata ta – cunostinte care se bucura de compania ta pentru un timp, prieteni care se afla in viata ta atunci cand soarele straluceste si care dispar atunci cand norii amenintatori isi fac aparitia si prietenii adevarati, oameni care au cele mai bune interese in inimile lor si care nu ar face niciodata urmatoarele lucruri:

1. Acestia nu ar pleca atunci cand exista nori negrii in viata ta

Se spune mereu ca ar trebui sa-ti numeri prietenii din viata ta in momentele in care treci prin vremuri dificile. Multi vor sta alaturi de tine in momentele de succes si in perioadele bune ale vietii tale; nu toti vor supravietui testului unei prietenii adevarate. Oamenii care se afla in continuare in viata ta, alaturi de tine, dupa ce ai travesat o perioada dificila din viata sunt in continuare prietenii tai. Apreciaza-i pe acestia pentru tot restul vietii tale si rasplateste-le bunatatea sufleteasca in acelasi mod.

2. Acestia nu te critica pentru defectele tale

Fiecare dintre noi avem defecte, imperfectiuni si lipsuri. Un prieten adevarat este unul care va vedea toate acestea si care va alege sa fie in continuare prietenul tau. Fata de un prieten adevarat iti poti expune toate defectele, iar acesta te va iubi in continuare, deoarece acesta nu se afla langa tine pentru a face comparatii si pentru a te judeca. Un prieten adevarat te va ajuta sa depasesti problemele si defectele tale personale.

  Cele NOUA motive pentru care ar trebui sa primesti si sa oferi imbratisari in fiecare zi
3. Acestia nu tin ranchiuna

Probabil ai gresit in trecutul tau si probabil ti-ai invatat lectia. Cu toate acestea, anumite persoane din viata ta vor exista intotdeauna acolo pentru a te trage inapoi in trecutul tau. Unii oameni vor continua sa pastreze in mintea lor greselile pe care le-ai facut. Un prieten adevarat nu va face niciodata asta. Un prieten adevarat te va ajuta intotdeauna sa repari trecutul, prezentul si viitorul. Daca ai pe cineva in viata ta care te judecata si foloseste trecutul impotriva ta, este nevoie sa repari prezentul si viitorul lasand aceasta persoana acolo unde-i este locul si unde se afla deja, adica in trecut.

  Felul in care ii privesti pe ceilalti spune foarte multe despre tine!
4. Acestia nu te descurajeaza

Din pacate, in viata ta, isi vor face aparitia si astlfe de “prieteni”, care te vor descuraja doar pentru a te tine departe de propriul tau potential. Uneori, iti poate fi destul de dificil sa observi acest lucru, dar atunci cand poti sa o faci, nu-i lasa pe acesti impostori sa o faca. Atentie in principal in cazul prietenilor care iti desconsidera visele. Adevaratii prieteni din viata ta te vor ajuta sa ajungi la stele si te vor ajuta sa le si prinzi.

5. Acestia nu vor lua fara a da inapoi atunci cand este momentul

Un prieten adevarat te va face sa zambesti, nu va considera ca ceea ce ii oferi i se cuvine si nu te va lasa la greu. Cu totii avem prieteni care iau atat de mult de la noi si cotinua sa o faca, asteptandu-se la din ce in ce mai mult, fara a oferi nimic in schimb. Distanteaza-te un pic si vezi daca acestia observa. In cazul in care acestia observa, le pasa. Daca nu, macar iti poti da seama care este nivelul la care se afla prietenia dintre tine si acea persoana. Exista o mare diferenta intre a profita si a avea fiecare dintre voi de castigat de pe urma prieteniei respective. Atunci cand se petrece acest lucru poti fi sigur ca nu faci o greseala in momentul in care elimini acea persoana din lista ta de prieteni adevarati.

  Cele mai importante ZECE atribute umane pe care le putem invata de la animale
6. Acestia nu fac sa para ca relatia este o povara pentru ei

Atunci cand prietenii fac lucruri unul pentru altul, acestia ar trebui sa faca pentru ca se iubesc unul pe altul, pentru ca le pasa. In cazul in care promisiunile si obligatiile facute unei alte persoane par prea stresante, atunci nu este ceva in regula. In cazul in care esti nevoit sa-i urmaresti pe ceilalti sau sa fii urmarit, atunci aceasta nu este o prietenie adevarata. Daca simti ca tot timpul trebuie sa lupti pentru un loc in viata lor, atunci este momentul sa acorzi o privire mai atenta acestei prietenii.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares139 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares133 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares119 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category