0 Shares 608 Views

Cele SASE tipuri de obezitate dovedite stiintific si solutionarea lor

Emanoil Hociota Iul 23, 2015
0 609

Oamenii de stiinta au identificat sase tipuri diferite de obezitate in functie de anumiti factori specifici si ne ofera solutia la fiecare tip de obezitate in parte.

Aceasta este o lista cu toate cele sase tipuri diferite de obezitate si solutionarea acestora.

01

#1. Obezitatea alimentara

Acest tip de obezitate este cauzat de consumul excesiv de alimente si lichide. Se manifesta sub forma unui stomac proeminent si sub forma de grasime in partea superioara a corpului.

Solutia la aceasta forma de obezitate este simpla, si anume reducerea cantitatii de alimente si de zahar. De asemenea, vi se recomanda sa practicati exercitii fizice cel putin 30 de minute in fiecare zi.

#2. Obezitatea “stomacului nervos”

Principalii vinovati pentru acest tip de obezitate sunt anxietatea si stresul.  Chiar si depresia sau consumul excesiv de dulciuri poate cauza acest tip de obezitate.

Solutia la acest tip de obezitate este reprezentata de controlarea activitatilor fizice cu scopul de a gestiona anxietatea si de a reduce stresul

  I s-a propus sa bea pesticidul pe care-l promova – Iata ce s-a intamplat cand i-a fost oferita aceasta "bautura"!
#3. Obezitatea cauzat de gluten

Acest tip de obezitate este mai intalnit in randul femeilor, in special in timpul adolescentei, menopauzei, sau ori de cate ori exista un dezechilibru hormonal.

In cazul in care dorim sa scapam de acest tip de obezitate ni se recomanda sa nu petrecem mult prea mult timp asezati in acelasi lor, sa practicam exercitii fizice cu greutati in mod regulat si sa evitam consumul de alcool si fumatul.

#4. Obezitatea metabolica

Acest tip de obezitate este caracterizat de un stomac foarte mare in dimensiuni, care arata asemenea unui balon mare. Iti poate crea impresia ca toata grasimea corpului este acumulata la nivelul stomacului. Acest tip de obezitate poate provoca probleme de respiratie persoanelor care consuma bauturi alcoolice, motiv pentru care se recomanda evitarea acestor bauturi.

  Miraculoasa reteta care hraneste parul si care stimuleaza cresterea naturala a acestuia
#5. Obezitatea sanguina

Acest tip de obezitate se refera la obezitatea care apare ca rezultat al unei proaste circulatii sanguine. De cele mai multe ori acest tip de obezitate este mostenit. Aceasta obezitate este comuna in timpul sarcinii si in randul persoanelor cu picioare umflate. Cea mai buna solutie la acest tip de obezitate este reprezentata de practicarea exercitiilor fizice, de plimbare si de urcatul scarilor.

#6. Obezitatea ca rezultat al lipsei de activitate

Acesta este genul de obezitate care afecteaza parti ale corpului care au fost odata foarte active. Este comuna in randul persoanelor care obisnuiau sa practice exercitii fizice foarte riguroase, dar la care au renuntat. In cazul in care suferi de acest tip de obezitate, evitarea alimentelor foarte bogate din punct de vedere caloric, timp de o perioada mai lunga de timp, iti poate ajuta organismul sa arda grasimea prin accelerarea metabolismului.

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares99 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares97 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares141 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category