0 Shares 569 Views

Cele ZECE cercuri din lanuri si misterul din spatele acestora

Emanoil Hociota Oct 02, 2014
0 570

Cercurile din lanuri au crescut in frecventa si complexitate de cand si-au facut pentru prima data aparitia, undeva in perioada anilor 1800. In timp ce fenomenul este considerat a fi o adevarata farsa de catre majoritatea oamenilor, exista foarte multe dovezi fizice care demonstreaza faptul ca aceste cercuri nu pot fi facute de mana omului, folosindu-se doar cateva lemne si cateva franghii. Acest articol nu are scopul de a demonstra daca sunt sau nu false, deoarce exista suficiente informatii in acest sens. Scopul acestui articol este acela de a va prezenta unele dintre cele mai misterioase cercuri cunoscute pana acum.

Mai jos va prezentam un cerc dintr-un lan, reprezentand logo-ul Firefox, facut de mana omului. Acesta nu este o creatie extrem de complexa, iar potrivit creatorilor cercului, crearea sa a durat cateva saptamani de planificare si doar 24 de ore de munca manuala.

01

In timp ce priviti urmatoarele imagini, observati complexitatea cercurilor. Este necesar sa precizam faptul ca majoritatea dintre ele au fost create in perioade foarte scurte de timp.

1. Waden Hill, Marea Britanie, 2012. Acest cerc prezinta elemente de geometrie sacra, iar varful acestuia este indreptat catre monumentul sacru de la Silbury Hill, din departare.

0.2

2. Furnica, Anglia. Cercetatorul de cercuri din lanuri Jonah Ohavy pretinde ca a cercetat si a vizitat peste 60 de astfel de cercuri. Acesta se afla printre favoritele sale.

03

3. Cercul din desert, Orientu Mijlociu. In jurul acestei creatii exista in continuare foarte multe controverse. Unii sustin ca acest cerc este un proiect artistic, in timp ce altii explica faptul ca nu exista semne ale implicarii umane in acest proiect. Este necesar sa precizam faptul ca in jurul cercului, cu toate ca se afla in desert, nu au fost gasite amprente.

04

4. Cercul de flori de la Torino, Italia. Aceasta este o  creatie fascinanta cu un design foarte complicat, influentata atat de cultura noua a cercurilor din lanuri, cat si de cea veche.

05

5. Windmill Hill, Marea Britanie, 2011. Un alt design frumos si cat se poate de complicat. Se pare ca Marea Britanie este una dintre locatiile preferate de catre cei care realizeaza aceste cercuri.

06

6. Oxforshire Field, Anglia, 2009. Acest cerc are o lungime incredibila de aproximativ 600 de metri, avand o dimensiune aproape dubla fata de dimensiunea celor mai multe cercuri.

07

7. West Woodhay, Marea Britanie, 2011. Foarte multe voci sustin ca acest cerc face referire la existenta reptilienilor. Oricum, acesta este un alt design interesant.

08

8. Goes, Olanda, 2009. 530 pe 450 de metri,  aceasta incercare de a copia omul Vitruvian a lui Da Vinci, se spune ca reprezinta inflorirea umanitatii produsa de schimbarea nivelului general de constiinta.

09

9. Sugar Hill, Marea Britanie, 2007. O alta capodopera geometrica.

10

10. Chilbolton, Marea Britanie, 2002. Acesta este unul dintre cele mai fascinante cercuri din toate timpurile. Aceasta creatie ne dezvaluie chipul unui extraterestru si un mesaj codat. Dupa o buna perioada in care au incercat sa descopere semnificatia mesajului, urmatoarea declaratie a iesit la iveala “Feriti-va de darurile si de promisiunile false. Multa durere, dar exista inca timp (cuvant deteriorat). Exista bine acolo. Ne opunem inselaciunii. Sfarsit.”

11

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares69 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares63 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares73 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category