0 Shares 2395 Views

Cele ZECE filme extraordinare care te pot apropia de succes

Emanoil Hociota Sep 13, 2014
0 2396
.

Fieca dintre noi am trait experienta vizionarii unui anumit film, pentru ca dupa vizionarea acestuia sa ne simtim persoane complet diferite, motivate si inspirate. Filmele au un potential uimitor de a ne inspira si de a ne influenta deciziile noastre de viata. Fiecare dintre noi suntem familiarizati cu munca pe care o desfasoara Woody Allen, James Cameron sau Quentin Tarantino. Acestia sunt trei dintre numerosii scriitori si regizori care au un impact emotional profund asupra audientei lor.

Uneori, un film poate reprezenta podul emotional catre succesul pe care ni-l dorim cu adevarat.

Iata care sunt cele ZECE filme extraordinare care te pot apropia de succes:

  Acestia sunt cei patru centrii fundamentali ai fericirii tale!
1. Fight Club – Materialism si detasare

„Fight Club” este un film prin intermediul caruia ne sunt oferite mai mult decat cateva simple lectii dspre succes. Acest film depaseste cu mult notiunea de succes, invatandu-ne lectii valoroase despre materialism si despre detasarea emotionala.

Potrivit lui Tyler Durden, Fight Club are legatura cu eliberarea de catusele vietii moderne, cele care ne intemniteaza si care ne emasculeaza, eliberare pe care o putem cunoaste doar prin accetarea suferintelor si riscurilor care isi fac aparitia in vietile noastre.

Acesta este acel gen de film pe care-l poti vedea de foarte multe ori, deoarece de fiecare data vei capata o noua intelegere plina de valoare.

  Indiferent care este problema, aceasta este solutia!

Trailer:

2. Pumping Iron – Incredere si afirmare

Pumping Iron nu este un film doar pentru amatorii culturismului. Nu. Pumping Iron este un film recomandat celor care isi doresc sa observe in actiune adevarata dorinta a afirmarii si adevarata putere a increderii in sine.

Arnold Schwarzenegger, un om cu o experienta de viata foarte vasta si cu o poveste de viata la fel de impresionanta, ne impartaseste atitudinea si convingerile sale personale intr-un documentar clasic. Fara nicio indoiala, acest film acest film iti va influenta mentalitatea multa vreme dupa ce-l vei viziona.

Trailer:

.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares37 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares244 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares50 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category