" />
0 Shares 349 Views

Crezi ca tiroida ta functioneaza corespunzator – Iata cum poti sa afli!

Emanoil Hociota Iul 28, 2015
0 350

Dr. Broda Otto Barnes a fost si continua sa fie unul dintre cei mai apreciati medici in domeniul endocrinologiei din lume. Dr. Barnes a elaborat un test pe care putem sa-l facem fiecare dintre noi pentru a afla, usor si rapid, daca glanda tiroida functioneaza sau nu corespunzator. Intr-una din cartile sale, el a explicat activitatea glandei tiroide, precum si o varietate de probleme si boli care pot aparea in cazul in care glanda tiroida nu functioneaza corespunzator.

Testul Barnes –  Iata cum poti afla daca tiroida ta functioneaza corespunzator!

Inainte de a merge la culcare, ia un termometru si asigura-te ca temperatura sa este situata in jurul valorii de 35 °. Imediat dupa ce te-ai trezit, pune termometrul sub axila. Tine termometrul acolo timp de zece minute.  Noteaza pe o foaie de hartie temperatura aratata de termometru. Acest rezultat este cunoscut sub numele de “temperatura bazala”, adica temperatura corpului dimineata. O temperatura normala este situata in jurul valorilor de 36.5 si 36.8 °.

  Dieta cu iaurt – Scapa de 2 kilograme in doar 3 zile!

Este important sa mentionam faptul ca in cazul femeilor aflate in perioada menstruatiei si in cazul persoanelor care sufera de boli infectioase, temperatura poate varia.

Rezultatele testului

Tiroida ta functioneaza normal in cazul in care temperatura corpului este cuprinsa in jurul valorilor de 36.5 si 36.8 °.

  Cele mai periculoase CINCI toxine de care ar trebui sa te feresti

In cazul in care temperatura este situata sub 36.5, atunci tiroida functioneaza la o capacitate redusa (hipotiroidism). Este important sa mentionam aici ca depresia, lipsa de energie, oboseala, infectiile, durerile de cap cronice, lipsa de memorie si de concentrare si caderea parului sunt simptome ale unei functionari reduse a glandei tiroide.

  Cei NOUA factori importanti care iti influenteaza metabolismul

In cazul in care temperatura are o valoare mai mare de 36.8, atunci este vorba de o functioare rapida a tiroidei (hipertiroidism) sau de o infectie prezenta la nivelul organismului.

Se recomanda ca acest test sa fie facut trei zile la rand pentru obtinerea unor rezultate precise. In cazul in care temperatura corpului este situata sub sau peste limitele normale, adresati-va medicului dumneavoastra.

You may be interested

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!
Nutritie, Sanatate
0 shares5 views

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!

IoAnE - Aug 22, 2017

Ceapa este o leguma miraculoasa care te poate ajuta sa tratezi numeroase boli. In acest articol va vom prezenta cateva remedii naturale pe…

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares161 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares143 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Most from this category