0 Shares 409 Views

Crezi ca tiroida ta functioneaza corespunzator – Iata cum poti sa afli!

Emanoil Hociota Iul 28, 2015
0 410

Dr. Broda Otto Barnes a fost si continua sa fie unul dintre cei mai apreciati medici in domeniul endocrinologiei din lume. Dr. Barnes a elaborat un test pe care putem sa-l facem fiecare dintre noi pentru a afla, usor si rapid, daca glanda tiroida functioneaza sau nu corespunzator. Intr-una din cartile sale, el a explicat activitatea glandei tiroide, precum si o varietate de probleme si boli care pot aparea in cazul in care glanda tiroida nu functioneaza corespunzator.

Testul Barnes –  Iata cum poti afla daca tiroida ta functioneaza corespunzator!

Inainte de a merge la culcare, ia un termometru si asigura-te ca temperatura sa este situata in jurul valorii de 35 °. Imediat dupa ce te-ai trezit, pune termometrul sub axila. Tine termometrul acolo timp de zece minute.  Noteaza pe o foaie de hartie temperatura aratata de termometru. Acest rezultat este cunoscut sub numele de “temperatura bazala”, adica temperatura corpului dimineata. O temperatura normala este situata in jurul valorilor de 36.5 si 36.8 °.

  Vindeca reumatismul si guta ! Este preparat dintr-un ingredient miraculos!

Este important sa mentionam faptul ca in cazul femeilor aflate in perioada menstruatiei si in cazul persoanelor care sufera de boli infectioase, temperatura poate varia.

Rezultatele testului

Tiroida ta functioneaza normal in cazul in care temperatura corpului este cuprinsa in jurul valorilor de 36.5 si 36.8 °.

In cazul in care temperatura este situata sub 36.5, atunci tiroida functioneaza la o capacitate redusa (hipotiroidism). Este important sa mentionam aici ca depresia, lipsa de energie, oboseala, infectiile, durerile de cap cronice, lipsa de memorie si de concentrare si caderea parului sunt simptome ale unei functionari reduse a glandei tiroide.

  Remediul secret care reda parului carunt culoarea naturala! Contine 7 aminoacizi, 90 de minerale, 13 vitamine si 80 de enzime!

In cazul in care temperatura are o valoare mai mare de 36.8, atunci este vorba de o functioare rapida a tiroidei (hipertiroidism) sau de o infectie prezenta la nivelul organismului.

Se recomanda ca acest test sa fie facut trei zile la rand pentru obtinerea unor rezultate precise. In cazul in care temperatura corpului este situata sub sau peste limitele normale, adresati-va medicului dumneavoastra.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares35 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares232 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares48 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category