" />
0 Shares 1429 Views

CULOAREA preferata poate spune foarte multe despre PERSONALITATEA ta

Emanoil Hociota Mai 24, 2014
0 1430

1. Rosu

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru rosu: sunteti intr-o permanenta efervescenta interioara, debordati de energie si vitalitate, sinteti vesnic in miscare, cautind prilejul de a va manifesta forta care va caracterizeaza.
Daca nu puteti suporta rosul: obositi repede, va este teama de actiune, de tot ce va poate schimba stilul lent de viata.
Contemplarea culorii rosii este un stimulator general, activeaza mintea si faciliteaza asociatiile de idei.

 2. Portocaliu

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru portocaliu: sinteti o persoana sensibila, va place romantismul in relatiile sociale cu persoanele de sex opus, va intereseaza tot ce este legat de sporirea placerii, totodata, aveti mare nevoie de liniste si cautati obtinerea confortului.
Daca nu puteti suporta portocaliul: sunteti inhibat, exagerat de pudic, va disimulati toate manifestarile mai romantice, sunteti plin de prejudecati; in plus, va frustrati si de satisfacerea multor dorinte firesti, respingandu-le si adoptand un stil de viata spartan. Contemplarea culorii portocalii sporeste gradul de optimism, veselia, sensibilitatea, este stimulator, emotiv, dezinhibant, mareste gradul de sociabilitate.

  Elefantii au suflet! Ce se intampla atunci cand un elefant se priveste in oglinda!?
 3. Galben 

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru galben: aveti o puternica aspiratie de a dobindi fericirea si desavirsirea interioara; mai mult decit alti oameni, va ginditi deseori la acestea si cautati caile de a le obtine.
Daca nu puteti suporta galbenul: sinteti o persoana inselata in mai toate asteptarile, deziluzionata, ceea ce va face sa va retrageti in dvs. insiva si sa va izolati dureros de cei din jur.
Contemplarea culorii galbene provoaca veselie, calmeaza starile de nervozitate, sporeste capacitatea de concentrare si mobilizeaza atentia, predispune la comunicativitate.

 4. Verde

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru verde: structura dvs. psihica este una mobila, flexibila, adaptabila la cele mai diverse situati; faceti fata cu mare usurinta problemelor noi ce vi se pun sau apar.
Daca nu puteti suporta verdele: sinteti rigid si inflexibil, va este teama de schimbare, chiar si atunci cind aceasta este necesara. Contemplarea culorii verzi confera liniste, buna dispozitie, relaxeaza, sporeste capacitatea de a face asociatii de idei.

  Priveste! Aceasta casuta pare desprinsa dintr-o lume a povestilor lui Dr. Seuss!
 5. Albastru

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru albastru: va caracterizeaza armonia interioara, ceea ce se vede si in relatiile pe care le aveti cu cei din mediul dvs. inconjurator: abordati problemele pasnic, cu dorinta de a le rezolva in asa fel incat sa fie convenabil pentru toata lumea; aveti ceea ce se cheama “inteligenta emotionala”.
Daca nu puteti suporta albastrul: sunteti o persoana dezechilibrata din punct de vedere emotional, lipsita de afectiune pentru cei din jur; va este teama de atasamentul afectiv fata de cineva si nu aveti incredere in nimeni.
Contemplarea culorii albastre predispune la concentrare, trezeste nostalgii, amplifica procesele de inhibitie si de incetinire a ritmului de activitate, calmeaza si odihneste.

 6. Indigo

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru indigo: sunteti detasat de intamplarile marunte din viata, “plutiti” intr-o lume a idealurilor si a perfectiunii, singura care va satisface.
Daca nu puteti suporta indigoul: sunteti o persoana pragmatica, ancorata in concret, va satisfac in primul rand actiunile ale caror efecte sunt palpabile, doriti sa aveti mereu controlul asupra evenimentelor din jurul dvs.
Contemplarea culorii indigo induce o stare de retinere si interiorizare, induioseaza, accelereaza gindirea, sporeste creativitatea si faciliteaza meditatia.

  100.000 de fotografii si trei luni de zile – Fumul Perfect
 7. Violet

01

Daca aveti o preferinta deosebita pentru violet: aveti o puternica dorinta de a realiza o relatie frumoasa cu cei din jur, in care sa va impliniti total; totodata, sunteti fascinat de ideea intelepciunii, aveti o mare nevoie de adevaruri fundamentale, pe care sa va sprijiniti toate actiunile.
Daca nu puteti suporta violetul: armonia dvs. interioara lasa de dorit, simtiti o mare insatisfactie provocata de nerealizarea idealurilor, va este teama de posibilele dezamagiri pe care le-ati putea avea si, drept urmare, nu va angajati in relatii personale. Contemplarea culorii violet predispune la detasare, calmeaza anxietatea, diminueaza frica si favorizeaza reveria.

 

 

Sursa

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares147 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares137 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares127 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category