0 Shares 774 Views

Efectul rugaciunii, muzicii si gandurilor noastre asupra apei

Emanoil Hociota Iun 21, 2014
0 775

Apa are un mesaj foarte important pentru fiecare dintre noi. Apa ne indeamna sa aruncam o privire mult mai profunda asupra sinelui nostru. Atunci cand ne privim pe noi insine in oglinda apei, mesajul devine uimitor de clar. Fiecare dintre noi intelegem ca viata umana se afla intr-o foarte stransa legatura cu apa de pe Pamant, aceasta legatura existant atat in interiorul, cat si in afara noastra.

Fotografiile si informatiile din acest articol reflecta munca lui Masaru Emoto, un cercetator de origine japoneza si un om cu adevarat creativ. In cazul in care exista vreo urma de indoiala cu privire la efectul pe care-l au gandurile noastre, atat in interiorul, cat si in afara noastra, informatiile si fotografiile publicate in urmatoarele randuri va vor convinge si va vor schimba intr-un mod profund credintele.

Datorita muncii de cercetare desfasurata de Masaru Emoto ne sunt furnizate dovezi concrete care prezinta efectul pe care-l are energia umana, gandurile, cuvintele, ideile si muzica asupra structurii moleculare a apei. Asa cum fiecare dintre noi stim, apa cuprine mai mult de 70% din organismul uman ajuns la maturitate, iar aceasi cantitate de apa este prezenta pe planeta noastra. Apa este sursa tuturor formelor de viata de pe Pamant, iar caliatea si integritatea ei sunt extrem de importante pentru toate formele de viata.

Apa este o substanta foarte maleabila, forma sa fizica adaptandu-se foarte usor oricarui mediu. Cu toate acestea, nu doar forma acesteia se schimba, dar si forma moleculara. Energia si vibratiile mediului produc schimbari profunde la nivel molecular. Astfel, apa are nu numai capacitatea de fi o reflectare vizuala a mediului, dar si o reflectare moleculara.

Emoto a reusit sa surprinda vizual aceste modificari la nivel celular ale apei cu ajutorul unor tehnici fotografice performante. El ingheata picaturile de apa si apoi le examineaza la microscop. Activitatea sa demonstreaza clar diversitatea structurii molecurale a apei si efectul mediului asupra acesteia.

Zapada acopera Pamantul de mai mult de cateva milioane de ani. Fiecare fulg de nea detine o forma si o structura unica.  Prin ingheatarea apei si fotografierea acesteia,  poti obtine informatiincredibile despre apa, asa cum a facut-o si Dr. Emoto. De exempu, apa care provine de la izvoarele de munte are o structura geometrica formata din modele cristaline, iar apa provenita din zonele industriale prezinta structuri distorsionate.

Apa de izvor – Saijo, Japonia

apa de izvor 1

Apa de izvor – Sanbuichi Yusui, Japonia

apa de izvor

Gheata de la Polul Nord

Polul Nord

Fantana din Lourdes, Franta

lourdes

Lacul Biwa, cel mai mare lac din Japonia

biwa

Raul Yodo, Japonia – un rau poluat

yodo

Fujivara – inainte de a i se spune o rugaciune

inainte de rugaciune

Fujivara – dupa ce i s-a spus o rugaciune

dupa rugaciune

In urma popularitatii recente pe care a capatat-o terapia muzicala, Dr. Emoto a decis sa cerceteze mai in profunzime efectele pe care le are muzica asupra structurilor apei.

Beethoven – Sonata Pastorala

beethoven

Bach – Arie pe coarda Sol

bach

Sutra Tibetana

sutra tibetana

Folk

folk

Muzica Heavy Metal

heavy metal

Dupa ce Dr. Emoto a descoperit reactiile diferite pe care le are apa ca urmare a interactiunii acesteiacu poluarea si cu muzica, acesta a decis sa priveasca mai indeaproape si interactiunea dintre apa si gandurile noastre.

Apa distilata netratata

apa nedistilata

Dragoste si apreciere

dragoste si apreciere

Multumesc

multumesc

O sa te ucid!

te ucid

Adolph Hitler

adolf hitler

Maica Tereza

maica tereza

Sursa

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14151 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37821 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45920 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category