" />
0 Shares 888 Views

Efectul rugaciunii, muzicii si gandurilor noastre asupra apei

Emanoil Hociota Iun 21, 2014
0 889

Apa are un mesaj foarte important pentru fiecare dintre noi. Apa ne indeamna sa aruncam o privire mult mai profunda asupra sinelui nostru. Atunci cand ne privim pe noi insine in oglinda apei, mesajul devine uimitor de clar. Fiecare dintre noi intelegem ca viata umana se afla intr-o foarte stransa legatura cu apa de pe Pamant, aceasta legatura existant atat in interiorul, cat si in afara noastra.

Fotografiile si informatiile din acest articol reflecta munca lui Masaru Emoto, un cercetator de origine japoneza si un om cu adevarat creativ. In cazul in care exista vreo urma de indoiala cu privire la efectul pe care-l au gandurile noastre, atat in interiorul, cat si in afara noastra, informatiile si fotografiile publicate in urmatoarele randuri va vor convinge si va vor schimba intr-un mod profund credintele.

  Razboinicul, Vindecatorul, Vizionarul si Invatatorul – Cele patru carari ale intelepciunii samanice!

Datorita muncii de cercetare desfasurata de Masaru Emoto ne sunt furnizate dovezi concrete care prezinta efectul pe care-l are energia umana, gandurile, cuvintele, ideile si muzica asupra structurii moleculare a apei. Asa cum fiecare dintre noi stim, apa cuprine mai mult de 70% din organismul uman ajuns la maturitate, iar aceasi cantitate de apa este prezenta pe planeta noastra. Apa este sursa tuturor formelor de viata de pe Pamant, iar caliatea si integritatea ei sunt extrem de importante pentru toate formele de viata.

Apa este o substanta foarte maleabila, forma sa fizica adaptandu-se foarte usor oricarui mediu. Cu toate acestea, nu doar forma acesteia se schimba, dar si forma moleculara. Energia si vibratiile mediului produc schimbari profunde la nivel molecular. Astfel, apa are nu numai capacitatea de fi o reflectare vizuala a mediului, dar si o reflectare moleculara.

  Relatia dintre Soare, comportamentul uman, sanatatea mintala si durata de viata

Emoto a reusit sa surprinda vizual aceste modificari la nivel celular ale apei cu ajutorul unor tehnici fotografice performante. El ingheata picaturile de apa si apoi le examineaza la microscop. Activitatea sa demonstreaza clar diversitatea structurii molecurale a apei si efectul mediului asupra acesteia.

Zapada acopera Pamantul de mai mult de cateva milioane de ani. Fiecare fulg de nea detine o forma si o structura unica.  Prin ingheatarea apei si fotografierea acesteia,  poti obtine informatiincredibile despre apa, asa cum a facut-o si Dr. Emoto. De exempu, apa care provine de la izvoarele de munte are o structura geometrica formata din modele cristaline, iar apa provenita din zonele industriale prezinta structuri distorsionate.

Apa de izvor – Saijo, Japonia

apa de izvor 1

Apa de izvor – Sanbuichi Yusui, Japonia

apa de izvor

Gheata de la Polul Nord

Polul Nord

Fantana din Lourdes, Franta

lourdes

Lacul Biwa, cel mai mare lac din Japonia

biwa

Raul Yodo, Japonia – un rau poluat

yodo

Fujivara – inainte de a i se spune o rugaciune

inainte de rugaciune

Fujivara – dupa ce i s-a spus o rugaciune

dupa rugaciune

In urma popularitatii recente pe care a capatat-o terapia muzicala, Dr. Emoto a decis sa cerceteze mai in profunzime efectele pe care le are muzica asupra structurilor apei.

  Cele PATRU invataturi pretioase ale indienilor nativi americani

Beethoven – Sonata Pastorala

beethoven

Bach – Arie pe coarda Sol

bach

Sutra Tibetana

sutra tibetana

Folk

folk

Muzica Heavy Metal

heavy metal

Dupa ce Dr. Emoto a descoperit reactiile diferite pe care le are apa ca urmare a interactiunii acesteiacu poluarea si cu muzica, acesta a decis sa priveasca mai indeaproape si interactiunea dintre apa si gandurile noastre.

Apa distilata netratata

apa nedistilata

Dragoste si apreciere

dragoste si apreciere

Multumesc

multumesc

O sa te ucid!

te ucid

Adolph Hitler

adolf hitler

Maica Tereza

maica tereza

Sursa

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares141 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares133 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares121 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category