0 Shares 1076 Views

Efectul rugaciunii, muzicii si gandurilor noastre asupra apei

Emanoil Hociota Iun 21, 2014
0 1077
.

Apa are un mesaj foarte important pentru fiecare dintre noi. Apa ne indeamna sa aruncam o privire mult mai profunda asupra sinelui nostru. Atunci cand ne privim pe noi insine in oglinda apei, mesajul devine uimitor de clar. Fiecare dintre noi intelegem ca viata umana se afla intr-o foarte stransa legatura cu apa de pe Pamant, aceasta legatura existant atat in interiorul, cat si in afara noastra.

Fotografiile si informatiile din acest articol reflecta munca lui Masaru Emoto, un cercetator de origine japoneza si un om cu adevarat creativ. In cazul in care exista vreo urma de indoiala cu privire la efectul pe care-l au gandurile noastre, atat in interiorul, cat si in afara noastra, informatiile si fotografiile publicate in urmatoarele randuri va vor convinge si va vor schimba intr-un mod profund credintele.

  Soare sau ploaie? Aceasta pilda budista te va ajuta sa le imbratisezi pe amandoua!

Datorita muncii de cercetare desfasurata de Masaru Emoto ne sunt furnizate dovezi concrete care prezinta efectul pe care-l are energia umana, gandurile, cuvintele, ideile si muzica asupra structurii moleculare a apei. Asa cum fiecare dintre noi stim, apa cuprine mai mult de 70% din organismul uman ajuns la maturitate, iar aceasi cantitate de apa este prezenta pe planeta noastra. Apa este sursa tuturor formelor de viata de pe Pamant, iar caliatea si integritatea ei sunt extrem de importante pentru toate formele de viata.

  Cele SAPTE emotii care cauzeaza aparitia bolilor – TAO

Apa este o substanta foarte maleabila, forma sa fizica adaptandu-se foarte usor oricarui mediu. Cu toate acestea, nu doar forma acesteia se schimba, dar si forma moleculara. Energia si vibratiile mediului produc schimbari profunde la nivel molecular. Astfel, apa are nu numai capacitatea de fi o reflectare vizuala a mediului, dar si o reflectare moleculara.

Emoto a reusit sa surprinda vizual aceste modificari la nivel celular ale apei cu ajutorul unor tehnici fotografice performante. El ingheata picaturile de apa si apoi le examineaza la microscop. Activitatea sa demonstreaza clar diversitatea structurii molecurale a apei si efectul mediului asupra acesteia.

.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares37 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares244 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares50 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category