0 Shares 872 Views

Grupa sanguina si trasaturile personalitatii tale

Emanoil Hociota Sep 16, 2014
0 873

Iti cunosti grupa sanguina? In cazul in care nu o cunosti, poate ti-ai dori sa o afli, deoarece aceasta iti poate oferi cateva indicii despre personalitatea ta. Foarte multe culturi antice luau foarte in serios legatura dintre personalitate si grupa sanguina, in special japonezii. Iata ce poti afla despre personalitatea ta in functie de grupa sanguina:

1. Grupa sanguina A

Ai tendinta de a fi  un introvertit binecuvantat cu rabdare, perfectionism si punctualitate. Ai o privire foarte atenta la detalii si esti in stare sa aduci imbunatatiri meticuloase in cazul oricarui proiect la care participi. De asemenea, esti o persoana sensibila si plina de compasiune. Faci tot ce poti pentru a te intelege cu cei din jurul tau.

Desi cele mai bune calitati ale tale sunt admirabile, tot acestea sunt cele care pot reprezenta slabiciunea personalitatii tale. Sensibilitatea si perfectionismul pot face din tine o victima a stresului. Este necesar sa te relaxezi din cand in cand pentru a-ti reincarca bateriile.

  Un experiment neobisnuit: iluzie optica sau legile fizicii
2. Grupa sanguina B

Poti da dovada de o vointa extrem de puternica in urmarirea scopurilor. Adesea, esti o persoana care reuseste sa se motiveze singura si ai tendinta de a aborda sarcinile de la inceput pana la sfarsit. Echilibrul este cuvantul definitoriu al vietii tale. Lucrezi din greu, dar, de asemenea, iti faci timp si de distractie. In general esti optimist, flexibil si pasionat. Esti un prieten minunat.

Precum toate tipurile de sange si tu ai partea ta de trasaturi dificile. Uneori, s-ar putea sa ai parte de momente de neglijenta si de iresponsabilitate. De asemenea, ai o tendinta spre egocentrism, tendinta care iti poate infuenta negativ comportamentul daca nu esti atent.

3. Grupa sanguina AB

Ai o tendinta spre introversie, asemenea persoanelor din grupa sanguina A si pari a fi o persoana calma, calculata si rationala. Cu toate acestea, spre deosebire de tipul A, nu te temi sa marsaluiesti in propriul tau ritm. Altii te pot privi ca fiind o fire artistica, spirituala sau alunecoasa din cand in cand. Oricum, esti o fire populara, iar personalitatea ta are o anumita calitate deosebita.

  (Video) Un video VIRAL - Relatia dintre om si mediul inconjurator

Iti este dificil sa fii tu insuti uneori. Dorinta ta de libertate si de individualitate iti poate crea probleme din cand in cand.

4. Grupa sanguina 0

Esti fie un lider fie un singuratic si, uneori, ambele. Ambitios si concentrat, esti determinat sa reusesti in tot ceea ce faci. Altii cauta adesea ajutorul si sfaturile tale, pe care tu le oferi cu cea mai mare placere. De asemenea, esti o fire foarte expresiva si ai tendinta de a vorbi fix ceea ce-ti trece prin cap.

Atunci cand iti lipseste echilibrul, poti fi insensibil si arogant. Poti crea impresia unei persoane care le stie pe toate, fapt ce-ti poate crea probleme uneori.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares35 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares222 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares48 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category