0 Shares 515 Views

Iata ce efecte poate avea suprimarea emotiilor asupra corpului tau

Emanoil Hociota Aug 15, 2015
0 516

Este uimitor cum sentimentele noastre si modul de a gandi ne afecteaza in mod profund bunastera noastra fizica si emotionala. Setul nostru de convingeri se afla intr-o legatura foarte profunda cu toate sistemele organismului. Emotiile noastre, fie ca ne dam seama sau nu, calatoresc prin sistemul nostru imunitar, endocrin si nervos. In cazul in care nu le gestionam corespunzator, acestea vor ramane prinse, suprimate si pana in momentul in care vor iesi la suprafata, bunastarea noastra fizica si mentala va fi deja distrusa intr-un mod profund.

Bolile isi au originea in daunele produse de suprimarea emotiilor, problemelor neexprimate sau nerezolvate. Orice ne poate conduce catre o stare de teama sau de nefericire, ne poate conduce, de asemenea si catre afectiuni ale organismului. Ceea ce vreau sa spun este ca daca nu vei gasi o modalitate de a te ocupa de emotiile tale, acestea se vor intoarce impotriva ta. Toate afectiunile provin dintr-o stare de nefericire a mintii.

Subconstientul nostru are o putere extraordinara, dar atunci cand este neutilizata corespunzator poate lucra impotriva noastra. In cazul in care suprimam, ascundem sau ne temem de emotiile si de sentimentele noastre, daca stam tristi sau daca ne pierdem pe noi insine, rezultatul nu poate fi decat o cadere nervoasa, un atac de cord, o depresie sau orice alta afectiune.

  Testul tiroidian de cancer care poate fi facut rapid acasa! Poate salva mii de vieti!

De fapt, este foarte simplu, “toate afectiunile provin de la emotiile reprimate”. Fiecare dintre noi avem amintiri negative din copilaria noastra, fie ca exista o constientizare a acestor amintiri fie ca nu. In cazul in care acestea amintiri sunt lasate nerezolvate, cu siguranta pot provoca diverse afectiuni. Exista numeroase metode de rezolvare a problemelor legate de perioada copilariei sau de orice alta perioada a vietii. Una dintre acestea este aceea de a reconstrui intreaga scena si de a trai din plin sentimentul cu scopul de a castiga control asupra sa. Indiferent de metoda folosinta, este extrem de necesar sa lucram cu problemele noastre si nu sa ne ascundem de ele in speranta ca vor disparea de la sine.

Si, dincolo de orice metoda, fiecare dintre noi avem un instinct, o parte puternica a noastra, care ne poate ghida in rezolvarea acestor probleme. Aceasta parte puternica a noastra va veni sa ne salveze in cazul in care ii vom cere sa faca asta. Ar trebui sa ne simtim sentimentele, nu sa le ascundem si sa le suprimam pentru ca dupa intelegerea completa a problemelor care ne cauzeaza aceste sentimente sa putem deveni liberi.

  Uimitoarele beneficii ale consumului de sucuri naturale (Partea a VI-a)

Stiai ca indiferent daca mananci cea mai sanatoasa mancare atunci cand esti trist, aceasta iti poate face rau? Este extrem de important sa avem un stil de viata sanatos, dar acest articol nu este despre alegerile alimentare sau despre stilul nostru de viata. Acest articol este despre tine. Este nevoie de timp pentru a vindeca acele rani adanci, dar va trebui sa te salvezi.

O femeie i-a spus medicului ei:  “Nu-mi vine sa cred ce mi se intampla. Am mancat sanatos, am facut toate analizele, toate controalele, testul Papanicolau cu regularitate si sufar de cancer!”. Aceasta este doar varful unui ghetar urias. Vezi tu, nu este vorba numai despre controale si de alimentele sanatoase pe care le consumam. Este vorba de setul de credinte, de gandurile noastre si de starea noastra de spirit.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category