0 Shares 476 Views

Imagini spectaculoase – OZN surprins de NASA STS-48 Discovery Space!

Emanoil Hociota Noi 06, 2014
0 477

Atunci cand vine vorba de imagini reale cu OZN-uri (obiecte zburatoare neidentificate), imaginile surprinse in anul 1991 in cadrul misiunii NASA STS-48 Discovery Space Shuttle ocupa locurile fruntase. Acest material este real, bine documentat si a reprezentat obiect de studiu pentru numeroase institutii si cercetatori.

Videoclipul de mai jos ne prezinta existenta mai multor obiecte care se misca intr-un mod neobisnuit. Dincolo de asta, cel mai fascinant aspect este reprezentat de punctul stralucitor, care poate fi observat aproape de linia orizontului. Acesta este urmat de un alt obiect care se misca la fel de rapid, pentru ca mai apoi acesta sa dispara in spatiu.

  Legea Atractiei si Puterea Mintii Tale

Explicatiile au variat de la nave extraterestre inteligente, la evenimente meteorologice spatiale si nu numai. Totusi, nu exista nici macar o singura explicatie certa, iar multi dintre cercetatori nu iau in considerare si zecile de obiecte capturate in aceste imagini.

“Exista numeroase dovezi care atesta faptul ca suntem contactati, ca civilizatiile ne-au vizitat de foarte mult timp. Aspectul lor este bizar in comparatie cu orice alt punct de vedere traditionalist. Acesti viziatori folosesc tehnologiile de constiinta, folosesc tehnologia torids, discuri magnetice co-rotative pentru sistemele lor de propulsie; acesta pare a fi un numitor comun al fenomenului OZN” – Dr. Brian O’Leary, Astronaut NASA si Profesor Universitar de Fizica la Princeton.

  Marturisirile facute pe patul de moarte de un cercetator stiintific al Zonei 51 – OZN-uri, extraterestrii si tehnologiile anti-gravitationale

Aceste imagini pot reprezenta o proba reala a celor sustinute mai sus de O’Lery.

Zeci de guverne au declasificat mii de pagini de documente OZN in ultimii ani. De aceea, numarul personalului militar si politic care alege sa-si faca public parerile in ceea ce priveste existenta OZN-urilor a crescut in ultima perioada. Nu cu mult timp in urma, fostul ministru canadian al Apararii Nationale a declarat ca exista “cel putin patru specii extraterestre cunoscute care viziteaza planeta noastra.”

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category