" />
0 Shares 422 Views

Imagini spectaculoase – OZN surprins de NASA STS-48 Discovery Space!

Emanoil Hociota Noi 06, 2014
0 423

Atunci cand vine vorba de imagini reale cu OZN-uri (obiecte zburatoare neidentificate), imaginile surprinse in anul 1991 in cadrul misiunii NASA STS-48 Discovery Space Shuttle ocupa locurile fruntase. Acest material este real, bine documentat si a reprezentat obiect de studiu pentru numeroase institutii si cercetatori.

Videoclipul de mai jos ne prezinta existenta mai multor obiecte care se misca intr-un mod neobisnuit. Dincolo de asta, cel mai fascinant aspect este reprezentat de punctul stralucitor, care poate fi observat aproape de linia orizontului. Acesta este urmat de un alt obiect care se misca la fel de rapid, pentru ca mai apoi acesta sa dispara in spatiu.

  Apa – Marele Mister – Un documentar despre cel mai de pret element din intregul Univers!

Explicatiile au variat de la nave extraterestre inteligente, la evenimente meteorologice spatiale si nu numai. Totusi, nu exista nici macar o singura explicatie certa, iar multi dintre cercetatori nu iau in considerare si zecile de obiecte capturate in aceste imagini.

  Parisul – Platoul cinematografic al unor miniciuni uriase! Dovezi tulburatoare!!!

“Exista numeroase dovezi care atesta faptul ca suntem contactati, ca civilizatiile ne-au vizitat de foarte mult timp. Aspectul lor este bizar in comparatie cu orice alt punct de vedere traditionalist. Acesti viziatori folosesc tehnologiile de constiinta, folosesc tehnologia torids, discuri magnetice co-rotative pentru sistemele lor de propulsie; acesta pare a fi un numitor comun al fenomenului OZN” – Dr. Brian O’Leary, Astronaut NASA si Profesor Universitar de Fizica la Princeton.

Aceste imagini pot reprezenta o proba reala a celor sustinute mai sus de O’Lery.

  Legea Atractiei si Puterea Mintii Tale

Zeci de guverne au declasificat mii de pagini de documente OZN in ultimii ani. De aceea, numarul personalului militar si politic care alege sa-si faca public parerile in ceea ce priveste existenta OZN-urilor a crescut in ultima perioada. Nu cu mult timp in urma, fostul ministru canadian al Apararii Nationale a declarat ca exista “cel putin patru specii extraterestre cunoscute care viziteaza planeta noastra.”

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares147 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares137 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares127 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category