0 Shares 375 Views

Imagini spectaculoase – OZN surprins de NASA STS-48 Discovery Space!

Emanoil Hociota Noi 06, 2014
0 376

Atunci cand vine vorba de imagini reale cu OZN-uri (obiecte zburatoare neidentificate), imaginile surprinse in anul 1991 in cadrul misiunii NASA STS-48 Discovery Space Shuttle ocupa locurile fruntase. Acest material este real, bine documentat si a reprezentat obiect de studiu pentru numeroase institutii si cercetatori.

Videoclipul de mai jos ne prezinta existenta mai multor obiecte care se misca intr-un mod neobisnuit. Dincolo de asta, cel mai fascinant aspect este reprezentat de punctul stralucitor, care poate fi observat aproape de linia orizontului. Acesta este urmat de un alt obiect care se misca la fel de rapid, pentru ca mai apoi acesta sa dispara in spatiu.

Explicatiile au variat de la nave extraterestre inteligente, la evenimente meteorologice spatiale si nu numai. Totusi, nu exista nici macar o singura explicatie certa, iar multi dintre cercetatori nu iau in considerare si zecile de obiecte capturate in aceste imagini.

“Exista numeroase dovezi care atesta faptul ca suntem contactati, ca civilizatiile ne-au vizitat de foarte mult timp. Aspectul lor este bizar in comparatie cu orice alt punct de vedere traditionalist. Acesti viziatori folosesc tehnologiile de constiinta, folosesc tehnologia torids, discuri magnetice co-rotative pentru sistemele lor de propulsie; acesta pare a fi un numitor comun al fenomenului OZN” – Dr. Brian O’Leary, Astronaut NASA si Profesor Universitar de Fizica la Princeton.

Aceste imagini pot reprezenta o proba reala a celor sustinute mai sus de O’Lery.

Zeci de guverne au declasificat mii de pagini de documente OZN in ultimii ani. De aceea, numarul personalului militar si politic care alege sa-si faca public parerile in ceea ce priveste existenta OZN-urilor a crescut in ultima perioada. Nu cu mult timp in urma, fostul ministru canadian al Apararii Nationale a declarat ca exista “cel putin patru specii extraterestre cunoscute care viziteaza planeta noastra.”

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45894 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category