0 Shares 652 Views

Important! Remediul Burzynski impotriva cancerului dezvaluit de FBI!

Emanoil Hociota Feb 05, 2015
0 653

Cunoscutul doctor din Houston, Stanislaw Burzynski a castigat inca o victorie mare impotriva sistemului medical. Dar, loc ca aceasta stire sa fie difuzata la principalele posturi de televiziune si de radio din Statele Unite ale Americii si din lume, este redusa la tacere. De ce? Pentru ca Dr. Burzynski poate vindeca cancerul fara tratamentele medicale occidentale, iar acest lucru nu ii face fericiti pe marii sustinatori ai medicinei occidentale si pe sefii marilor corporatii din domeniul sanatatii.

Cazul lui Dr. Burzynski in care a vindecat cancerul a fost respins

Tratamentul cu antineoplastoni, combinat cu noua terapie asupra genelor ameninta sa distruga economia creata de tratamentul traditional al cancerului si de ingrijirea pacientilor care sufera de cancer prin intermediul medicinei occidentale. Pacientii nu au nevoie de medicamente suplimentare pentru tratarea simptomelor create de tratamentele traditionale. Prin tratarea cancerului, banii dispar.

Nu cu mult timp in urma, Institutul de Cercetare Burzynski (BRI), a trimis un comunicat de presa mass-mediei in incercarea de a-i alerta pe acestia cu privire la literalmente stergerea a doi ani de asteptarea clinica a unui nou medicament experimental care a fost depus pentru Atineoplaston A10/AS2-1 injectabil. Acest lucru ar fi permis studiilor din faza cu numarul trei a tratamentului sa inceapa in cazul pacientilor care tocmai au aflat ca sufera de cancer. Pentru moment, faza cu numarul trei a tratamentului se va ocupa de trunchiul cerebral glioma.

  Siropul de urzica – Bautura racoritoare si un remediu ideal pentru curatarea sangelui

Exista patru faze de studii clinice in tratamentului impotriva cancerului. Fiecare dintre aceste aspecte se concentreaza asupra unui scop diferit.

Datele culese le ofera celor de la FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor, S.U.A.) indeajuns de multe marturii care pot sustine valoarea si potentialul succes al acestui tratament:

Faza #1 – determinarea nivelului de siguranta al noului tratament;

Faza #2 – determinarea raspunsului unei anumite forme de cancer la noul tratament;

Faza #3 – verificarea daca tratamentul standard este mai putin eficient in comparatie cu noul tratament;

Faza #4 – gasirea mai multor informatii specifice despre noul tratament dupa ce a fost aprobat pentru uz uman;

Pe langa prescrierea tratamentului cu Antinetoplastoni, clinica doctorului Burzynski analizeaza aproximativ 24.000 de gene diferite si apoi prescrie medicamente petro-chimice si schimbari de dieta in functie de rezultatele cercetarilor si de nevoile individului. Aceasta metoda de tratament se afla intr-un contrast direct cu metoda acuala de tratament. Majoritatea medicamentelor prescrise de medici pot functiona, probabil, pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, tratamentul individual oferit de Dr. Burzynski pacientilor sai a devenit mult mai accesibil prin progresele facute in domeniul genomului uman.

  Scapa de vergeturi cu acest unguent miraculos!

Recent, agenti ai Guversului Statelor Unite ale Americii, membrii ai marilor companii farmaceutice si alti indivizi au lucrat impreuna cu unul dintre cercetatorii de la Institutul de Cercetare Burzynski pentru a depune unsprezece brevete chiar in cercetarea tratamentului cu Antinetoplastoni. Nu putem sa nu ne intrebam: daca practica doctorului Burzynski este o escrocherie, asa cum ar vrea mass-media sa credem, de ce ar cauta aceste persoane sa breveteze o parte esentiala a tratamentului? Brevetele nu au fost acordate persoanelor care au incercat sa le deturneze, dar asta numai dupa ce Marele Juriu a considerat ca nu au motive pentru care Burzynski sa fie invinovatit din punct de vedere legal. Au incercat sa-l puna dupa gratii de trei ori inainte pentru folosirea aceluiasi tratament pe care ei au incercat rapid sa-l breveteze.

Cu putin noroc, acest tratament va trece si peste faza numarul trei rapid si eficient. Numeroase vieti vor fi salvate. Mai putini bani vor fi cheltuiti in aceasta industrie si cancerul va putea fi in cele din urma invins. La urma urmei, eliminarea unui asemenea criminal reprezinta misiunea de viata a doctorului Burzynski.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares37 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares232 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares50 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category