" />
0 Shares 570 Views

Important! Remediul Burzynski impotriva cancerului dezvaluit de FBI!

Emanoil Hociota Feb 05, 2015
0 571

Cunoscutul doctor din Houston, Stanislaw Burzynski a castigat inca o victorie mare impotriva sistemului medical. Dar, loc ca aceasta stire sa fie difuzata la principalele posturi de televiziune si de radio din Statele Unite ale Americii si din lume, este redusa la tacere. De ce? Pentru ca Dr. Burzynski poate vindeca cancerul fara tratamentele medicale occidentale, iar acest lucru nu ii face fericiti pe marii sustinatori ai medicinei occidentale si pe sefii marilor corporatii din domeniul sanatatii.

Cazul lui Dr. Burzynski in care a vindecat cancerul a fost respins

Tratamentul cu antineoplastoni, combinat cu noua terapie asupra genelor ameninta sa distruga economia creata de tratamentul traditional al cancerului si de ingrijirea pacientilor care sufera de cancer prin intermediul medicinei occidentale. Pacientii nu au nevoie de medicamente suplimentare pentru tratarea simptomelor create de tratamentele traditionale. Prin tratarea cancerului, banii dispar.

Nu cu mult timp in urma, Institutul de Cercetare Burzynski (BRI), a trimis un comunicat de presa mass-mediei in incercarea de a-i alerta pe acestia cu privire la literalmente stergerea a doi ani de asteptarea clinica a unui nou medicament experimental care a fost depus pentru Atineoplaston A10/AS2-1 injectabil. Acest lucru ar fi permis studiilor din faza cu numarul trei a tratamentului sa inceapa in cazul pacientilor care tocmai au aflat ca sufera de cancer. Pentru moment, faza cu numarul trei a tratamentului se va ocupa de trunchiul cerebral glioma.

  Laptele de usturoi – Un remediu simplu miraculos pentru sciatica, afectiuni digestive si nu numai

Exista patru faze de studii clinice in tratamentului impotriva cancerului. Fiecare dintre aceste aspecte se concentreaza asupra unui scop diferit.

Datele culese le ofera celor de la FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor, S.U.A.) indeajuns de multe marturii care pot sustine valoarea si potentialul succes al acestui tratament:

Faza #1 – determinarea nivelului de siguranta al noului tratament;

Faza #2 – determinarea raspunsului unei anumite forme de cancer la noul tratament;

Faza #3 – verificarea daca tratamentul standard este mai putin eficient in comparatie cu noul tratament;

  Pielea ta iubeste cafeaua! Rasfata-te cu aceste scrub-uri si masti de fata 100% naturale

Faza #4 – gasirea mai multor informatii specifice despre noul tratament dupa ce a fost aprobat pentru uz uman;

Pe langa prescrierea tratamentului cu Antinetoplastoni, clinica doctorului Burzynski analizeaza aproximativ 24.000 de gene diferite si apoi prescrie medicamente petro-chimice si schimbari de dieta in functie de rezultatele cercetarilor si de nevoile individului. Aceasta metoda de tratament se afla intr-un contrast direct cu metoda acuala de tratament. Majoritatea medicamentelor prescrise de medici pot functiona, probabil, pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, tratamentul individual oferit de Dr. Burzynski pacientilor sai a devenit mult mai accesibil prin progresele facute in domeniul genomului uman.

Recent, agenti ai Guversului Statelor Unite ale Americii, membrii ai marilor companii farmaceutice si alti indivizi au lucrat impreuna cu unul dintre cercetatorii de la Institutul de Cercetare Burzynski pentru a depune unsprezece brevete chiar in cercetarea tratamentului cu Antinetoplastoni. Nu putem sa nu ne intrebam: daca practica doctorului Burzynski este o escrocherie, asa cum ar vrea mass-media sa credem, de ce ar cauta aceste persoane sa breveteze o parte esentiala a tratamentului? Brevetele nu au fost acordate persoanelor care au incercat sa le deturneze, dar asta numai dupa ce Marele Juriu a considerat ca nu au motive pentru care Burzynski sa fie invinovatit din punct de vedere legal. Au incercat sa-l puna dupa gratii de trei ori inainte pentru folosirea aceluiasi tratament pe care ei au incercat rapid sa-l breveteze.

  ZECE modalitati prin care poti sa-ti imbunatatesti memoria

Cu putin noroc, acest tratament va trece si peste faza numarul trei rapid si eficient. Numeroase vieti vor fi salvate. Mai putini bani vor fi cheltuiti in aceasta industrie si cancerul va putea fi in cele din urma invins. La urma urmei, eliminarea unui asemenea criminal reprezinta misiunea de viata a doctorului Burzynski.

You may be interested

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!
Nutritie, Sanatate
0 shares5 views

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!

IoAnE - Aug 22, 2017

Ceapa este o leguma miraculoasa care te poate ajuta sa tratezi numeroase boli. In acest articol va vom prezenta cateva remedii naturale pe…

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares161 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares143 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Most from this category