" />
0 Shares 618 Views

Indiferent care este problema, aceasta este solutia!

Emanoil Hociota Sep 14, 2015
0 619

Ai probleme de sanatate? Probleme in relatii? Probleme financiare? Problem legate de cariera? Probleme cu luarea deciziilor? Probleme cu…?

Indiferent care este problema din viata ta, exista o singura solutie si dispui deja de toate cunostintele necesare pentru a o rezolva. Cu toate acestea, s-a intamplat sa uiti aceasta solutie.

Randurile urmatoare te vor ajuta sa ti-o amintesti. Oricare ar fi problemele pe care ti le prezinta viata, este foarte important sa stii ca toate provin dintr-un loc mult mai profund, adica toate problemele sunt manifestate din aceasta problema fundamentala.

Problemele noastre fundamentale urmeaza de cele mai multe ori aceleasi modele care provin din sistemul nostru subconstient de gandire, care este deja inradacinat pana la varsta de 10 ani. Este acest model de gandire care dicteaza intr-adevar modul in care ne traim viata si alegerile pe care le facem in drumul nostru.

Fara a patrunde prea adanc in mintea noastra subcontienta, putem descifra practic PIN-ul tuturor “problemelor” noastre  printr-un singur cuvant, acesta fiind cuvantul “iubire”.

Nu este vorba despre dragostea romantica, ci mai degraba despre iubirea universala. Iubirea din care suntem facuti fiecare dintre noi. Iubirea este starea noastra vibrationala de baza.

  Descopera cum iti poti implini visul personal in cinci pasi

“Iubeste-te ca si cum viata ta ar depinde de asta, pentru ca asa si este!” – Anita Moorjani

Este atat de important sa te iubesti pe tine insuti si este 100% garantat ca toate problemele care apar in viata ta, provin din acea parte mai profunda a ta in care ai uitat cum sa te iubesti.

Atunci cand te iubesti cu adevarat, te realiniezi cu vibratia Universului, cu sinele tau adevarat si acesta la randul sau te va plasa intr-un spatiu de armonie, de claritate si de bucurie.

Atunci cand te iubesti, de asemenea, permiti acceptari sa patrunda in viata ta, care prin natura sa iti aduce solutia perfecta de care ai nevoie pentru a depasi cu adevarat aceste probleme. Atunci cand te aliniezi cu dragostea pentru cei din jurul tau si pentru tine insuti, totul in jurul tau se aliniaza fara cu sa depui nici macar un efort.

  Cele CINCI lucruri pe care oamenii fericiti nu le uita niciodata

Toate problemele din viata noastra se afla intr-o legatura directa cu inabilitatea noastra de a ne iubi pe noi insine, deoarece aceste “probleme” care apar te indeparteaza de adevarata ta vibratie, iar atunci cand esti indepartat de aceasta, nu esti in adevarata vibratie a fiintei tale, care in cele din urma este iubirea.

In timp ce lipsa de iubire este cauza principala a problemelor tale, uneori exista anumite masuri ce trebuiesc luate pentru a atinge acel loc in care ii poti permite iubirii sa curga in viata ta.

Acesti pasi pot fi unici in functie de situatia ta, dar cele mai importante trei lucruri pe care le poti face pentru a-i permite iubirii sa curga sunt acestea:

#1. Accepta – Accepta situatia ta asa cum este si astfel te vei putea ridica deasupra ei pentru a te muta intr-un nou spatiu mental. Acceptarea nu inseamna ca totul este in regula in viata ta, ci inseamna ca accepti cea ce se intampla, ca aceasta este situatia in forma sa actuala. Acceptarea iti permite sa utilizezi resursele interioare pentru a depasi o anumite problema in timp ce rezistenta te tine blocat pana in momentul in care vei reusi sa o accepti.

  Cele 25 de semne care iti arata ca ai succes in viata chiar daca tu nu-ti dai seama

#2. Schimba-ti gandirea – Dupa ce ai acceptat situatia asa cum este ea, gandurile tale cu privire la situatia respectiva se pot schimba. Prin schimbarea gandurilor poti schimba situatia, mai ales daca simti o neclaritate in privinta modului de a actiona.  Cu scopul de a schimba o situatie, trebuie sa iti modifici gandirea si abordarea fata de ea.

#3. Initiaza un plan – Acum, ca ai acceptat situatia si gandurile in jurul situatiei s-au schimbat, este momentul sa pui la punct o strategie. Nu-ti concentra atentia asupra lucrurilor pe care nu le poti schimba, ci asupra celor pe care poti. Concentreaza-ti atentia asupra a ceea ce se afla in sfera controlului personal si asupra modului in care poti schimba lucrurile in bine. Daca nu poti schimba o situatie, nici nu merita sa te straduiesti sa faci asta.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares135 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares127 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares117 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category