" />
0 Shares 1326 Views

Legendara floare Budista care infloreste o singura data la 3000 de ani a inflorit

Emanoil Hociota Iun 16, 2014
0 1327

Universul este plin de mistere care provoaca cunostintele noastre actuale.  In “Dincolo de Stiinta”, Epoch Times aduna povesti despre aceste fenomene neobisnuite pentru a stimula imaginatia si pentru a deschide o lume extraordinara a posibilitatilor. Sunt adevarate? Tu decizi.

In legendele budiste se spune ca floarea Udumbara infloreste o singura data la fiecare 3000 de ani. Aceasta floare a inflorit ultima data inainte de nasterea lui Buddha.

Reperata din nou in intreaga lume in ultimii 20 de ani, unii sustin ca inflorirea acestei plante ar putea anunta venirea pe lume a unui mare intelept sau a unui iluminat.

  Intelepciunea Stramosilor – Legile Marelui Zeu Zamolxe

Aceasta floare mica, parfumata, se sprijina pe o tulpina subtire surprinzator de rezistenta. Oamenii care au intalnit aceasta floare in ultimii ani au sustinut ca au putut-o pastra perioade lungi de timp, fara a se ofili.

02

Pentru prima data dupa 3000 de ani aceasta floare a fost descoperita inflorind pe o statuie a lui Buddha, intr-un templu din Coreea de Sud, in anul 1997. In anul 2010, mass-media de stat din China a raportat surprinzatoarea inflorire a acestei flori, numind-o “un obiect ceresc”. Acest lucru este destul de surprinzator, pentru ca regimul este in mod oficial ateu, iar acest aspect i-ar impiedica sa faca referiri la venirea pe Pamant a unui mare conducator spiritual. Cu toate acestea, toate articolele ce au aparut initial in mass-media de stat au fost retrase la scurt timp dupa ce au fost publicate, dar nu inainte ca acestea sa se raspandeasca pe retelele de socializare din Asia.

  Cele SAPTE carari ale involutiei – un drum parcurs de fiecare dintre noi!

04

Udumbrava este un cuvand din limba indiana veche, sanscrita, care inseamna “o floare de bun augur venita din cer”.

Potrivit legendei budiste, inflorirea sa vesteste sosirea “Regelui Sfant Care Intoarce Roata Lumii”. Despre acest Rege se spune ca va accepta pe oricine si orice religie, oferind salvarea tuturor prin compasiune.

  Parintele Arsenie Boca – Cele 20 de cugetari pline de intelepciune divina

05

Volumul 8 din Scriptura budista “Fonetica Huilin si Interpretare” afirma ca “Floarea Udumbara este un produs al fenomenelor propice supranaturale; aceasta este o floare cereasca. Ea nu apartine acestei lumi. In cazul in care un Rege o sa apara pe Pamant, aceasta floarea va inflorii datorita marilor sale virtuti si multelor sale binecuvantari.”

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares141 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares133 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares121 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category