0 Shares 1256 Views

Legendara floare Budista care infloreste o singura data la 3000 de ani a inflorit

Emanoil Hociota Iun 16, 2014
0 1257

Universul este plin de mistere care provoaca cunostintele noastre actuale.  In “Dincolo de Stiinta”, Epoch Times aduna povesti despre aceste fenomene neobisnuite pentru a stimula imaginatia si pentru a deschide o lume extraordinara a posibilitatilor. Sunt adevarate? Tu decizi.

In legendele budiste se spune ca floarea Udumbara infloreste o singura data la fiecare 3000 de ani. Aceasta floare a inflorit ultima data inainte de nasterea lui Buddha.

Reperata din nou in intreaga lume in ultimii 20 de ani, unii sustin ca inflorirea acestei plante ar putea anunta venirea pe lume a unui mare intelept sau a unui iluminat.

Aceasta floare mica, parfumata, se sprijina pe o tulpina subtire surprinzator de rezistenta. Oamenii care au intalnit aceasta floare in ultimii ani au sustinut ca au putut-o pastra perioade lungi de timp, fara a se ofili.

02

Pentru prima data dupa 3000 de ani aceasta floare a fost descoperita inflorind pe o statuie a lui Buddha, intr-un templu din Coreea de Sud, in anul 1997. In anul 2010, mass-media de stat din China a raportat surprinzatoarea inflorire a acestei flori, numind-o “un obiect ceresc”. Acest lucru este destul de surprinzator, pentru ca regimul este in mod oficial ateu, iar acest aspect i-ar impiedica sa faca referiri la venirea pe Pamant a unui mare conducator spiritual. Cu toate acestea, toate articolele ce au aparut initial in mass-media de stat au fost retrase la scurt timp dupa ce au fost publicate, dar nu inainte ca acestea sa se raspandeasca pe retelele de socializare din Asia.

04

Udumbrava este un cuvand din limba indiana veche, sanscrita, care inseamna “o floare de bun augur venita din cer”.

Potrivit legendei budiste, inflorirea sa vesteste sosirea “Regelui Sfant Care Intoarce Roata Lumii”. Despre acest Rege se spune ca va accepta pe oricine si orice religie, oferind salvarea tuturor prin compasiune.

05

Volumul 8 din Scriptura budista “Fonetica Huilin si Interpretare” afirma ca “Floarea Udumbara este un produs al fenomenelor propice supranaturale; aceasta este o floare cereasca. Ea nu apartine acestei lumi. In cazul in care un Rege o sa apara pe Pamant, aceasta floarea va inflorii datorita marilor sale virtuti si multelor sale binecuvantari.”

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14137 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45892 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category