0 Shares 1430 Views

Legendara floare Budista care infloreste o singura data la 3000 de ani a inflorit

Emanoil Hociota Iun 16, 2014
0 1431

Universul este plin de mistere care provoaca cunostintele noastre actuale.  In “Dincolo de Stiinta”, Epoch Times aduna povesti despre aceste fenomene neobisnuite pentru a stimula imaginatia si pentru a deschide o lume extraordinara a posibilitatilor. Sunt adevarate? Tu decizi.

In legendele budiste se spune ca floarea Udumbara infloreste o singura data la fiecare 3000 de ani. Aceasta floare a inflorit ultima data inainte de nasterea lui Buddha.

Reperata din nou in intreaga lume in ultimii 20 de ani, unii sustin ca inflorirea acestei plante ar putea anunta venirea pe lume a unui mare intelept sau a unui iluminat.

Aceasta floare mica, parfumata, se sprijina pe o tulpina subtire surprinzator de rezistenta. Oamenii care au intalnit aceasta floare in ultimii ani au sustinut ca au putut-o pastra perioade lungi de timp, fara a se ofili.

  Cele TREI exercitii esentiale de eliberare si vindecare

02

Pentru prima data dupa 3000 de ani aceasta floare a fost descoperita inflorind pe o statuie a lui Buddha, intr-un templu din Coreea de Sud, in anul 1997. In anul 2010, mass-media de stat din China a raportat surprinzatoarea inflorire a acestei flori, numind-o “un obiect ceresc”. Acest lucru este destul de surprinzator, pentru ca regimul este in mod oficial ateu, iar acest aspect i-ar impiedica sa faca referiri la venirea pe Pamant a unui mare conducator spiritual. Cu toate acestea, toate articolele ce au aparut initial in mass-media de stat au fost retrase la scurt timp dupa ce au fost publicate, dar nu inainte ca acestea sa se raspandeasca pe retelele de socializare din Asia.

  Aceasta practica poate aduce in prezent demonii trecutului – Legatura dintre depresie, anxietate si meditatie

04

Udumbrava este un cuvand din limba indiana veche, sanscrita, care inseamna “o floare de bun augur venita din cer”.

Potrivit legendei budiste, inflorirea sa vesteste sosirea “Regelui Sfant Care Intoarce Roata Lumii”. Despre acest Rege se spune ca va accepta pe oricine si orice religie, oferind salvarea tuturor prin compasiune.

05

Volumul 8 din Scriptura budista “Fonetica Huilin si Interpretare” afirma ca “Floarea Udumbara este un produs al fenomenelor propice supranaturale; aceasta este o floare cereasca. Ea nu apartine acestei lumi. In cazul in care un Rege o sa apara pe Pamant, aceasta floarea va inflorii datorita marilor sale virtuti si multelor sale binecuvantari.”

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares35 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares232 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares48 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category