0 Shares 565 Views

Marturisirile facute pe patul de moarte de un cercetator stiintific al Zonei 51 – OZN-uri, extraterestrii si tehnologiile anti-gravitationale

Emanoil Hociota Noi 27, 2014
0 566

Nu cu mult timp inainte sa moara, renumitul om de stiinta si cercetator in cadrul Area 51, Boyd Bushman, a discutat deschis despre experientele personale din cariera sa in legatura cu Area 51, extraterestrii, OZN-uri si in legatura cu tehnologiile anti-gravitationale.

Boyd a fost cercetator principal pentru Lockheed Martin. Cariera sa a durat peste patruzeci de ani, i-au fost acordate numeroase brevete si a colaborat cu diferite nume extrem de cunoscute din domeniul apararii, cum ar fi Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments si Lockheed Martin.

13

Bushman, impreuna cu alti oameni cred ca informatiile referitoare la misterioasa Zona 51 (Area 51) ar trebui sa iasa la lumina, astfel incat oamenii din intreaga lume sa vada cu ochii lor ceea ce se intampla cu adevarat in spatele portilor inchise.

  Guvernul mexican dezvaluie dovada care atesta contactul dintre oameni si extraterestrii!

Din cele spuse de Bushman, putem intelege foarte clar ca aceasta baza este un loc de parcare in toata regula pentru OZN-uri si extraterestri. De asemenea, acesta explica faptul ca din spatiu exista o cale speciala de zbor catre Area 51.

12

Cu ajutorul tehnologiei lor avansate ei pot calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii. Extraterestrii care controleaza aceste nave  vin de pe o planeta care se afla la o distanta de 68 de ani lumina de Pamant.  Extraterestrii care lucreaza in cadrul bazei au o inaltime de aproximativ 1.5 metri si sunt in varsta de aproximativ 230 de ani. Au cinci degete, care sunt cu aproximativ 30% mai mari decat ale noastre si cinci degete la picioare, lipite impreuna. Acestia au trei coaste pe fiecare parte si trei coloane vertebrale. Acestia comunica prin telepatie.

  Cele mai misterioase imagini suprinse pe Marte

In cele din urma, Bushman dezvaluie faptul ca Area 51 lucreaza impreuna cu rusii si cu chinezii in cadrul programului de cercetare care are ca scop dezvoltarea tehnologiilor anti-gravitationale.

Bushman a incetat din viata la data de 7 august 2014.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares35 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares232 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares48 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category