" />
0 Shares 494 Views

Marturisirile facute pe patul de moarte de un cercetator stiintific al Zonei 51 – OZN-uri, extraterestrii si tehnologiile anti-gravitationale

Emanoil Hociota Noi 27, 2014
0 495

Nu cu mult timp inainte sa moara, renumitul om de stiinta si cercetator in cadrul Area 51, Boyd Bushman, a discutat deschis despre experientele personale din cariera sa in legatura cu Area 51, extraterestrii, OZN-uri si in legatura cu tehnologiile anti-gravitationale.

Boyd a fost cercetator principal pentru Lockheed Martin. Cariera sa a durat peste patruzeci de ani, i-au fost acordate numeroase brevete si a colaborat cu diferite nume extrem de cunoscute din domeniul apararii, cum ar fi Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments si Lockheed Martin.

  Cele 25 de lucruri uimitoare pe care nu le cunosteai despre Univers

13

Bushman, impreuna cu alti oameni cred ca informatiile referitoare la misterioasa Zona 51 (Area 51) ar trebui sa iasa la lumina, astfel incat oamenii din intreaga lume sa vada cu ochii lor ceea ce se intampla cu adevarat in spatele portilor inchise.

Din cele spuse de Bushman, putem intelege foarte clar ca aceasta baza este un loc de parcare in toata regula pentru OZN-uri si extraterestri. De asemenea, acesta explica faptul ca din spatiu exista o cale speciala de zbor catre Area 51.

  Simbolistica Illuminati si tot ceea ce stim despre aceasta

12

Cu ajutorul tehnologiei lor avansate ei pot calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii. Extraterestrii care controleaza aceste nave  vin de pe o planeta care se afla la o distanta de 68 de ani lumina de Pamant.  Extraterestrii care lucreaza in cadrul bazei au o inaltime de aproximativ 1.5 metri si sunt in varsta de aproximativ 230 de ani. Au cinci degete, care sunt cu aproximativ 30% mai mari decat ale noastre si cinci degete la picioare, lipite impreuna. Acestia au trei coaste pe fiecare parte si trei coloane vertebrale. Acestia comunica prin telepatie.

  Mormantul lui Osiris, zeul vietii de apoi si al lumii de dincolo, a fost descoperit in Egipt!

In cele din urma, Bushman dezvaluie faptul ca Area 51 lucreaza impreuna cu rusii si cu chinezii in cadrul programului de cercetare care are ca scop dezvoltarea tehnologiilor anti-gravitationale.

Bushman a incetat din viata la data de 7 august 2014.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares147 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares137 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares127 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category