0 Shares 367 Views

Micutul care a rezolvat propria sa crima dintr-o viata anterioara

Emanoil Hociota Mar 17, 2015
0 368

Universul este plin de mistere care provoaca intr-o uriasa masura cunostintele noastre actuale. Printre zecile de mii de povesti si de fenomene ciudate se numara si povestea unui baietel in varsta de 3 ani care a reusit sa rezolve propria sa crima dintr-o viata anterioara. In cartea sa, “Copiii care au mai trait pana acum – Reincarnarea Astazi”, terapeutul de origine germana Trutz Hardo ne prezinta povestea acestui baiat, alaturi de alte povesti ale unor copii care par sa-si aminteasca vietile lor anterioare cu o precizie uimitoare. Povestea baiatului a fost asistata de catre Dr. Eli Lasch, acesta fiind o personalitatea cunoscuta pentru contributiile pe care le-a adus la dezvoltarea sistemului medical din Gaza, ca parte a unei operatiuni desfasurate de guverul israelian in anii 1960. Dr. Lasch, cel care a murit in anul 2009 este cel care i-a relatat in detaliu aceste evenimente uimitoare lui Hardo.

In cazul in care a existat vreodata un caz de reincarnare caruia sa-i dam crezare, acesta pare a fi unul destul de credibil. Un baietel in varsta de 3 ani din regiunea Golan Heights, din apropierea granitei Siriei cu Israelul, pare ca a reusit sa rezolve propria sa crima dintr-o viata anterioara.

  Acestea sunt adevarurile dure despre Arca lui Noe pe care ar trebui sa le cunosti!

Inca de la varsta la care baietelul a inceput sa vorbeasca, acesta le spunea membrilor familiei si prietenilor ca a fost ucis cu un topor in viata sa anterioara. In timp ce majoritatea oamenilor ar crede ca aceasta este pura fantezie, serozitatea baietelului era cutremuratoare. De fapt, cel mic era atat de serios in legatura cu cele spuse, incat i-a condus pe batranii satului la locul exact, acolo unde cel mic sustinea ca ucigasul i-a  ingropat trupul, impreuna cu arma crimei.

Dupa ce au fost efectuate sapaturi la locul exact indicat de cel mic, martorii au fost socati in momentul in care au descoperit scheletul unui om. Alaturi de acest schelet se afla si un topor ruginit.

Ce altceva stia?

Dincolo de locul exact in care a fost ingropat si de arma crimei, cel mic isi amintea si alte detalii.

Copilul a fost capabil sa-si aminteasca si numele sau din viata sa anterioara. Coincidenta sau nu, numele amintit a fost acelasi nume cu cel al unui om care fusese declarat disparut in urma cu aproximativ patru ani de zile.

  OPT Suplimente pentru imbunatatirea functionarii glandei pineale

Ceea ce este cu adevarat remarcabil este nu numai faptul ca cel mic stia numele sau din viata sa anterioara, dar si-a amintit, de asemenea, si numele celui care l-a ucis. Criminalul era inca in viata. Atunci cand autoritatile l-au supus unui interogatoriu, el a negat initial orice fapta, dar mult mai tarziu a marturisit.

Cultura reincarnarii

In baza acestei povesti, putem spune ca ne afla fata in fata cu un caz autentic de reincarnare. Cu toate acestea, este foarte important sa observam fundamentul cultural al celui mic, deoarece ne poate ajuta sa intelegem mult mai bine acest caz.

Cel mic este membru al unei secte siite monoteiste cunoscuta sub numele de religia druza. In cultura Druza, validitatea reincarnarii nu poate fi pusa la indoiala. Druzii accepta reincarnarea ca fiind o realitate care nu poate fi pusa sub semnul indoielii. Ar putea aceasta acceptare neconditioata sa ne explice intr-o anumita masura detaliile cutremuratoare din viata sa anterioara? Voi ce credeti?

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares51 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares63 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares115 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category