0 Shares 316 Views

Miraculosul remediu rusesc pe baza de Aloe Vera

Emanoil Hociota Sep 09, 2014
0 317

Aloe Vera este o planta inalta de aproximativ 1 m, cu 12-15 frunze late, carnoase, greutatea fiecarei frunze atingind 700-1500gr.

Planta a fost utilizata inca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative. Vechii egipteni o numeau sugestiv planta nemuririi, iar tratatul medical antic, Papyrus Ebers, vechi de peste 3500 de ani, mentioneaza multiple efecte vindecatoare ale Aloe Vera.

Frunzele de Aloe Vera contin componenta cea mai valoroasa a plantei, faimosul gel de aloe vera, foarte bogat in substante necesare organismului: peste 75 nutrienti, 200 componenti activi,20 minerale,18 aminoacizi si 12 vitamine.

Numeroase studii stiintifice au dovedit importanta pe care o are aloe vera in imbunatatirea starii generale de sanatate. De asemenea, sucul de aloe vera este considerat a fi unul dintre cele mai bune printre sucurile care poseda proprietati de detoxifiere.

  Zeama (moarea) de varza murata - multiplele sale proprietati curative

Acest remdiu rusesc pe baza de aloe vera are proprietatea de a vindeca o multime de probleme de sanatate, inclusiv gripa sau angina pectorala, tuberculoza, ulcerul gastric, migrenele cronice, afectiunile intestinale, astmul, durerile osoase, inflamatia vaselor sanguine si afectiunile cardiovasculare si chiar poate avea o eficienta deosebita in tratamentul unor forme de cancer.

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de:

• 300 de grame de frunze de aloe vera – dintr-o planta nu mai tanara de 1 an si nu mai matura de 5 ani. Nu uda planta 5 zile inaintea ultilizarii frunzelor.

• 250 de grame de cicoare (Cichorium intybus)

• 400 ml de fagure de miere

• 700 ml de vin rosu

• 500 ml de alcool alb (95 de grade)

Mod de preparare

Se spala frunzele de aloe si se indeparteaza spinii. Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata, planta se introduce intr-un mixer si se mixeaza. Se adauga cicoarea, fagurele de miere, vinul si alcoolul. Se amesteca ingredientele si se pastreaza intr-un vas de sticla ce poate fi inchis ermetic. Se pastreaza intr-un loc racoros, uscat si intunecat, ferit de lumina directa a soarelui.

  Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

Dupa cinci zile se filtreaza o cantitate de lichid suficienta pentru o saptamana, iar restul se pastreaza in conditiile specificate.

Administrare

In primele cinci zile se consuma o lingurita de trei ori pe zi, inainte de mese, iar apoi se consuma o lingurita de trei ori pe zi, cu o ora inainte de fiecare masa.

Tratamentul poate fi administrat o singura data pe an, iar cura dureaza doua luni de zile.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category