0 Shares 218 Views

Miraculosul remediu rusesc pe baza de Aloe Vera

Emanoil Hociota Sep 09, 2014
0 219

Aloe Vera este o planta inalta de aproximativ 1 m, cu 12-15 frunze late, carnoase, greutatea fiecarei frunze atingind 700-1500gr.

Planta a fost utilizata inca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative. Vechii egipteni o numeau sugestiv planta nemuririi, iar tratatul medical antic, Papyrus Ebers, vechi de peste 3500 de ani, mentioneaza multiple efecte vindecatoare ale Aloe Vera.

Frunzele de Aloe Vera contin componenta cea mai valoroasa a plantei, faimosul gel de aloe vera, foarte bogat in substante necesare organismului: peste 75 nutrienti, 200 componenti activi,20 minerale,18 aminoacizi si 12 vitamine.

Numeroase studii stiintifice au dovedit importanta pe care o are aloe vera in imbunatatirea starii generale de sanatate. De asemenea, sucul de aloe vera este considerat a fi unul dintre cele mai bune printre sucurile care poseda proprietati de detoxifiere.

Acest remdiu rusesc pe baza de aloe vera are proprietatea de a vindeca o multime de probleme de sanatate, inclusiv gripa sau angina pectorala, tuberculoza, ulcerul gastric, migrenele cronice, afectiunile intestinale, astmul, durerile osoase, inflamatia vaselor sanguine si afectiunile cardiovasculare si chiar poate avea o eficienta deosebita in tratamentul unor forme de cancer.

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de:

• 300 de grame de frunze de aloe vera – dintr-o planta nu mai tanara de 1 an si nu mai matura de 5 ani. Nu uda planta 5 zile inaintea ultilizarii frunzelor.

• 250 de grame de cicoare (Cichorium intybus)

• 400 ml de fagure de miere

• 700 ml de vin rosu

• 500 ml de alcool alb (95 de grade)

Mod de preparare

Se spala frunzele de aloe si se indeparteaza spinii. Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata, planta se introduce intr-un mixer si se mixeaza. Se adauga cicoarea, fagurele de miere, vinul si alcoolul. Se amesteca ingredientele si se pastreaza intr-un vas de sticla ce poate fi inchis ermetic. Se pastreaza intr-un loc racoros, uscat si intunecat, ferit de lumina directa a soarelui.

Dupa cinci zile se filtreaza o cantitate de lichid suficienta pentru o saptamana, iar restul se pastreaza in conditiile specificate.

Administrare

In primele cinci zile se consuma o lingurita de trei ori pe zi, inainte de mese, iar apoi se consuma o lingurita de trei ori pe zi, cu o ora inainte de fiecare masa.

Tratamentul poate fi administrat o singura data pe an, iar cura dureaza doua luni de zile.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37815 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45898 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category