0 Shares 419 Views

Mixtura aurie – Cel mai puternic antibiotic natural cunoscut!

Emanoil Hociota Feb 12, 2015
0 420

S-ar putea sa nu cunosti acest lucru, dar antibioticele nu sunt remediul perfect impotriva afectiunilor si infectiilor. De asemenea, s-ar putea sa te intrebi cum ar putea ceva ce te poate scapa intr-un mod atat de eficient de infectii sa fie atat de rau pentru sanatatea organismului tau.

Ispita de a utiliza antibioticele destul de frecvent este extrem de puternica. Inteleg. Unii dintre noi am crescut intr-o casa in care antibioticele erau utilizate la primul semn al unei mici infectii.

S-ar putea sa suferi de o usoara indigestie sau de o candidoza, dar dupa cateva zile vei fi perfect functional si fericit. Nu e nimic in neregula, nu-i asa?

In cazul in care antibioticele ar fi utilizate doar atunci cand medicina traditionala a epuizat toate alternativele naturale, sanatatea umanitatii la nivel colectiv si la nivel individual nu ar suferi atat de mult.

Stiai ca la nivelul sistemului digestiv exista bacterii “bune”, situate in mare parte la nivelul intestinului, care sprijina in mod activ atat sistemul imunitar cat si sistemul digestiv. Antibioticele nu diferentiaza si vor distruge atat bacteriile bune cat si bacteriile rele prezente la nivelul sistemului digestiv. De aceea, antibioticele sunt extrem de periculoase in cazul celor mici, deoarece bacteriile “bune” sunt absolut vitale pentru sistemul lor imunitar in curs de dezvoltare.

Aceasta nu este cel mai infricosator aspect! In timp ce utilizarea antibioticelor creste la nivel individual, suntem martorii dezvoltarii unor super-bacterii capabile sa reziste tratamentelor cu antibiotice. Astfel, organismul tau are nevoie de doze mult mai mari si de antibiotice mult mai puternice.

Problema nu se termina aici, deoarece situatia va escalada continuu pana in momentul in care vom fi lipsiti de solutii pentru a face fata infectiilor. Tratamentul va fi mult prea costisitor si mult prea periculos.

Aceasta abordare ne-ar putea aduce inapoi in timp, in perioada pre-industriala, atunci cand simplele infectii netratate puteau ucide pe oricine.

Astfel, in loc sa alergi rapid la farmacie la debutul unei infectii minore, iti recomand un compus antibiotic natural uimitor de simplu de preparat.

Antibiotic natural – Miere si Turmeric

01

Vei avea nevoie de:

• O lingura de turmeric

• O suta de grame de miere ecologica bruta

Mod de preparare

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui ambele ingrediente intr-un borcan si sa amesteci foarte bine cand cand esti sigur ca turmericul este distribuit in mod egal in mierea ecologica bruta. Antibioticul poate fi utilizat!

Mod de utilizare

Specialistii in medicina alternativa recomanda ca la primele semne ale unei infectii sa fie administrata o jumatate de lingurita la fiecare ora, in prima zi. A doua zi, se ia o lingurita de fiecare doua ore. Se termina tratamentul in a treia zi prin administrarea unei lingurite de trei ori pe zi.

Mierea si turmericul sunt agenti anti-inflamatori uimitori si iti pot sprijini organismul in lupta impotriva bacteriilor daunatoare fara efectele oribile ale antibioticelor standard. De asemenea, iti pastreaza bacteriile “bune” in viata.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14155 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37821 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45920 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category