" />
0 Shares 572 Views

OPT lucruri pe care nu le stiai despre viata de apoi

Emanoil Hociota Iun 04, 2014
0 573

Cand fratele meu mai mic m-a trezit din som la trei saptamani dupa ce a murit, am crezut ca mi-am pierdut mintile.  Atunci acesta mi-a descris ceea ce s-a intamplat cu el in viata de apoi. Cum ar putea fratele meu, cel care a murit intr-un accident de circulatie tragic, cel care a avut probleme cu dependentele toata viata lui, cel care nu a trait o viata ceea ce majoritatea oamenilor nu ar numi o viata de succes. Cum s-a dovedit ca tocmai el sa fie cel care-mi impartaseste cele mai mari mistere ale vietii dintr-o alta dimnesiune? Cu timpul, scepticismul meu s-a transformat in curiozitate si astfel am reusit sa aflu cateva lucruri surprinzatoare despre lumea de dincolo:

1. Primul lucru pe care l-a simtit a fost o stare de beatitudine. De indata ce a murit, acesta a ajuns intr-o “camera de vindecare”. Lumina din aceasta camera i-a sters tot raul pe care l-a suferit in timpul vietii pamantesti. In mai putin de o nanosecunda,  pe plant fizic, mental si emotional, toata durerea a disparut.

  SASE mituri uimitoare despre persoanele care au un suflet batran

2. Continui sa te simti ca inainte. Chiar daca forma fizica nu mai exista, continui sa te simti ca un individ. De fapt, te simti mult mai plin de individualitate decat o faceai atunci cand erai in viata.

3. Lumina are o anume personalitate. In viata de apoi razele de lumina au anumite calitati, precum intelepciunea, bunatatea, compasiunea sau inteligenta. Aceasta este lumina care face toate lucrurile vizibile pe Pamant, natura divina a tuturor lucrurilor.

4. Pacatul si pedeapsa sunt concepte ale lumii pamantesti. Exista multe teorii pe Pamant cu privire la ceea ce ne asteapta atunci cand vom face aceasta tranzitie. Greselile pe care le faci pe Pamant fac parte din intelegere. In cazul in care ar trebui sa fim perfecti pentru a ajunge in Rai, nimeni nu ar ajunge acolo.

  (Foto) Anatomia energetica - Cele sapte campuri energetice si conexiunea acestora cu cele sapte chakre

5. Viata ta pe Pamant nu este o pedeapsa. Sigur, in viata poti intalni durerea si suferinta, dar nu pentru ca ai facut ceva pentru care le meriti in viata ta. Durerea si suferinta sunt un aspect al experientei umane, la fel de natural ca  respiratia sau ca circulatia sangelui.

6. O sa-ti vezi viata. Atunci cand iti vei reexamina viata, iti vei da seama de adevaratele consecinte ale alegerilor tale si iti vei aminti toate oportunitatile pe care le-ai ratat. Iti vei da seama unde geniul interior a iesit la iveala, dar iti vei da seama si de aspectele in care te-ai fi putut stradui mai mult. Chiar daca nu prea are prea mult sens momentan, dupa ce vei face aceasta trecere, iti vei da seama ca viata ta pe Pamant a fost extraordinara, chiar si partile ei dificile.

  CINCI modalitati prin care poti constientiza momentele in care ego-ul iti cotroleaza viata

7. Esti fericit sa fii tu. Nu esti preocupat de modul in care arati, nu exista pretentii sau eforturi de vreun fel. Emani lumina, fara efort.

8. Dragostea de pe Pamant nu este aceasi dragostea de dincolo. Acolo nu esti iubit pentru ceea ce faci, pentru modul in care arati, pentru statutul social sau pentru situatia financiara. Acolo dragostea este constanta si neconditionata. Nu este ca si cand azi te iubesc, dar maine nu stiu.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares141 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares133 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares121 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category