" />
0 Shares 432 Views

Planta miraculoasa necunoscuta distruge 70% dintre tumorile maligne ale cancerului de san

Emanoil Hociota Iun 08, 2014
0 433

Medicii oncologi se afla in imposibilitatea de a descoperi o metoda de tratament care sa dispuna de abilitatea de a ucide celulele canceroase intr-un mod selectiv prin intermediul metodelor standard de tratament.  Trebuie precizat ca deteriorarea celulelor sanatoase ale organismului este un efect inevitabil al tratamentului cu medicamente citotoxice si in plus, chimioterapia declanseaza secretia unei proteine care favorizeaza dezvoltarea tumorala si rezistenta acesteia la un tratament ulterior.

In timp ce cunostintele noi se afla in curs de extindere catre majoritatea oamenilor limitati de principiile medicale conventionale, categorii mari de medicamente pe baza de plante ajung in cele din urma sa fie cunoscute de catre acest grup mare de persoane. Astfel, eficacitatea plantelor medicinale si a alimentelor cu proprietati de prevenire si de tratare a celulelor canceroase ajung sa primeasca atentia meritata. Alimentele anti-giogenice au starnit atat de mult interes din partea comunitatii anti-cancer, incat ,chiar si medicii veterani au ajuns sa le recomande pacientilor care sufera de cancer.

Brucea Javanica (Brucea Javanica (L.) Merr) este una dintre plantele care necesita o recunoastere mult mai mare in acest domeniu datorita proprietatii acesteia de a distruge selectiv celulele canceroase.

  Cele 14 beneficii uimitoare oferite de consumul de vinete

01 (2)

Un arbust originar din Asia de Sud-Est, B. Javanica a facut obiectul unui numar de sute de studii de specialitate, fiecare dintre acestea avand ca scop recunoaterea pe deplin a doua aspecte esentiale: in primul rand eficienta acestei plante, iar in al doilea rand, in cazul in care este atat de eficienta, care sunt elementele care sunt responsabile pentru proprietatile sale incredibile anti-cancer.

B. Javanica este un arbust monoic care poate ajunge pana la zece metri inaltime. Prefera zonele deschise, cum ar fi tufarisurile, marginile de padure, crestele si uneori se pot dezvolta si in soluri nisipoase sau calcaroase. Aceasta planta creste la altitudini mai mari de 900 de metri.

De mai multe sute de ani, preparatele naturiste pe baza de B. Javanica si-au dovedid eficienta in tratamentul multor tipuri de maladii, inclusiv malaria, ameobiaza, precum si cancer. Aproximativ jumatate dintre medicamentele utilizate in prezent sunt de origine naturala, cu toate ca multe dintre aceste medicamente devin toxice datorita integrarii de compusi chimici artificiali in formulele lor.

  Aceasta bautura racoritoare topeste rapid celulita!

B. Javanica contine alcaloizi (brucamarine, yatanine), glicozide (brucealin, yatanoside A si B, kosamine, bruceantin, bruceantarin, bruceantinol) si fenoli (brucenol, acid bruceolic). Semintele contin brusatol si bruceine. Uleiul contine acizi grasi, acid linoleic, acid stearic si acid palmitoleic. Fructele si frunzele contin tanini.

Pana in prezent, au fost recunoscuti peste 153 de compusi diferiti in partile aeriene ale acestei plante.

Un studiu publicat pe larg in Jurnalul de Stiinte Medicale a demonstrat ca extractul de apos obtinut din B. Javanica si promovarea apoptozei prin administrarea componentelor continute de aceasta planta reprezinta o eficienta modalitate prin care celulele canceroase pot fi ucise. Studiul a concluzionat ca tratamentul cu B. Javanica provoaca moartea celulelor canceroase in proportie de 70% in cazul cancerului de san.

Un alt studiu pe care-l intalnim in Jurnalul American de Medicina Chineza desfasurat de Departamentul de Urologie din cadrul Universitatii de Medicina Zhejiang, din China, a constatat ca uleiul de B. Javanica induce in mod semnificativ moartea celulelor canceroase in cazul cancerului vezicii urinare.

  Raport socant: Fiecare ora de vizionare TV ne scurteaza viata cu 22 de minute

Mai mult decat atat, un alt studiu publicat in Jurnalul International de Medicina Moleculara a demonstrat activitatile antiploriferative si apoptopice ale B. Javanica atunci cand a fost administrata impreuna cu alte plante traditionale ale medicinei chineze. Acestia au concluzionat ca moartea celulalara a celulelor canceroase activata de anumite proteine specifice este cu de pana la 5 ori mai mare in cazul celulelor tratate cu B. Javanica.

Bruceatina, un compus al acestei plante interfereaza, de asemenea, cu dezvoltarea leucemiei, limfoamelor si a mielomului.

Indiferent de dovezile prezentate de secolele de observatie empirica, precum si de dovezile stiintifice mai mult decat suficiente, Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca nu exista utilizari medicale pentru B. Javanica care sa fie sustinute de date clinice.

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares141 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares133 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares121 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category