0 Shares 494 Views

Planta miraculoasa necunoscuta distruge 70% dintre tumorile maligne ale cancerului de san

Emanoil Hociota Iun 08, 2014
0 495

Medicii oncologi se afla in imposibilitatea de a descoperi o metoda de tratament care sa dispuna de abilitatea de a ucide celulele canceroase intr-un mod selectiv prin intermediul metodelor standard de tratament.  Trebuie precizat ca deteriorarea celulelor sanatoase ale organismului este un efect inevitabil al tratamentului cu medicamente citotoxice si in plus, chimioterapia declanseaza secretia unei proteine care favorizeaza dezvoltarea tumorala si rezistenta acesteia la un tratament ulterior.

In timp ce cunostintele noi se afla in curs de extindere catre majoritatea oamenilor limitati de principiile medicale conventionale, categorii mari de medicamente pe baza de plante ajung in cele din urma sa fie cunoscute de catre acest grup mare de persoane. Astfel, eficacitatea plantelor medicinale si a alimentelor cu proprietati de prevenire si de tratare a celulelor canceroase ajung sa primeasca atentia meritata. Alimentele anti-giogenice au starnit atat de mult interes din partea comunitatii anti-cancer, incat ,chiar si medicii veterani au ajuns sa le recomande pacientilor care sufera de cancer.

Brucea Javanica (Brucea Javanica (L.) Merr) este una dintre plantele care necesita o recunoastere mult mai mare in acest domeniu datorita proprietatii acesteia de a distruge selectiv celulele canceroase.

01 (2)

Un arbust originar din Asia de Sud-Est, B. Javanica a facut obiectul unui numar de sute de studii de specialitate, fiecare dintre acestea avand ca scop recunoaterea pe deplin a doua aspecte esentiale: in primul rand eficienta acestei plante, iar in al doilea rand, in cazul in care este atat de eficienta, care sunt elementele care sunt responsabile pentru proprietatile sale incredibile anti-cancer.

  Un remediu puternic pentru purificarea sanguina

B. Javanica este un arbust monoic care poate ajunge pana la zece metri inaltime. Prefera zonele deschise, cum ar fi tufarisurile, marginile de padure, crestele si uneori se pot dezvolta si in soluri nisipoase sau calcaroase. Aceasta planta creste la altitudini mai mari de 900 de metri.

De mai multe sute de ani, preparatele naturiste pe baza de B. Javanica si-au dovedid eficienta in tratamentul multor tipuri de maladii, inclusiv malaria, ameobiaza, precum si cancer. Aproximativ jumatate dintre medicamentele utilizate in prezent sunt de origine naturala, cu toate ca multe dintre aceste medicamente devin toxice datorita integrarii de compusi chimici artificiali in formulele lor.

B. Javanica contine alcaloizi (brucamarine, yatanine), glicozide (brucealin, yatanoside A si B, kosamine, bruceantin, bruceantarin, bruceantinol) si fenoli (brucenol, acid bruceolic). Semintele contin brusatol si bruceine. Uleiul contine acizi grasi, acid linoleic, acid stearic si acid palmitoleic. Fructele si frunzele contin tanini.

Pana in prezent, au fost recunoscuti peste 153 de compusi diferiti in partile aeriene ale acestei plante.

Un studiu publicat pe larg in Jurnalul de Stiinte Medicale a demonstrat ca extractul de apos obtinut din B. Javanica si promovarea apoptozei prin administrarea componentelor continute de aceasta planta reprezinta o eficienta modalitate prin care celulele canceroase pot fi ucise. Studiul a concluzionat ca tratamentul cu B. Javanica provoaca moartea celulelor canceroase in proportie de 70% in cazul cancerului de san.

  Scapa de riduri in 15 zile cu aceasta metoda antica marocana!

Un alt studiu pe care-l intalnim in Jurnalul American de Medicina Chineza desfasurat de Departamentul de Urologie din cadrul Universitatii de Medicina Zhejiang, din China, a constatat ca uleiul de B. Javanica induce in mod semnificativ moartea celulelor canceroase in cazul cancerului vezicii urinare.

Mai mult decat atat, un alt studiu publicat in Jurnalul International de Medicina Moleculara a demonstrat activitatile antiploriferative si apoptopice ale B. Javanica atunci cand a fost administrata impreuna cu alte plante traditionale ale medicinei chineze. Acestia au concluzionat ca moartea celulalara a celulelor canceroase activata de anumite proteine specifice este cu de pana la 5 ori mai mare in cazul celulelor tratate cu B. Javanica.

Bruceatina, un compus al acestei plante interfereaza, de asemenea, cu dezvoltarea leucemiei, limfoamelor si a mielomului.

Indiferent de dovezile prezentate de secolele de observatie empirica, precum si de dovezile stiintifice mai mult decat suficiente, Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca nu exista utilizari medicale pentru B. Javanica care sa fie sustinute de date clinice.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares37 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares244 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares50 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category