0 Shares 330 Views

(Programul de 21 de zile) Ziua 6 – Iubirea

Emanoil Hociota Iul 02, 2014
0 331

Saptamana 1 – Sperata

Indiferent de vremea de afara si de situatia vietii tale, in fiecare zi poti invata ceva nou si poti face o schimbare importanta in viata ta. Astazi este o alta oportunitate de a-ti crea viata pe care ti-o doresti.

Iertarea este fundamentul actiunii si libertatii, iar dragostea este energia iertarii. Este normal sa-ti fie dificil sa ierti anumite persoane care ti-au pricinuit rau. Cu toate acestea, in cazul in care vei recunoaste ca fiecare dintre noi vrem dragoste, poti sa descoperi in interiorul tau puterea de a ierta.

“Iubire” sau “Dragoste” sunt doua cuvinte foarte des folosite, dar foarte putine persoane pot spune cu usurinta “Te iubesc”. De ce? Pentru ca exprimarea acestor doua cuvinte aduce cu sine o doza foarte mare de vulnerabilitate.

Nevoia de a fi iubit si de a iubi pare a fi o nevoie universala, dar din cauza vulnerabilitatii care vine odata cu acest sentiment profund, foarte multi prefera sa ignore aceasta nevoie. Arunca o privire mult mai profunda asupra schimbarilor pe care vrei sa le produci in viata ta. In ce aspect aceasta schimbare pe care vrei sa o produci indica o dorinta sau o nevoie de dragoste?

  Cele ZECE legaminte ale unei vieti traite in spiritul curajului

Chiar daca nu te afli in mod activ in cautarea iubirii, fiecare dintre noi am avea loc in vietile noastre de mai multa iubire.  Fa-ti o lista cu dragostea care exista in deja in viata ta si descopera modurile in care aceasta dragoste se exprima.  O sa descoperi ca lucrurile pe care le cauti se afla deja in viata ta. Inca de cand am fost mici am fost facuti sa credem ca iubirea se afla undeva in exteriorul nostru. Aceasta cautare inceteaza in momentul in care vom cauta acolo unde trebuie, adica in interiorul nostru.

Ieri ai cultivat iertarea si dragostea de sine. Astazi, vom indrepta aceasta iubire catre altcineva.

Ziua 6 – Meditatia

Sa meditam! Asaza-te confortabil intr-un loc linistit din casa ta. Poti sa meditezi in orice pozitie, dar este necesar ca aceasta sa te ajute sa fii relaxat si alert. Pentru a-ti mentine spatele drept in timpul meditatiei te poti folosi de un perete sau de o perna. In cazul in care ai probleme cu spatele, poti sa meditezi pe podea, cu toate ca iti va fi mai dificil.

  ZECE lectii pe care le poti aplica in relatiile cu persoanele dificile din viata ta

Acum inchide ochii. Inspira si expira adanc pana iti golesti plamanii complet. Relaxeaza-ti umerii  si respira astfel de 3 ori.

Inchide ochii si imagineaza-ti camera in care te afli. Incearca sa-ti imaginezi toate detaliile – mobila, plante, tablouri – care exista in acel spatiu. Relaxeaza-te si priveste-ti corpul ca fiind centrul tuturor obiectelor din imaginatia ta. Relaxeaza-ti corpul in centrul acestui spatiu.

Cu fiecare respiratie imagineaza-ti cum unul dintre obiecte dispare din camera. Continua sa respiri si goleste acest spatiu vreme de 2 minute.

La sfarsit scutura-ti umerii energic vreme de 30 de secunde pentru a te elibera de orice tensiune ramasa.

Acum, spune cu voce tare afirmatia de saptamana aceasta:

“In fiecare zi, in toate aspectele, ma schimb si ma dezvolt. Este alegerea mea si eu imi imbunatatesc viata.”

Sfaturi

Incearca sa practici meditatia in fiecare zi, in acelas moment al zilei.

Aceste zile implica un proces de auto-vindecare. Este necesar sa ai rabdare. Asta implica faptul ca unele blocaje emotionale isi pot intensifica activitatea pe masura ce te eliberezi de ele.

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares87 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares97 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares141 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category