0 Shares 6106 Views

Programul de 28 de zile care te poate ajuta sa-ti schimbi viata – Accepta provocarea!

Emanoil Hociota Mai 05, 2014
0 6107
.
Ziua 1

Incepe-ti ziua oferindu-ti dragoste tie mai intai. Nu, nu vorbim de egoism, vorbim de dragostea de sine. Atunci cand decizi sa te iubesti pe tine insuti reusesti sa-i permiti dragostei interioare se exteriorizeze, Universul iti va raspunde cu aceasi dragoste. De aceea se spune ca nu poti sa iubesti pe nimeni decat in cazul in care reusesti sa te iubesti pe tine insuti.

Ziua 2

Ziua a doua a programului implica alegerea aspectelor din viata ta pe care ti-ai dori sa le schimbi. Astfel, este necesar sa petreci cateva ceasuri pentru a reflecta profund asupra tuturor aspectelor vietii tale si pentru a indentifica aspectele care au nevoie de o reviziuire. Aspectele generale sunt cariera, relatiile, sanatatea, bunastarea, situatia financiara, spiritualitatea. Ce ai schimba?

Ziua 3

Astazi ne vom ajuta de Legea Atractie pentru a construi viata pe care ne-o dorim. Fii constient de energia pe care o emani in Univers prin intermediul gandurilor, actiunilor si cuvintelor tale.

Ziua 4

Identifica-ti dorintele. Pe o foaie de hartie asterne-ti toate dorintele interioare, toate visele, toate aspiratiile personale. Esti cu adevarat demn si meriti sa realizezi tot ceea ce-ti propui. Daca nu ti-ar fi frica, ce ai face?

Ziua 5

Fii prezent pe cat de mult posibil. Elimina gandurile despre trecut si viitor din mintea ta. Observa-ti fiecare respiratie. Manifestarea dorintelor este o sarcina mult mai usoara atunci cand suntem prezenti.

Ziua 6

Evalueaza-ti relatiile prezente. Alege sa cultivi in viata ta relatii pline de respect reciproc, relatii sanatoase, echilibrate in cadrul carora exista anumite limite bine stabilite si foarte bine cunoscute de ambele parti. Spune NU atunci cand simti Nu si spune DA atunci cand simti sa spui DA.

Ziua 7

Aminteste-ti sa practici iertarea si eliberarea de trecut. Elibereaza-te de durerea si frustarea interioara. Acestea te tin prizonierul trecutului. Iarta-te pentru toate alegerile gresite pe care le-ai facut. Fiecare experienta iti ofera o noua oportunitate cu ajutorul careia poti invata ceva si te poti dezvolta.

Ziua 8

Recunoaste si mediteaza asupra faptului potrivit caruia mintea, corpul si sufletul tau sunt o singura entitate unitara. Echilibrand aceste aspecte ale tale iti vei dezvolta o mult mai puternica stare generala de bine. Starea ta de sanatate fizica, psihica si spirituala ar trebui luate in considerare si cultivate.

Ziua 9

Recunoaste faptul ca perceptia reala este cea pe care o primesti prin intermediul celor cinci simturi. Privesti provocarile din viata ta ca fiind pietricele sau bolovani? Schimbandu-ti perceptia asupra experientelor din trecut iti va fi mult mai usor sa produci o schimbare pozitiva in viata ta.

Ziua 10

Descopera si realizeaza faptul ca esti o fiinta spirituala care trece printr-o experienta umana de viata. Priveste viata dincolo de iluzie si de imperfetiunile percepute de tine insuti si descopera ceea ce esti cu adevarat. Mediteaza intreaga zi asupra acestui aspect. Incearca sa intelegi ca esti o fiinta superba, unica si miraculoasa.

Ziua 11

Astazi incearca sa acorzi o atentie deosebita instinctelor tale interioare si mesajelor pe care corpul tau incearca sa ti le transmita in diversele situatii pe care le vei intalni. Cu cat vei deveni din ce in ce mai abil in practica ascultarii propriului tau corp fizic, cu atat mai usor o sa-ti fie sa-ti urmezi instinctul.

Ziua 12

Accepta momentul prezent. Universul opereaza intr-un timp divin in timp ce oamenii functioneaza in timp liniar, cu ceasuri si calendare. Totul este asa cum ar trebui sa fie in momentul prezent.

Ziua 13

Sporeste-ti constientizarea asupra semnalelor si asupra indrumarii pe care o primesti de la Sinele tau Superior, de la Ingeri, de la Ghizi si de la cei dragi in Spirit. Recunoscand aceste mesaje si exprimandu-ti recunostinta pentru acestea, vei primi din ce in ce mai multe indrumari.

Ziua 14

Exprima-ti recunostinta prin cuvinte si prin actiuni in timp ce-ti arati aprecierea pentru tot ceea ce exista. Vibratia energetica a recunostintei este una foarte puternica, asemanatoare in grad cu cea a dragostei. Universul va raspunde acestei energii sub forma unor binecuvantari. Pentru ce esti recunoscator?

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>

.

You may be interested

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln
Comunicare, Lectii de viata
0 shares14145 views

Zece aspecte fascinante ale vietii lui Abraham Lincoln

Emanoil Hociota - Noi 08, 2016

Abraham Lincoln a fost al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii, functie pe care a exercitat-o incepand cu luna martie 1861 si…

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!
Sanatate, Sfaturi
0 shares37821 views

Regenerarea naturala a cartilajelor – Miraculoasele substante care iti pot vindeca in mod natural articulatiile!

IoAnE - Oct 24, 2016

Una dintre cele mai frecvente leziuni este cea care apare la nivelul cartilajelor. Aceste leziuni tind sa fie dureroase, dar noi descoperiri in…

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!
Lectii de viata, Relatii
0 shares45902 views

Ce nivel de inteligenta emotionala ai? Iata cum poti afla!

IoAnE - Oct 24, 2016

Ce  face ca anumiti oameni sa cunoasca un nivel mult mai mare de succes pe plan profesional si personal in comparatie cu ceilalti?…

Most from this category