0 Shares 632 Views

Punctul K-27: Mentine-ti sanatatea rinichilor cu acest simplu exercitiu de presopunctura

Emanoil Hociota Iun 11, 2014
0 633

Punctele de presopunctura sunt mici centrii electromagnetici aranjati de-a lungul celor paisprezece meridiane principale ale organismului tau. Aceste mici “pete” de energie reprezinta locul in care sunt aplicate acele in timpul sedintelor de acupunctura cu scopul de a controla durerea, de a trata diferite afectiuni si de a stimula energia organismului. Cel de-al 27-lea punct de presopunctura al meridianului rinichilor, de asemenea cunoscut si sub denumirea de K-27, se afla aproape de clavicula (foto).

In conformitate cu aceasta stiinta, simpla atingere a acestor puncte de energie poate creste vitalitatea si concetrarea, poate mentine sistemul imunitar puternic si poate reduce stresul.

  Carbunele activ: medicamentul Egiptenilor, Grecilor si al Indienilor Nativi

CINCI pasi simpli prin care poti stimula punctul K-27:

1

1. Plaseaza degetul mijlociu de la mana stanga pe punctul din stanga. Acum plaseaza degetul mijlociu de la mana dreapta pe punctul din dreapta.

2. In cazul in care esti ingrijorat ca nu vei stimula zona corespunzatoare, te poti folosi de doua sau de trei degete.

4. Unii practicieni prefera sa incruciseze mainile prin plasarea degetelor mainii stangi pe punctul din dreapta si invers. Cu toate acestea, incrucisarea mainilor nu este esentiala, cu toate ca acestia sustin ca aceasta pozitie promoveaza o mai buna stimulare a acestui punct energetic.

  Toate alimentele sunt controlate de doar ZECE corporatii! Tu le cunosti?

5. Stimuleaza punctele energetice prin atingerea repetata sau prin masarea ferma a acestora. Nu uita sa respiri adanc – inspiri pe gura si expiri pe nas – in timpul acestui exercitiu.

6. Durata acestui exercitiu nu ar trebui sa depaseasca un minut. Puteti repeta in cazul in care simti ca este necesar.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares37 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares244 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares50 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category