0 Shares 710 Views

Puterea IERTARII: puterea care se afla in sufletul fiecaruia dintre noi

Emanoil Hociota Mai 23, 2014
0 711

Actul iertarii este o strategie spirituala prin intermediul careia putem reseta jocul, putem reveni la un nivel neutru, putem reincepe de la zero.

Iertarea este o decizie si reprezinta intentia de a ne elibera de sub gheara vinovatiei, de a  sterge toate datoriile si toate bagajele mental-emotionale care ne tin blocati in anumite comportamente auto-distructive.

A ierta nu presupune ca sunteti de acord cu comportamentul gresit pe care-l iertati si nici nu inseamna ca sunteti de acord cu repetarea acestui comportament. Iertarea implica eliberarea de risipa de energie pe care opusul iertarii o implica.

Dintr-o perspectiva samanica, actul iertarii este o frecventa, nu o emotie, care insoteste actul iertarii.  Atunci cand iertam, putem simti un incredibil sentiment de usurare sau, in anumite situatii putem plange cu lacrimi de fericire. Cu toate acestea, emotia in sine nu este iertarea. Iertarea este o alegere care se produce la un nivel interior, fiind cu adevarat un fenomen interior.

Iertarea ne ridica frecventa vibrationala si este una dintre cele mai puternice modalitati prin intermediul carora putem face acest lucru.

  Dezvoltarea spirituala: intalnirea cu sinele nostru adevarat

Fa-ti timp cateva momente pentru a-ti aminti o experiente in care ai fost insultat, ranit sau tradat. Cu siguranta ori de cate ori te vei gandi la aceasta situatie te vei simti prost. Acest fenomen este ceea ce samani denumesc o “scurgere de energie”, deoarece emotiile negative scurg energia. In cazul in care exista o scurgere continua de energie, nu facem altceva decat sa ne facem rau noua insine. Avem nevoie de suficienta energie pentru a fi sanatosi, pentru a fi fericiti si pentru a manifesta situatiile pozitive in viata noastra.

Atunci cand iti amintesti o experienta care te face sa te simti prost, intreaba-te “Aleg sa-i ofer acestei persoane puterea de a-mi controla si de a-mi epuiza energia?”. In orice moment, puteti alege sa-i iertati si sa va eliberati de povara emotionala care va lipseste de o mare cantitate de energie si de libertate.

  Cele TREI simple observatii care te pot conduce catre iluminare!

Imagineaza-ti cum te simti acum, in momentul in care nu-i mai permiti acelei persoane sa-ti fure energia. Gandeste-te la libertatea si usurarea pe care o vei experimenta atunci cand te vei confrunta in cele din urma cu fenomenul iertarii.

Scopul vietii este acela de a castiga experienta, de a invata sa facem alegeri intelepte, de a invata prin intermediul acestor alegeri si de a dobandi intelepciune si intelegere. Iertarea este un fenomen care are puterea de a-ti oferi partile pierdute ale sufletului tau, adica este un fenomen care are puterea de a-ti vindeca lumea interioara, cea a corpului interior.

Iertarea este una dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem la dispozitie cu ajutorul careia ne putem creste frecventa vibrationala si prin intermediul careia putem invata sa evoluam din punct de vedere spiritual. Iertarea te va ajuta sa-ti dezvolti perspectiva, sa-ti hranesti sufletul si sa sadesti samanta intelepciunii in inima ta.

Iarta!

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category