" />
0 Shares 632 Views

Puterea IERTARII: puterea care se afla in sufletul fiecaruia dintre noi

Emanoil Hociota Mai 23, 2014
0 633

Actul iertarii este o strategie spirituala prin intermediul careia putem reseta jocul, putem reveni la un nivel neutru, putem reincepe de la zero.

Iertarea este o decizie si reprezinta intentia de a ne elibera de sub gheara vinovatiei, de a  sterge toate datoriile si toate bagajele mental-emotionale care ne tin blocati in anumite comportamente auto-distructive.

A ierta nu presupune ca sunteti de acord cu comportamentul gresit pe care-l iertati si nici nu inseamna ca sunteti de acord cu repetarea acestui comportament. Iertarea implica eliberarea de risipa de energie pe care opusul iertarii o implica.

Dintr-o perspectiva samanica, actul iertarii este o frecventa, nu o emotie, care insoteste actul iertarii.  Atunci cand iertam, putem simti un incredibil sentiment de usurare sau, in anumite situatii putem plange cu lacrimi de fericire. Cu toate acestea, emotia in sine nu este iertarea. Iertarea este o alegere care se produce la un nivel interior, fiind cu adevarat un fenomen interior.

  Cele ZECE lectii de viata ale lui Rumi

Iertarea ne ridica frecventa vibrationala si este una dintre cele mai puternice modalitati prin intermediul carora putem face acest lucru.

Fa-ti timp cateva momente pentru a-ti aminti o experiente in care ai fost insultat, ranit sau tradat. Cu siguranta ori de cate ori te vei gandi la aceasta situatie te vei simti prost. Acest fenomen este ceea ce samani denumesc o “scurgere de energie”, deoarece emotiile negative scurg energia. In cazul in care exista o scurgere continua de energie, nu facem altceva decat sa ne facem rau noua insine. Avem nevoie de suficienta energie pentru a fi sanatosi, pentru a fi fericiti si pentru a manifesta situatiile pozitive in viata noastra.

  Legea Atractiei si Puterea Mintii Tale

Atunci cand iti amintesti o experienta care te face sa te simti prost, intreaba-te “Aleg sa-i ofer acestei persoane puterea de a-mi controla si de a-mi epuiza energia?”. In orice moment, puteti alege sa-i iertati si sa va eliberati de povara emotionala care va lipseste de o mare cantitate de energie si de libertate.

Imagineaza-ti cum te simti acum, in momentul in care nu-i mai permiti acelei persoane sa-ti fure energia. Gandeste-te la libertatea si usurarea pe care o vei experimenta atunci cand te vei confrunta in cele din urma cu fenomenul iertarii.

  Vindecarea celor SAPTE centrii energetici cu ajutorul plantelor medicinale

Scopul vietii este acela de a castiga experienta, de a invata sa facem alegeri intelepte, de a invata prin intermediul acestor alegeri si de a dobandi intelepciune si intelegere. Iertarea este un fenomen care are puterea de a-ti oferi partile pierdute ale sufletului tau, adica este un fenomen care are puterea de a-ti vindeca lumea interioara, cea a corpului interior.

Iertarea este una dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem la dispozitie cu ajutorul careia ne putem creste frecventa vibrationala si prin intermediul careia putem invata sa evoluam din punct de vedere spiritual. Iertarea te va ajuta sa-ti dezvolti perspectiva, sa-ti hranesti sufletul si sa sadesti samanta intelepciunii in inima ta.

Iarta!

You may be interested

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares147 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares137 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor
Nutritie, Sanatate
0 shares123 views

Cele mai bune sucuri naturale impotriva racelilor

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Sucurile naturale pot reprezenta o componenta vitala a dietei noastre cand avem de a face cu o raceala. O evaluare publicata in mai…

Most from this category