0 Shares 1228 Views

Stiinta si arta straveche a citirii fetei

Emanoil Hociota Sep 08, 2014
0 1229

Fiecare dintre cunoastem faptul ca genetica si  stilul de viata ne afecteaza intr-o foarte mare masura structura faciala. Persoanele care rad mult dezvolta riduri de ras, iar persoanele deprimate dezvolta cu varsta o expresie faciala trista. Cu toate acestea, probabil, multi dintre noi nu am luat in considerare legatura care exista intre fizionomia fetei si aspectele personalitatii noastre sau venitul pe care-l vom castiga in cursul vietii noastre.

Arta chineza a citirii fetei face chiar acest lucru.

Dezvoltata cu mii de ani in urma de catre medicii chinezi ai acelor vremuri, aceasta arta coreleaza diferite trasaturi  faciale cu diferite trasaturi ale personalitatii si le priveste ca fiind o modalitate eficienta prin care se pot prezice realizarile si comportamentul unei persoane.

Exista un vechi proverb chinezesc care suna cam asa “Daca vrei sa stii daca cineva este intelept, priveste-i fruntea; daca vrei sa-i cunosti reputatia, binecuvantarile si longevitatea, priveste-i sprancenele, ochii, nasul, gura, urechile si maxilarul.”

1. Fruntea

Intelepciunea este judecata in functie de forma fruntii. O frunte neteda si completa este considerata a fi un simbol al intelepciunii si al frumusetii, oferindu-i persoanei respective aspectul de persoana binecuvantata. Majoritatea oamenilor de succes poseda o frunte completa.

  (Video) Atentie Adorabil! Un pui de lup invata sa urle pentru prima oara

Pe langa forma fruntii, nivelul liniei parului, de asemenea, ne ofera cateva informatii asemanatoare. In cazul in care linia parului este cat mai aproape de sprancene, persoana respectiva este considerata a fi lenta in gandire si in actiune.

2. Ochii

Ochii sunt ferestele sufletului tau. Ochii dezvaluie nivelul de noblete, de vitalitate si capacitatea de lider. Marimea, localizarea, forma si expresiile pe care le transmit ochii unei persoane reflecta intr-o mare masura personalitatea persoanei respective, precum si suisurile si coborasurile pe care le va cunoaste in viata, inclusiv cariera, faima, averea, dragostea si casatoria.

3. Nasul

Nasul dezvaluie posibilitatile unei persoane de acumulare de bogatie si de putere. Se spune ca: “In cazul in care are un nas mare, sansa de a ocupa o functie de conducere va fi mult mai mare. Cei care au un nas carnos vor avea o cariera de succes, iar femeile vor face avere.”

4. Maxilarul

Longevitatea ne este dezvaluita de forma maxilarului. O barbie rotunjita este o caracteristica a persoanelor binecuvantate. O proverb traditional spune ca “cel ce are o barbie rotunjita este binecuvantat si va avea noroc in ultimii sai ani.” O femeie cu o barbie rotunjita este o buna gospodina si-si va pune intotdeauna sotul si familia pe primul loc.

  (Video) Aventura unui student care a avut curajul sa-si exprime gandurile in fata unui senator
5. Urechile

Prin intermediul citirii urechilor se pot prezice binecuvantarile pe care le vei cunoaste in viata – urechile groase aduc noroc. Lobii mari ai urechilor aduc noroc. Traditional, in imagini, Buddha este reprezentat avan doi lobi mari si rotunjiti.

Femeile cu lobii mari si moi sunt considerate a fi persoane foarte generoase si grijulii, in special fata de sot si fata de familie.

6. Gura

Castigurile financiare sunt  prezise de forma gurii – buzele pline sunt cosiderate a fi o expresie a demnitatii, puritatii, sinceritatii si farmecului unei persoane.

Vechii chinezi credeau ca femeile cu buzele subtiri sunt  aspre la inima si barfitoare. De asemenea, casatoria dintre un barbat si o femeie cu buze subtiri era considerata a fi un semn de ghinion pentru sotul ei.

Va urma…

You may be interested

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!
Nutritie, Sanatate
0 shares75 views

Uleiul te poate imbolnavi!? Doar daca nu alegi cu intelepciune! Asta este recomandarea nutritionistilor de top!

IoAnE - Sep 10, 2017

Este sau nu uleiul un ingredient sanatos? Daca impartasesti parerea celor mai multi oameni, raspunsul va fi clar “nesanatos”. Exista o puternica asociere…

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!
Sanatate, Sfaturi
0 shares85 views

Instrumente alternative de vindecare a durerii si depresiei – Confirmate de stiinta!

IoAnE - Sep 03, 2017

Multe dureri si neplaceri sunt inradacinate in procesele cerebrale care pot fi afectate de atitudinea si de emotiile mentale. In timp ce mecanica…

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!
Nutritie, Sanatate
0 shares129 views

In pepene exista un nutrient care a uimit cercetatorii! Are efecte incredibile asupra organismului!

IoAnE - Aug 23, 2017

Pepenii verzi sunt mancarea perfecta de vara. Sunt deliciosi, au un continut scazut de calorii, sunt plini de nutrienti si sunt extrem de…

Most from this category