0 Shares 814 Views

Cele TREI mituri si sfaturi despre clarviziune

Emanoil Hociota Iun 11, 2014
0 815

Iata care sunt cele TREI mituri si sfaturi despre clarviziune:

Mitul nr. 1

Cel mai intalnit mit sustine ipoteza potrivit careia “imaginile care apar ca urmare a acestui fenomen apar in exteriorul corpului nostru, sunt colorate si sunt detaliate.”. Doua aspecte trebuie sa fie lamurite in acest caz. In primul rand, persoanele care primesc astfel de mesaje le vad cu ochiul mintii, in acelasi loc in care imaginatia ta creaza imagini. Aminteste-ti, acestea nu sunt imagini care apar in exteriorul tau. In cazul in care pot scrie cuvantul “NAS” in mintea ta, imaginandu-ti literele, atunci dispui de capacitatea de a primi mesaje intuitive. In al doilea rand, o alta conceptie gresita sustine ca imaginile primite sunt pline de culoare si de detalii elaborate.

Sfatul nr. 1

Imaginile care apar ca urmare a acestui fenomen nu sunt  detaliate, ci sunt de cele mai multe ori incomplete. De exemplu, in cazul in care ai vizunea unei fete, vei putea sa vezi doar forma si stilul, dar caracteristicile fetei nu vor fi clare. De multe ori iti vei putea aminti doar o mica parte a imaginii. Retine ca aceste imagini isi fac aparitia in mintea ta si nu in exteriorul tau.
Mitul nr. 2

  Cei SAPTE pasi (si chakre) care te vor ajuta sa te reconectezi cu tine insuti

“Clarviziunea  este un dar cu care te nasti, fie ai aceasta capacitate, fie nu o ai.” Majoritatea oamenilor se considera a fi doar clarsimtitori, deoarece  recunosc majoritatea mesajelor intuitive pe care le primesc prin intermediul sentimentelor lor. Asta nu inseamna ca nu-si pot dezvolta si abilitatea de a primi mesaje prin intermediul imaginilor vizuale.

Sfatul nr. 2

Este important sa ai incredere in capacitatea ta de a-ti dezvolta aceasta abilitate, deoarece esti o fiinta care dispune de simtul vazului. Practicand observarea imaginilor care-si fac aparitia in mintea ta, sau prin crearea unor astfel de imagini in mod constient, vei deveni din ce in ce mai familiar cu ochiul mintii tale si cu mesajele pe care le primesti.
Mitul nr. 3

  Afla daca exista raiul si iadul dintr-o parabola japoneza plina de intelepciune!

“Experienta unei imagini aparuta ca urmare a imaginatiei noastre este diferita de cea aparuta in urma unei experiente de clarviziune”. Foarte multi dintre noi ne-am astepta ca o imagine aparuta ca urmare a acestui fenomen intuitiv sa fie total diferita de cea care este rodul propriei noastre imaginatii. Cu toate acestea, intre cele doua exista foarte putine diferente. De asemenea, o alta conceptie gresita apare in legatura cu locul in care se afla “ochiul mintii”. De fapt, acest “ochi” nu se afla intr-un loc special in capul tau si chiar daca ar exista un loc, acesta nu a fost descoperit pana acum.

Sfatul nr. 3

Mesajele intuitive le vei experimenta in acelasi fel in care traiesti experienta imaginilor obisnuite. De exemplu, imagineaza-ti ca te afli in fata casei tale. Poti crea aceasta imagine si sa o privesti cu “ochiul mintii”? Acesta este modul in care apar si mesajele inutive in mintea ta.

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares35 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares232 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares48 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category