" />
0 Shares 400 Views

Un surub vechi de 300 de milioane de ani uimeste cercetatorii!

Emanoil Hociota Apr 07, 2015
0 401

Exista numeroase descoperiri arheologice pe care stiinta nu le poate intelege. Exista numeroase descoperiri care au atras atentia cercetatorilor, dar care nu au ajuns sa fie inca explicate cu exactitate.

In acest caz este vorba de un surub vechi de 300 de milioane de ani si la fel ca multe dintre alte descoperiri ciudate din trecut, acesta a fost gasit in Rusia, in perioada anilor ’90.

Cercetatorii rusi au descoperit acest surub din pura intamplare in timp ce efectuau anumite cercetari dupa caderea unui meteorit in regunea Kaluga. Atunci, acestia au descoperit un obiect misterios care semana aproape perfect cu un surub din zilele noastre. Oamenii de stiinta au fost uimiti si nu au dat prea multe explicatii legate de neobisnuita descoperire. A aparut din spatiu? Este acest surub o dovada ca pe Pamant au locuit civilizatii antice inca de acum cateva milioane de ani in urma? Ce este?

  ZECE dintre cele mai cunoscute si misterioase blesteme

Fosila din jurul surubului are in jur de 2 centimetri lungime. Acesta a fost descoperit in cadrul unei expeditii stiintifice care a fost realizata de un grup numit grupul Kosmopoisk, o grupare de cercetare stiintifica responsabila de efectuarea unor cercetari legate de OZN-uri si de fenomene paranormale. Acestia au pornit la drum pentru a cauta ramasitele meteoritului care a afectat regiunea Kaluga din Rusia. Dintr-o data, acestia au descoperit acest surub misterior si in mod incredibil, dupa o analiza paleontoligica, s-a dovedit ca acesta este un surub vechi de 300-320 de milioane de ani. Artefactul a fost analizat folosindu-se tehnologia cu raze X, care a scos la iveala faptul ca un alt surub este prezent in interiorul acestuia. Acesta a fost un alt soc pentru cercetatori.

  Urma gigant veche de peste 200 de milioane de ani - Africa de Sud

01

Multi oameni de stiinta au incercat sa explice originea si povestea din spatele acestui “surub”. Unii dintre acestia au propus teoria potrivit careia acesta ar putea fi o ramasita a unui Crinoids (animale marine care alcatuiesc clasa Crinoidea de echinoderme). Aceasta teorie a fost respinsa din cauza faptului ca acest surub este mult mai mare decat dimensiunea medie a acestor animale.

  Dovada existentei Uriasilor din Egiptul antic ignorata!

Exista mai multe teorii cu privire la acest obiect misterios, dar nici macar una in care putem avea incredere pe deplin. Scepticii iubesc sa demonteze descoperiri ca aceasta, oferind raspunsuri mult mai simple, sugerand ca acest surub este ramasita unei fabrici vechi, a unui vehicul sau orice altceva care sa se poata incadra perfect in istoria pe care o cunoastem majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, acestia ignora cateva aspecte esentiale, cum ar fi vechimea obiectului si regiunea in care a fost gasit.

You may be interested

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!
Nutritie, Sanatate
0 shares5 views

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!

IoAnE - Aug 22, 2017

Ceapa este o leguma miraculoasa care te poate ajuta sa tratezi numeroase boli. In acest articol va vom prezenta cateva remedii naturale pe…

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares161 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares143 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Most from this category