" />
0 Shares 548 Views

Un test de personalitate uimitor folosit de armata finlandeza!

Emanoil Hociota Dec 19, 2014
0 549

Acesta este un test psihologic obligatoriu pentru toti recrutii din armata finlandeza, indiferent daca sunt femei sau barbati. Scopul principal al acestui test este acela de a descoperi potentialele tulburari psihologice, astfel incat medicii si oferiterii sa le acorde cazurilor speciale o atentie deosebita. Testul este unul foarte simplu si vi-l prezentam in varianta sa originala. Recrutul priveste cercurile si numeste toate numerele pe care le poate observa. In cazul in care acesta poate vedea numerele in toate cele sase cazuri, atunci el este considerat a fi sanatos. In cazul in care viitorul soldat nu poate vedea numerele din mai multe cercuri in cadrul aceluiasi test, atunci acesta este consultat de un oftalmolog. In cazul in care el nu poate vedea doar un singur numar, el poate avea urmatoarele probleme in functie de cercul care nu-l poate vedea:

4

Cercul #1 indica gradul de agresivitate si inclinatia spre conflicte – acestui grup de soldati le este recomandat sa faca cat mai multe dusuri alternative (cald-rece) si cat mai multe exercitii fizice.

  Degetele tale ascund secrete de nebanuit!

Cercul #2 indica o capacitate intelectuala scazuta – acestui grup ii este recomandat sa acorde o atentie mult mai mare la detalii in viata de zi cu zi si sa depuna eforturi mult mai mari de concentrare. Masuri suplimentare nu sunt necesare in cazul soldatilor aflati in serviciul fortelor armate in acest caz.

  Aceste 24 fotografii istorice rare te vor lasa fara cuvinte! (Partea a II-a)

Cercul #3 indica un grad ridicat de lacomie – acestui grup ii este recomandata abtinerea de la mancare sub forma meselor cantitativ reduse, dar mult mai bogate in substante nutritive si efort fizic. In acelasi timp, in acest caz se recomanda evitarea activitatilor sedentare si munca in bucatarie.

Cercul #4 indica un grad ridicat de sadism   soldatilor care poseda forme usoare de tendinte sadice le este recomandat un psiholog care sa-i ajute sa depaseasca aceste tendinte si cei care sufera de forme severe sunt supusi unor teste suplimentare. Acestia din urma pot ajunge in cadrul Camerelor de Control Disciplinar ale Armatei.

  Testeaza-ti gradul de constientizare!

Cercul #5 indica existenta homosexualitatii in stare latenta – in cele mai multe dintre cazuri, acest numar nu poate fi observat de catre cei care simt o atractie neconstientizata fata de persoanele de acelasi sex. Nu sunt luate masuri suplimentare.

Cercul #6 indica o posibila schizofrenie – soldatilor le este recomdandata o examinare completa de catre un psihiatru.

5

You may be interested

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!
Nutritie, Sanatate
0 shares5 views

Consuma ceapa coapta pentru a trata un numar foarte mare de afectiuni!

IoAnE - Aug 22, 2017

Ceapa este o leguma miraculoasa care te poate ajuta sa tratezi numeroase boli. In acest articol va vom prezenta cateva remedii naturale pe…

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!
Lectii de viata, Stima de Sine
0 shares161 views

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ceilalti, incearca sa ai o relatie buna cu tine insuti!

IoAnE - Iun 02, 2017

Este dificil sa fii intr-o relatie cu alticineva daca ai o relatie negativa cu tine insuti. Intre tine si partenerul tau pot interveni…

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”
De vorba cu mine
0 shares143 views

Citeste si gaseste raspunsul la intrebarea secolului: “Ce este in neregula cu mine?”

Emanoil Hociota - Mai 25, 2017

Cunoasterea libertatii emotionale presupune ca tu sa poti ramane centrat intr-o lume stresanta, extrem de incarcata emotional. Din moment ce emotiile cum ar…

Most from this category