0 Shares 618 Views

Un test de personalitate uimitor folosit de armata finlandeza!

Emanoil Hociota Dec 19, 2014
0 619

Acesta este un test psihologic obligatoriu pentru toti recrutii din armata finlandeza, indiferent daca sunt femei sau barbati. Scopul principal al acestui test este acela de a descoperi potentialele tulburari psihologice, astfel incat medicii si oferiterii sa le acorde cazurilor speciale o atentie deosebita. Testul este unul foarte simplu si vi-l prezentam in varianta sa originala. Recrutul priveste cercurile si numeste toate numerele pe care le poate observa. In cazul in care acesta poate vedea numerele in toate cele sase cazuri, atunci el este considerat a fi sanatos. In cazul in care viitorul soldat nu poate vedea numerele din mai multe cercuri in cadrul aceluiasi test, atunci acesta este consultat de un oftalmolog. In cazul in care el nu poate vedea doar un singur numar, el poate avea urmatoarele probleme in functie de cercul care nu-l poate vedea:

4

Cercul #1 indica gradul de agresivitate si inclinatia spre conflicte – acestui grup de soldati le este recomandat sa faca cat mai multe dusuri alternative (cald-rece) si cat mai multe exercitii fizice.

  Cumatra Vulpe – Imagini superbe cu cele mai frumoase specii de vulpi din lume!

Cercul #2 indica o capacitate intelectuala scazuta – acestui grup ii este recomandat sa acorde o atentie mult mai mare la detalii in viata de zi cu zi si sa depuna eforturi mult mai mari de concentrare. Masuri suplimentare nu sunt necesare in cazul soldatilor aflati in serviciul fortelor armate in acest caz.

Cercul #3 indica un grad ridicat de lacomie – acestui grup ii este recomandata abtinerea de la mancare sub forma meselor cantitativ reduse, dar mult mai bogate in substante nutritive si efort fizic. In acelasi timp, in acest caz se recomanda evitarea activitatilor sedentare si munca in bucatarie.

  Dansul secret al planetelor in imagini!

Cercul #4 indica un grad ridicat de sadism   soldatilor care poseda forme usoare de tendinte sadice le este recomandat un psiholog care sa-i ajute sa depaseasca aceste tendinte si cei care sufera de forme severe sunt supusi unor teste suplimentare. Acestia din urma pot ajunge in cadrul Camerelor de Control Disciplinar ale Armatei.

Cercul #5 indica existenta homosexualitatii in stare latenta – in cele mai multe dintre cazuri, acest numar nu poate fi observat de catre cei care simt o atractie neconstientizata fata de persoanele de acelasi sex. Nu sunt luate masuri suplimentare.

Cercul #6 indica o posibila schizofrenie – soldatilor le este recomdandata o examinare completa de catre un psihiatru.

5

You may be interested

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?
Divertisment
0 shares41 views

Esti mai destept decat inaintasii tai sau nu? Testul marelui fizician Albert Einstein de acum 100 de ani iti poate dezvalui raspunsul?

Emanoil Hociota - Oct 21, 2017

Marele fizician Albert Einstein a conceput, cu aproape un secol în urmă, un test de inteligenţă, pe care numai două persoane dintr-o sută…

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!
Lectii de viata, Relatii
0 shares264 views

Obiceiurile proaste care iti distrug relatia cu cei din jur putin cate putin!

IoAnE - Oct 07, 2017

Desi unele obiceiuri proaste pot parea minore, in timp, acestea se pot acumula si pot afecta in mod grav relatia. De multe ori,…

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!
Nutritie, Sanatate
0 shares54 views

Sucul de varza combinat cu mierea de tei, poate fi cel mai bun remediu pentru aparatul respirator!

IoAnE - Oct 01, 2017

Stiai ca varza este un remediu ieftin si benefic impotra unui numar foarte mare de probleme medicale? 100 g de varza proaspata contin…

Most from this category