• Sanatate
.
Sanatate Cancer - Cea mai mare afacere a tuturor timpurilor...

Cancer – Cea mai mare afacere a tuturor timpurilor si motivul pentru care afaceristii nu doresc existenta unui tratament!

-

- Reclama -

 

Mamografia

Societatea Americana de Cancer (SAC) se afla in stranse legaturi cu industria mamografiei. Cinci radiologi au servit SAC ca presedinti si in fiecare miscare a sa, Societatea Americana de Cancer reflectand intotdeauna interesele marilor producatori de masini si de filme mamografice, inclusiv Siemens, DuPont, General Electric, Eastman Kodak si Piker. De fapt, in cazul in care fiecare femeie ar alege sa urmeze sfaturile celor de la ACS, venitul anual obtinut din serviciile de ingrijire a sanatatii ar fi reprezentate de uriasa suma de 5 miliarde de dolari, inclusiv 2.5 miliarde obtinuti din partea femeilor aflate in premenopauza. Sfaturile si incercarile celor de la ACS pentru a le atrage pe femeile de toate varstele in centrele mamografice, au scopul de a le face sa creada ca mamografia este singura lor speranta impotriva cancerului de san.

Un ziar foarte cunoscut si chiar apreciat in Massachusetts a prezentat nu cu foarte mult timp in urma o reclama fotografica in care apareau doua femei care aveau in jurul varstei de 20 de ani. Reclama promitea ca depistarea precoce a cancerului de san asigura vindecarea acestuia in “100% din cazuri”. Unul dintre directorii de comunicare ai Societatii Americane de Cancer, intervievat fiind de jurnalistul Kate Dempsey, a raspuns tulburator de onest intr-un articol publicat in revista comunitatii femeilor din Massachusetts “Cancer”:

“Reclama nu este bazata pe un studiu anume. Cand faci o reclama, incerci sa faci tot ceea ce poti pentru a le face pe femei sa treaca pragul usii. Mai exagerezi un pic… Astazi mamografia este o afacere profitabila [si] extrem de competitiva.”

Cancerul pulmonar si cancerul esofagian sunt extraordinar de profitabile. Acestea sunt unele dintre cele mai dificile tipuri de cancer in ceea ce priveste tratamentul acestora. Cu toate acestea, exista marturii ale unor oameni despre utilizarea peroxidului de hidrogen intr-o forma corecta si intr-un dozaj specific pentru a trata corpul cu oxigen.

Madison Cavanaugh a scris o carte pe aceasta tema, numita “The One Minute Cure”, in care detaliaza eficienta peroxidului de hidrogen in cazul diferitelor probleme de sanatate.

Este foarte important sa precizam faptul ca acest peroxid de hidrogen trebuie sa fie de o calitate alimentara, adica nu este vorba de cel pe care-l cumperi de la supermarket sau de la magazinele de profil. Acel peroxid de hidrogen contine conservanti si este toxic pentru organismul uman atunci cand este utilizat la nivel intern!

Zaharul

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre