• Spiritualitate
Spiritualitate Un cercetator rus a reusit sa surprinda in imagini...

Un cercetator rus a reusit sa surprinda in imagini sufletul parasind trupul in momentul mortii!

-

- Reclama -

Momentul in care sufletul uman paraseste trupul a fost captura in imagini de catre cercetatorul rus Konstantin Korotkov. Acesta, folosindu-se de un aparat de fotografiat bioelectrografic, a reusit sa surprinda sufletul unei persoane in momentul mortii sale.

Imaginea efectuata folosindu-se de metoda de vizualizare prin descarcare in gaze, o tehnica avansata a tehnicii fotografice Kirlian, arata in nuante de albastru forta de viata a persoanei respective care pareaseste corpul in mod treptat.

In conformitate cu cele declarate de Korotkov, zona buricului si zona capului sunt primele zone care pierd aceasta forta de viata, cu alte cuvinte sufletul, iar regiunea inghinala si inima sunt ultimele zone in care este prezenta aceasta energie inainte ca aceasta sa-si continue calatorie mai departe.

3

 

De asemenea, Korotkov a mentionat ca “sufletul” oamenilor care au suferit o moarte violenta si neasteptata manifesta, de obicei, o stare de confuzie la nivel energetic, aceasta energie reintorcandu-se in corpul lor in zilele urmatoare. Acest fenomen care a uimit oamenii de stiinta ar putea fi cauzat de un surplus de energie neutilizata.

Tehnica dezvoltata de Koroktov, directorul Institutului de Cercetare de Cultura Fizica din St. Petersburg, este aprobata ca tehnologie medicala de Ministerul Sanatatii din Rusia si este utilizata de mai mult de 300 de medici din intreaga lume cu scopul de a monitoriza nivelurile de stres ale pacientilor si progresul realizat de pacientii tratati pentru boli grave, cum este cancerul. De asemenea, acasta tehnica are capacitatea de a surprinde in imagini campul energetic al plantelor.

6

Ciuperca crescuta organic vs. Ciuperca de crescatorie

Koroktor sustine ca tehnica sa de imagistica energetica ar putea fi folosita pentru a fi observate toate tipurile de dezechilibre biofizice si pentru a le diagnostica in timp real. De asemenea, aceasta tehnica poate arata daca o persoana poseda cu adevarat capacitati extrasenzoriale sau nu.

Aceasta tehnica este o versiune mult mai avansata a tehnologiei dezvoltate pentru masurare aurei dezvoltata de Semyon Davidovich Kirlian, tehnica fotografica care ii poarta numele.

Observatiile facute de cercetatorul rus Kostantin Krotkov confirma afirmatia facuta cu mai mult timp in urma de Kirlian, cel care sustinea ipoteza potrivit careia “lumina foto-electronica stimulata in jurul varfurilor degetelor unei fiinte umane contine o declaratie coerenta si cuprinzatoare, atat a fizicului cat si a psihicului unei persoane.”

In cadrul acestui interviu , Krotkov ne vorbeste despre efectul alimentatiei, apei si chiar despre efectul produselor cosmetice asupra campului energetic uman. De asemenea, cercetatorul ne vorbeste si despre influenta pe care o au ceilalti asupra propriului nostru camp energetic. Ne este amintit aici experimentul Rupert Sheldrake, experimentul sentimentului de a fi urmarit: campul energetic al unei persoane sufera modificari atunci cand altcineva isi indreapta atentia asupra sa, chiar daca aceasta persoana se afla in spatele sau si nu o percepe in mod constient. De asemenea, si in locurile aglomerate campul nostru energetic sufera anumite modificari.

De asemenea, Krotkov ne avertizeaza cu privire la pericolele reprezentate de radiatiile emise de telefoanele mobile, multe dintre acestea fiind cancerigene, afirmatie sustinuta de mai multe studii stiintifice.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre