• Spiritualitate
.
Spiritualitate Manifestarea realitatii - Puterea subconstientului tau si principiile cheie...

Manifestarea realitatii – Puterea subconstientului tau si principiile cheie ale manifestarii

-

- Reclama -

Fiecare dintre noi manifestam tot timpul. Fiecare gand pe care-l avem creeaza un flux de energie in interiorul si in jurul fiintei noastre fizice. Aceasta energie atrage o energie asemanatoare ei. Asa ca, daca la nivelul psihicului tau sunt prezente anumite credinte limitative, tu vei atrage experiente si energii care sa-ti confirme acele credinte limitative, chiar daca acestea sunt 100% false.

De asemenea, experienta opusa apare atunci cand mintea ta este dominata de credinte pozitive. Atunci cand gandesti si simti ca ai incredere in tine, vei emana aceasta energie si astfel vei atrage experiente minunate in viata ta. Fiecare gand pe care-l ai iti informeaza energia, iar energia se manifesta in experientele de viata pe care le ai. Gandurile si energia iti creaza realitatea

Manifestarea in viata ta

Manifestarea a devenit un cuvant foarte folosit in ultima vreme. Desi “legea atractiei” este cunoscuta de multi dintre noi, poate fi un pic inselatoare pentru cei care nu doresc sa se ocupe si de munca mai dificila. Daca iti doresti cu adevarat sa te folosesti de putera acestei legi, este necesar sa indepartezi toate blocajele care te impiedica sa crezi in maretia ta si a oamenilor in general.

Un Curs in Miracole ne nivata ca, la un anumit nivel, tu esti cel care a cerut tot ceea ce s-a intamplat si tot ceea ce se intampla in viata ta in acest moment. Intentiile tale sunt cele care ti-au creat realitatea. Nu este nevoie ca acum sa-ti para rau de alegerile din trecut, dar este necesar sa recunosti masura in care gandurile tale negative au contribuit la situatiile si experientele tale de viata. Acesta este primul pas care te poate ajuta sa produci o schimbare profunda a experientelor tale de viata. Procesul de manifestare incepe prin indepartarea de ignoranta. Cu alte cuvinte, prin recunoastrea faptului ca propriile tale ganduri negative si sentimente negative sunt cele care te impiedica sa manifesti ceea ce-ti doresti. De indata ce reusesti sa privesti clar aceste blocaje, poti incepe sa faci curatenie pentru a-i permite manifestarii sa-si faca aparitia.

Mult prea multi oameni, atunci cand incearca sa puna in aplicare aceste legi, se concentreaza mult mai mult asupra aspectelor exterioare, mai degraba decat asupra aspectelor interioare. Ceea ce este cu adevarat important este experienta noastra interioara si anume, daca alegem sa experimentam dragostea sau frica. Atunci cand ne angajam ca experienta noastra interioara sa fie una de iubire, vom incepe sa atragem in viata noastra mult mai multa iubire. Multi oameni abordeaza manifestarea dintr-un loc al gandului “Cum pot obtine ceva pentru a ma simti mai bine?”. De fapt, abordarea ar trebui sa provina dintr-un loc al gandului “Cum ma pot simti mai bine si astfel sa pot atrage cat mai multe experiente placute in viata mea?”. Accentul ar trebui sa fie pus pe vindecarea starilor interioare, nu pe obtinerea unei noi masini sa a unui nou iubit.

Cele CINCI principii ale manifestarii dorintelor tale

Mai jos sunt cele cinci principii cheie ale manifestarii autentice. Atunci cand pui in aplicare acesti pasi, asigura-te ca pentru tine este o prioritate sa te simti bine, nu atragerea situatiilor si lucrurilor in viata ta. Continua sa-ti amintesti ca atunci cand te simti bine, atragi situatiile si lucrurile pe care ti le doresti oricum in viata ta. Atunci cand principalul tau obiectiv este acela de a fi fericit, apoi, orice isi face aparitia in viata ta este irelevant. Fericirea este adevarata manifestare.

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre