• Spiritualitate
.
Spiritualitate Manifestarea realitatii - Puterea subconstientului tau si principiile cheie...

Manifestarea realitatii – Puterea subconstientului tau si principiile cheie ale manifestarii

-

- Reclama -

Principiul #1 – Curatarea spatiului interior

Inainte de inceperea procesului de manifestare, este foarte important sa-ti faci timp pentru a te elibera de toata neincrederea in puterea ta de a fi fericit. Una dintre cele mai bune modalitati prin care poti elimina aceste blocaje este reprezentata de rugaciune. Roaga-te pentru eliberarea de aceste blocaje. Incepe o practica zilnica si roaga-te sa fii izbavit de toate credintele limitative care iti stau in drum. Apoi, permite-i vietii sa fie asa cum este si ai incredere ca toate aceste actiuni pe care le desfasori vor atrage experientele pozitive in viata ta.

Principiul #2 – Claritatea

Claritatea este foarte importanta atunci cand vine vorba despre manifestarea dorintelor tale.Intentiile tale trebuie sa fie specifice si clare, in caz contrar poti manifesta o multime de lucruri pe care nu le doresti de fapt. Concentreaza-te asupra a ceea ce-ti doresti, dar nu le pune la inima ta, adica nu te atasa de ele, si apoi fa o lista cu tot ceea ce este legat de aceste dorinte. In cazul vrei sa aduci o doza de claritate asupra job-ului dorit, fa o lista cu toate lucrurile referitoare la job care te fac fericit: birou, oameni, salariu, conversatiile in pauza la cafea, etc. Aceasta lista contribuie la clarificarea intentiilor tale si la formarea unei imagini mentale vibrante a ceea ce-ti doresti.

Cea mai importanta parte a acestei etape este reprezentata de clarificarea modului in care doresti sa te simti. Cand exista o claritate in privinta acestui aspect, poti incepe sa accesezi sentimentul respectiv. Acel sentiment contribuie intr-o foarte mare masura la formarea in plan fizic a manifestarii. Poti scrie o mie de liste si poti face un milion de panouri de viziune, daca nu simti in mod clar ceea ce doresti sa experimentezi, manifestarea nu va avea loc in plan fizic niciodata.

Principiul #3 – Gandeste, simte, crede!

Acum vom pune toti acesti pasi impreuna. Cu intentia ta clara in minte, iti vei petrece in fiecare zi cateva minute concentrandu-te asupra sentimentului a ceea ce iti doresti. Sentimentul respectiv poate fi accesat fie prin meditatie, fie prin exercitiile de vizualizare sau poate fi accesat atunci cand iti petreci timpul liber in natura sau cand practici o forma de exercitii pe care le iubesti. Permite-le gandurilor sa-ti informeze sentimentul si lasa sentimentul sa-ti preia energia. Dintr-o perspectiva metafizica, in cazul in care crezi, atunci deja se afla in in realitatea fizica. Asa ca, fa-ti timp pentru contemplare, pentru gandire, pentru simtire si pentru credinta.

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre