Cele 13 metode naturiste prin care poti castiga lupta impotriva tantarilor vara aceasta

1451

8. Usturoiul

Cu toate ca usturoiul poate tine tantarii la distanta, acesta poate tine si prietenii si familia la distanta. Dupa consumarea usturoiului, prin porii pielii tale se elimina uleiul de usturoi, ulei care actioneaza ca o bariera intre pielea ta si tantari.

7. Plante care tin tantarii la distanta

Exista o multime de plante cu proprietatea de a tine tantarii la distanta. Astfel de plante sunt spilcuta, lemongrass sau lavanda. Acestea sunt unele dintre cele mai eficiente. Planteaza aceste plante in ghivece si pune-le in gradina ta sau pe balconul tau si vei acea de partea ta un ajutor natural de indepartare a tantarilor.

6. Arunca Rozmarin pe gratar

Tantarii sunt foarte enervanti atunci cand facem un gratar cu familia sau cu prietenii, dar acest simplu pont iti va transforma gratarul intr-o mare sperietoare de tantari, iar in acelasi timp o sa ofere un plus de savoare mancarii. Adauga cateva prafuri de rozmarin pe carbunii incinsi, astfel tantarii nu vor mai sta prin preajma.

5. Crema de soare cu protectie UV si anti-tantari

Una dintre cele mai eficiente creme de soare pe care le puteti incerca vara asta, este crema care are doua intrebuintari. Una dintre ele este de a va proteja de razele soarelui, iar celalata este de a tine tantarii la distanta.

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>