• Sanatate
.
Sanatate Vindeca-te cu Jin Shin Jyutsu - Cele SAPTE pozitii...

Vindeca-te cu Jin Shin Jyutsu – Cele SAPTE pozitii esentiale din Jin Shin Jyutsu

-

- Reclama -

Stiai ca te poti vindeca cu un remediu simplu si gratuit, care opreste durerea, reduce anxietatea si previne boala, in propria ta casa?

Jin Shin Jyutsu este o arta straveche de vindecare japoneza. Aceasta simpla tehnica elibereaza tensiunea din corp, atenueaza durerea si restabilieste starea de sanatate. Stiinta moderna confirma faptul ca tensiunea corporala stocata poate bloca canalele energetice care hranesc viata celulara si vitalitatea, ceea ce poate duce la durere si boala.

Oricine poate aplica Jin Shin Jyutsu la el sau la ea acasa pentru a reduce durerea si pentru a ameliora sanatatea. Este nevoie de cateva simple cunostinte pentru a armoniza energia vietii la nivelul corpului, totul utilizand propriile varfuri ale degetelor.

Calatorind de la Est la Vest

Jin Shin Jyutsu are o vechime de aproximativ 5000 de ani. Inregistrarile scrise in Arhivele Palatului Imperial din Japonia arata ca Jin Shin Jyursu a fost utilizat pe scara larga cu mult inainte de nasterea lui Gautama (Buddha, India), Moise (Sfantul prooroc Moise din Biblie) si Kojiki (Cartea lucrurilor vechi, Japonia, 712 e.n.).

La inceputul secolului XX, Jin Shin  Jyutu a fost redescoperit de Maestrul Jiro Murai. Apoi, in perioada anilor 1950, Maria Burmeister, un ucenic al maestrului Jiro Murai, a adus aceasta arta de vindecare din Japonia in lumea occidentala.

In zilele noastre, Jin Shin Jyutsu nu este aproape la fel de bine cunoscuta in lumea occidentala precum sunt alte modalitati energetice de vindecare, cum ar fi acupunctura si presopunctura. Cu toate acestea, aceasta functioneaza in conformitate cu principii similare, concentrandu-se pe un set de 26 de puncte energetice aflate de-a lungul meridianelor energetice ale corpului uman, puncte unde energia tinde sa se blocheze.

Renunta la medicamente si foloseste-ti mainile

Cerintele si stresul vietii moderne ne fac pe multi dintre noi sa intindem mana destul de rapid catre dulapiorul cu medicamente pentru a trata durerile vietii de zi cu zi. Cu toate acestea, adesea, aceste afectiuni usoare pot fi vindecate mult mai usor si mult mai eficient fara pastile.

Si chiar si in cazurile in care aceste pastile sunt cu adevarat necesare, Jin Shin Jyutsu poate oferi o completare valoroasa terapiilor traditionale.

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre