• Lectii de viata
.
Lectii de viata Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat

Aminteste-ti aceste NOUA lucruri atunci cand te simti blocat

-

- Reclama -

3. Acest sentiment este de foarte multe ori un simptom

Acest sentiment de cele mai multe ori iti transmite un mesaj foarte important. Iti poate trasmite ca viata ta este pe cale sa se schimbe, sau ca este nevoie de o schimbare interna din partea ta. Ar putea fi o schimbare a perspectivei tale asupra vietii, o largire a orizonturilor. In ambele cazuri, sentimentul este ca ceea ce faci momentan nu mai functioneaza pentru tine. Imagineaza-ti un rau care curge catre un mare ocean. De multe ori, raul se ingusteaza si pare a sta pe loc, asta chiar inainte de o mare cascada. Acelasi lucru se petrece si in interiorul nostru inainte de a face o mare descoperire ce poate avea un impact profund asupra vietii noastre. Fluxul nostru interior trebuie sa se ingusteze inainte de a se putea extinde. Contractia, in viata, este la fel de importanta precum este expansiunea.

4. Acest sentiment serveste unui scop spiritual

Precum toate momentele de liniste, aceasta etapa prin care treci este o un teren fertil al vietii tale, un teren in care schimbarea interioara poate avea loc. Aceasta este o invitatie din partea universului care te indeamna sa te dezvolti, nu neaparat in exterior – bani, masini, case, prieteni, vacante, realizari profesionale – ci in interiorul tau. In acest caz este necesar sa-ti dai seama ca ceea ce functiona pentru tine inainte nu mai functioneaza acum, iar acum este momentul sa te detasezi si sa zbori. In cazul in care scopul vietii este asemenea cu cel al unei povesti, atunci scopul vietii este transformarea caracterului.

5. Nu pierde aceasta oportunitate

Aceasta este o oportunitate de dezvoltare – un timp pentru introspectie si reflectie. Asa ca, nu-l pierde! Doar pentru ca tu crezi ca nimic nu are loc atat de important in viata ta, nu inseamna ca Universul nu este la locul de munca. Nu subestima momentele din viata ta in care totul pare ca sta pe loc. Gandeste-te la aceste momente ca la un loc gol din gradina ta in care te pregatesti sa semeni ceva. Fiecare dintre noi ne putem dezvolta la nivel orizontal acumuland din ce in ce mai multe aspecte materiale. Dar, este nevoie de curaj pentru a creste pe verticala, din ce in ce mai adanc in interiorul tau. Acest tip de crestere poate fi observata destul de rara si este singura crestere care conteaza cu adevarat.

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre