• Sanatate
.
Sanatate Nutritie Remediul secret care reda parului carunt culoarea naturala! Contine...

Remediul secret care reda parului carunt culoarea naturala! Contine 7 aminoacizi, 90 de minerale, 13 vitamine si 80 de enzime!

-

- Reclama -
Dincolo de frumusete – Catre o stare perfecta de sanatate

Iarba de grau este formata dintr-o serie impresionanta de nutrienti care au capacitatea de a-ti intineri si de a-ti intari organismul, de la celule, pana la tesuturile organelor acestuia. Dincolo de continutul de 70% de clorofila, iarba de grau contine 17 aminoacizi esentiali, 90 de minerale, 13 vitamine si 80 de enzime pretioase.

Eminentul om de cercetare Dr. Earp-Thomas declara ca, “…15 kilograme de iarba de grau sunt echivalentul a 350 de kilograme de morcovi, salata verde, telina si asa mai departe…”.

Iarba de grau creaza o linie de aparare de nepatruns impotriva bolilor. Un detoxifiant natural foarte puternic, iarba de grau protejeaza ficatul si curata sangele prin neutralizarea substantelor toxice, cum ar fi cadmiu, nicotina, strontiu, mercur si policlorura de vinil.

Detoxifierea este primul pas. De acolo, iarba de grau porneste ofensiva, fiind un  agent anti-cancer extrem de eficient.

Iarba de grau este o sursa abundenta de oxigen lichid. Iarba de grau stimuleaza productia de celule rosii din sange si creste nivelul oxigenului din sange. Astfel, ajuta la combaterea celulelor canceroase, deoarece cancerul nu poate supravietui in astfel de medii alcaline bogate in oxigen.

In cadrul unui studiu recent publicat in revista “Mutation Research” a fost comparata eficienta clorofilei in comparatie cu cea a beta-carotenului si a vitaminelor A, C si E. Clorofila a avut un efect anti-cancer mult mai mare in comparatie cu toate celelalte elemente nutritive de mai sus.

Practic, in fiecare saptamana, ne sunt prezentate de catre cercetatori noi descoperiri in domeniul sanatatii alternative. Majoritatea dintre acestea sunt foarte ieftine sau gratis in unele cazuri. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste remedii eficiente sunt necunoscute pentru majoritatea oamenilor deoarece mass-media rareori le raporteaza. Chiar mai mult decat atat, in unele cazuri, aceste solutii puternice sunt suprimate si chiar interzise.

.

Ultimele stiri

Cele mai importante trei arme naturale impotriva transpiratiei

Transpiratia este un proces natural, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem activi fizic sau cand suntem...

Tratamentul 100% natural al sinuzitei – Ucide orice infectie a sinusurilor!

In Statele Unite ale Americii, mai mult de 32 de milioane de oameni sunt afectati de infectii la nivelul...

Acestia sunt compusii bioactivi din castraveti care lupta impotriva cancerului si afectiunilor cardiovasculare!

Cu totii stim cat de buni sunt castravetii pentru pierdere in greutate. Acestia contin multe fibre, apa si sunt...

Cele CINCI semne ale cancerului de colon ignorate in majoritatea cazurilor

In cazul in care nu incluzi cancerul de piele, cancerul colorectal este al treilea tip de cancer raspandit la...

Aceste elemente de comunicare nu le-ai invatat la scoala, dar iti pot determina succesul in viata!

Suntem invatati elementele de baza ale comunicarii inca din clasele primare. Pentru a putea citi, scrie si vorbi eficient,...

De ce Carl Jung le recomanda pacientilor sa coloreze?

Nu cu mult timp in urma, am participal la un eveniment TEDx si imediat cum am intrat in cladirea...

Lectii de viata

- Reclame -

Pe acelasi subiectCITESTE SI...
Recomandarile noastre