Cele 13 metode naturiste prin care poti castiga lupta impotriva tantarilor vara aceasta

1385

Sunt curios cati dintre noi am avut o multime de nopti nedormite vara aceasta datorita acestor mici insecte in aparente inofensive. Spun in aparenta deoarece muscatura poate cauza mul mai multe efecte neplacute decat o inrosire a pielii, de la febra si dureri de cap, pana la toxicitatea cauzata copiilor nostri de catre aceste insecte. Iata un 13 moduri prin care puteti reduce numarul acestora sau sa-i indepartati definitiv din casa dumneavoastra, potrivit celor de la naturallivingideas.com:

13. Capcana de tantari

O modalitate de a tine tantarii la distanta vara aceasta este reprezentata de capcana de tantari. Aceasta capcana foloseste CO2 pentru a atrage tantarii intr-o sticla de plastic de unde nu pot scapa.

12. Elimina apa statuta din jurul casei

Tantarii isi depun ouale in apa necurgatoare. Astfel, in cazul in care in jurul casei se afla recipiente care contin apa, acestea vor atrage tantarii. Asigura-te ca le acorzi opurtunitatea micutelor ganganii de a se inmultii in preajma locuintei tale.

11. Atrage lilieci

Liliecii mananca in fiecare noapte in jur de o mie de tantari, iar pentru acest lucru ar trebui sa le fim recunoscatori. Poti atrage lilieci in gradina ta si sa scazi semnificativ numarul tantarilor.

10. Otetul

Otetul de mere este foarte eficient in tinerea la distanta a tantarilor, acesta poate fi aplicat direct pe piele sau poate fi diluat si baut, o lingurita de otet de mere si o lingurita de miere la cateva sute de 100 de grame de apa.

9. Ulei de Neem

Uleiul de Neem este extras din copacul cu acelasi nume,aflat pe taramul Indian. Copacul Neem mai este cunoscut si sub denumirea de “copacul vietii”. Uleiul de Neem este un insecticid natural si este folosit pentru a tine insectele la distanta de plantele si legumele din gospodarie. Are acelasi efect si asupra oamenilor. Aplica pe piele ulei de Neem si priveste tantarii cum o iau la sanatoasa!

 

CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>